Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız sen nerelerdesin
Beni merak eden yokben kimimki

Afiyet olsun ben begendim

Slm kızlar iki gün yogundum ve acayip yorgunum dayımı nisanladik dün 5 tepsi baklava yaptık koptur koptur tabi bu iki günde ne diyet kaldı bayağıdır tatlida yemedim yedim yine anam lahmacun lar yaptı tabi ondan günde bidene yedim bugünde sabah 7:30 dan beri ayaktaydım bugün sabah işte dediğim bir tane lahmacun yedim öğle sonrası br dilim baklava akşam da arabası yedim çok açtım bugün yedim ama bir o kadar da hareketliydim bunda yirtamam.sehir dışında kadesimler geldi onların yanında nasıl diyet olacaksa (( ve yarından itibaren iki uç günu yine yogunum benim evde yine tadilatlar var hem misafir @hedef52 cumaya kadar çok urayamayacagim ama fırsat buldukça bu saatlerde ugrarim olrmu kaptincim hep aklimdasinizz

dun benim patatesime laf ediyordu biriiii

evet sen yoksun herkes arazi

ben yemeden yatmaya calisacagim sabaha ne kaldi surada
Valla mecbr kaldm okdr actim ki gozum donmesi lazimdi ama donmedi.
Balik vari kizarttilar yemedim misir unlu hemde yagda diye.
Kofte patates yapti
Kofte yedim 7 8 catal patates yemisimdr bi tabak bile yoktur
Iki kepce tarhana
Bir bardak gazoz bukdr zaten cok abartsam suan acliktan olmezdm bence pff allahtan 4 bucukta fln 5 gibi yedk

Menuuu cok iyiymis nasil dayandin bu kadar guzel seyde patatisin lafi bile olmazzzzzzz

Olsada yesek suan cok acimm kofteee goruyorummm etraftaa

Menuuu cok iyiymis nasil dayandin bu kadar guzel seyde patatisin lafi bile olmazzzzzzz

Olsada yesek suan cok acimm kofteee goruyorummm etraftaa
ani gittik habersiz anca bukadar oldu
Valla bende bukdr dyaanabildm onumde taze ekmek kokuodu amaan pf napm ya oldugu kadar. Abartsam pisman olrdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…