- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.621
Aaaa ne alaka çoktan bıraktım ben o işleriiiitm canım benım sen hala kaptan yardımcısı olarak duruyosun bu arada haberin olsun
Banada bişey yazmadığın gözümden kaçmamıştı oysamkiiiiiGunaydin kizlardun hic ugrayamadim kusura bakmayın
Canikommmmm döndün muuGünaydınnnnkaptinn canım ozaman cuma listede olanilirmiyim selinlede konuşalım dünki kilom 68.2
Ayy gezdik sonra eve geldik eşim bu hafta nobetci o gece nobete gidince bende uyumus kalmisimGünaydın canıımnaptın kız gezmelere doyamadın
bence tartılırsınayy benım ıyıce moralım bozuluyor tartılmam artık her sabah ya nasıl dayancaksam
Gecmise hicc bakmadimm kuzummm yazdim kiii görür gozmezzzBanada bişey yazmadığın gözümden kaçmamıştı oysamkiiiii
gezentiGunaydin kizlardun hic ugrayamadim kusura bakmayın
Aaaa ne alaka çoktan bıraktım ben o işleriiiicanm ben yüzde gesaplamayı bile unuttum ama buralardaysam yardımcı olurum tabikideeee
Ayy eve gelince esimle telefonlari almadik elimize sonra da 10 bucukda esim ise gidin bennnSekerPancarii nerdsnnnn baby yaa
Evetttt donebiliyosun kankilossss
aman ye ya ne olacak ben iyice moral bozdum ne olacaksa sonumAyy gezdik sonra eve geldik eşim bu hafta nobetci o gece nobete gidince bende uyumus kalmisimbiraz cok fazla da yimiş olabilerem
Ayy evett ben erken uyumayii cok seviyimmUykdadir canım kaçın cu uyuya geçmiştir ne güzel bir de ben erken uyusam..
Sindi birazdan bende uyku modunda olacagim
bilmiyore ben ama bildiğim tek şey kilo vermemin durduguubence tartılırsın
Neden kuzum yaa noldu kiiiaman ye ya ne olacak ben iyice moral bozdum ne olacaksa sonum
Kuzu cuma günü 64.7düm. bugun 64.9. hem de tek kaçamağım dahi yok ve 3 gündür jillian yapıyorkenNeden kuzum yaa noldu kiiibozma moral
bilmiyore ben ama bildiğim tek şey kilo vermemin durduguu
uf ben boyleyım işte hemencik üzülüyomay bozma moralini benımde aynı aksıne aldım gecen hafta biliyosun ama tam gaz devam bu hafta iyi bi sonuc elde etmemiz gerek
Olur bazen ama canim ben 65 kiloda bir ay kalmıştım moral bozdukca daha da inmiyo kiloobilmiyore ben ama bildiğim tek şey kilo vermemin durduguu
Uzulme balikommuf ben boyleyım işte hemencik üzülüyom
ayy bilmiyom denesemmi acaba beybişOlur bazen ama canim ben 65 kiloda bir ay kalmıştım moral bozdukca daha da inmiyo kiloodetoks falan mi yapsan bünye şaşırır kilo verme hizlanirr belkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?