- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.541
ay keşke ara öğün yapsaydınYimege gidiyom deli gibi acimmm cok tirsiyomm
Bilersk yapmadim orda da yerim ara ogu de yerim siserim diyeay keşke ara öğün yapsaydın
Canım uyku dünü vardı da babayla yanlız kalınca baya hareketli oyunlar oynuyolar simariyo iyice kopamiyo oyundan yaticaz gelmicem peşinden kosuyoruzaslında baya büyük ama uyku düzeni yok mu ki
Ay olsun gelsen yaaa biz seninle hiç konusamadikk. Ben sadece çayını aldım canım yemeklerden önce kullanıyorum bu ara çok kaçırdığım için faydası olmuyo tabi bu hafta tam anlicaz bakalım faydası olursa oneririm ancakHerbalife alıcam bendeee düşünmüyor değilimkaptinn
Yok kuzum pazartesi sadece bildirim ve ne kadar eskide yada artida olduğumuzu bildiricez ve tartı resimli olcakkaptinn canim ben sabah 58.600 idim.
en son neye karar verdiniz bildirim konusunda. listeye eklememiz gerekiyor mu.
amaaaaan benim telefon biraz kulustur resimleri bile bulanik cekiyor. ki foto yukelemeyi kac asirda yapar kim bilir.Yok kuzum pazartesi sadece bildirim ve ne kadar eskide yada artida olduğumuzu bildiricez ve tartı resimli olcak
afiyet olsun canim. iradene hakim ol, sakin taviz verme.Yimege gidiyom deli gibi acimmm cok tirsiyomm
supersin canim, darisi basimaMerhaba kızlar.bugünkü menüm
Sabah: tb ekmeğine tost,haşl.yumurta,domates,zeytin
Ara:kurukayısı,ceviz
Öğle:et sote(3kaşık),2kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:1hurma,muzlu chialı yulaf lapası
Akşam:mercimek çorbası
1saat aerobik,700 adım twist shape
canim benim bi arkadasim kullaniyordu bir ara ama ogunleri o shakelerle yapmak gerekiyor. insanin cani normal yemek yemek ister. yemeklere hasret kalir sonra shakeler bitince bi guzel ozlem gideririm ben olsam.Herbalife alıcam bendeee düşünmüyor değilimkaptinn
Merhaba kızlar bugünkü menum:
Sabah 1 haşlanmış yumurta biraz beyaz peynir 4 5 zeytin 3 ceviz salatalık domates biber yarimyafli süt 1.5dilim tam Tahilli ekmek
Ara öğün :yeşil çay ,muz
Öğlen yada akşam diyelim:taze fasulye yoğurt 1 dilim TT ekmek
2.lt suyumu içmeye çalışıyorum şu an spordayim bisikletin üstünden yazıyorum
Bugün geç kalkınca 1 öğün atlanmis oldu
Ay o goftetler cikolatalarSelam dostlar 2 gundur giremiyorum nete, fena sekilde hastalandim. menulerim zaten cok yetersizdi.
Bugun biraz biraz iyilesmeye basladim.
Menum:
sabah: 1 pogaca, 1 yumurta, bal, fistik ezmesi
ara: pilav
aksam: cok az corba, 2 lahmacun, cok az gazli icecek, biraz meyve suyu
ara: gofret, cikolata, gereginden fazla cips
Yok canım zaten hepsi birden bende pek tavsiye etmiyorum sağlıksız gibi geliyocanim benim bi arkadasim kullaniyordu bir ara ama ogunleri o shakelerle yapmak gerekiyor. insanin cani normal yemek yemek ister. yemeklere hasret kalir sonra shakeler bitince bi guzel ozlem gideririm ben olsam.
bu da arti kilo olarak doner tabi.
saglikli beslenme + spor formulunden sasma derim haddim olmayark
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?