- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.341
Canim listelerini paylasabilirsen ayrılma hiç arada bi uğraRsin olmaz mi
Peki kızlar.elimden geldiğince uğrarım.bildirimlerimi yaparımCanim az ugrasanda olur ayrilma iznee
Yok anacım sen bu piskvte aşıksınMenumm
sabah 1 sahanda yumurta kasarli
3 dilom kasar pwynir
1 cay kasigi tereyag ve recel
1.5 dilim ekmek
4 zeytin
2 kasik kavaltilik sos
Ara 1 avuc fistik
1 yesilcay
1 kuru incir
2 bitter kare cikileta
aksam
1 kase mercimek corbasi
2 ad. Firinda izgara tavuk
1 dilim ekmek
Simdi
cayy ve piiskvit
İwitttt bebisligimden beriii bebisligimde cooook cici bebikkk piskeviti yemisimYok anacım sen bu piskvte aşıksın
TM canım daha çok uğramaya calis menülerini de Paylaş bizimleKızlar selam bende telefondan giriyorum bilgisayarimiz yok.tel.internetiyle bazen sorun oluyo kusura bkmayin takip etmeye çalışıyorum diyete devam bugün spor yapmadım ve öğlen biraz kıymalı gözleme yedim kahvaltıya gittikte ailecek birazdan yoğurt yicem yeşil çay içtim.bugün giydigim kot bile farketti 1 haftada böyle olduysa 1 ay sonra ne olcaz insan hevesleniyo
Hosgeldin kuzuuuTM canım daha çok uğramaya calis menülerini de Paylaş bizimle
Hosbuldum tatliimm :) napiyosun nasıl gidiyor akşam çayıHosgeldin kuzuuu
Geçmiş olsun dikkat etmek lazım havalar fena tam hasta olmalikkBugunnn usuttum yaa karnim sis kendimi sismis hissediyorum
tatlim cayimi ictim 1 ad. Tutku yedim 3 4 tane tuzlu cubuk yedim bu kafarcikHosbuldum tatliimm :) napiyosun nasıl gidiyor akşam çayı
Menum
Sabah: haslanmis yumurta 2 dilim ekmekzeytin peynir
Öğle: kahali geç yaptım oyüzden 1 portakal yedim
Aksam: 2 tabak çorba 1 dilim ekmek
Aynen canimm yaGeçmiş olsun dikkat etmek lazım havalar fena tam hasta olmalikk
İyitutku 1 e düşmüştatlim cayimi ictim 1 ad. Tutku yedim 3 4 tane tuzlu cubuk yedim bu kafarcik
bugunu cok guzel gecirmissinnnancak suyu goremedim
Aynen canimm ya
Ay inşallah kuzum bu istikrarla bi aya baya zayıflamis olcaksin inşallahhh bende çok çekiniyorum daha az yemeye çalışıyorumKizlar bu pazartesi ve cuma bildirim isi cok iyi olmus kim hulmussa tebrik ediyorumbeni cok etkiledi ins boyle devam ederim
Kız sen nerelerdesinAy inşallah kuzum bu istikrarla bi aya baya zayıflamis olcaksin inşallahhh bende çok çekiniyorum daha az yemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?