- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.581
Ay yok annem lokum yaptı cikamiyom odadan kokusunu alcam diye oturdum kaldım böyle
AyyyyAy yok annem lokum yaptı cikamiyom odadan kokusunu alcam diye oturdum kaldım böyle
Yazık banaaAyyyykıyamam beybiii
Çok sağol anniş deseydinYazık banaa
Ay ne zor iş bide yaparken diyo sana değil korkma babanlara yaptım Dye
Sağolsun pek düşünür beniÇok sağol anniş deseydin
Sanirim vermedim. Cok zor oldu ama basardim inanamiyommm gercektenafiyet olsun canim. iradene hakim ol, sakin taviz verme.
Kiz bende almisim o tupperlardan salata yapiyom bi kac gun giduyor. Cok gereklimi dersen bence abartmaya gerek yok ben biraz abartmisim sen yapma onun yerine baska seyler al benceBen bikere yapıyorum çok çok o bana bayaa gidiyor tupper aldık o kadar boşuna mi
Yok yok sayılı aldım buzluk için bide salatalar içinSanirim vermedim. Cok zor oldu ama basardim inanamiyommm gercekten
Kiz bende almisim o tupperlardan salata yapiyom bi kac gun giduyor. Cok gereklimi dersen bence abartmaya gerek yok ben biraz abartmisim sen yapma onun yerine baska seyler al bence
Tek sorun kabak tatlısı bu listede gerisi harikaaaaaMenum
Sabah
liminlu iliksu 1.5 bardak
6 siyah zeytin 2 dilim kasar 1 tb ekmegi 1 kirmizi biber kimrit kutusu peynir
ara
2 biyter ve 2 ad. Havuc
ogle
250 gr tam yagli yogurt 1 dilim tb ekmegi
Ara 3 mand.
Aksam
1 isirik simit
1 kase mercimek corbasi
1 porsuyon balik
7 8 catal salata
1.5 dilim ekmek
veee kabak tatlisi
Tek sorun kabak tatlısı bu listede gerisi harikaaaaa
En iyisini yaptin. Abartmanin alemi yok sonra koymaya yer bile bulamiyor insanYok yok sayılı aldım buzluk için bide salatalar için
Bnmde 2 litre oldu bugüünnnn çok mu iyiyiz neeeCok severimmm dayanamadim normalde daha cok yirdimmm
2.5 lt de suyum var benimm
VuuuuBnmde 2 litre oldu bugüünnnn çok mu iyiyiz neee
Hosgekdinn ne yedin bakimmm tam yazacaktim bizim kiz disarda kendini tutabildimi diyeee sen cikageldinBen geldmmmmmm napiyosunzz
Hoşgeldin tatlimciimmBen geldmmmmmm napiyosunzz
Aynen canım beyaz bi elbise giycek bakalım ne alcak merakla bekliyorumkaptinn kv den gercekten beyaz elbisemi giyecek bugun soramadim gulmekten
Belki etekli ceketli beyazli bir kiyafet giymeyi dusunuyordur olabilir mi
Ne kaa temiz kalplisinHosgekdinn ne yedin bakimmm tam yazacaktim bizim kiz disarda kendini tutabildimi diyeee sen cikageldin
hosbuldj cnmm sana cvp yzzmistim zaten dur kiskanirlarHoşgeldin tatlimciimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?