- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.201
Bende kahvesiz zor dayaniyorum vallaayy sporumu yapiyim ben tembelimmm bu aralarrr hicde diyet yapasim gelimiii regl yuzunden hep
günaydın canıımmm bende yarın iç çamaşırlarımla cıkcam kuzum ne kadar az o kadar iyiKızlar Günaydın. Ankara bembeyaaaaz. Kahvaltımi yaptım. Bugün yürürüm heralde problem olmazsa. Birsey sorcam tartiya sabah mi çıkıyoruz ve genelde çıplak cikariyor diyetisyenler
bende aksine pek bi hevesliyim bu ara zayıfladıgımı gördükce
evet hiç spora önem vermiyosun bi kaç gündür farkındayım
bana benzemeye basladın
kız 9da kahvaltı yapıp 12de başlayacaktı o.ben de daha yenı kahvaltı yaptım 1de mi başlatsamayy sabah sporumu bariii yapimmm ama bugun squatlarimi falan da yapicam dün eşim izinliydi evde olunca aksiyo sporum ictin mi detoks corbandan hic
2 saat sonra canim 2 saate bir yeyin diyoKızlar ben daha yeni kahvaltımı yaptım kaçta başlasam detoksa
Bende yarim saat sonra yapcam kahvaltimi sporumu bitiriyim de bende 1 bucuk 2 gibi yerim o zamankız 9da kahvaltı yapıp 12de başlayacaktı o.ben de daha yenı kahvaltı yaptım 1de mi başlatsam
OlliiyyyBende yarim saat sonra yapcam kahvaltimi sporumu bitiriyim de bende 1 bucuk 2 gibi yerim o zaman
yok 12 yi bekliyorum tuzsz pek hosuma gitmicek gibi amaayy sabah sporumu bariii yapimmm ama bugun squatlarimi falan da yapicam dün eşim izinliydi evde olunca aksiyo sporum ictin mi detoks corbandan hic
sabah 7 buucukta kahvaltı yaptım ben aması kacta yicem şimdiOlliiyyy3müzün de aynı şeyden yiyecek olması
Dimii valla motive edici oliyiiiOlliiyyy3müzün de aynı şeyden yiyecek olması
O zaman 10.30 mu olur acep kuzu hani 9la 12 arasında da 3 saat var yasabah 7 buucukta kahvaltı yaptım ben aması kacta yicem şimdi
forever ayran aşı kardeşliğiSekerPancarii
Ayran kardesimm o zaman sen 11 de yii bir kase sonra her iki saatte bi bir kase yicensabah 7 buucukta kahvaltı yaptım ben aması kacta yicem şimdi
forever ayran aşı kardeşliğiSekerPancarii
Peynir zeytin domates yedim beybi ekmek yemedimDimii valla motive edici oliyiiikahvaltida ne yedin ben bir dilim kepekli ekmek haslanmis yumurta az peynir ve yesillik yeyim diyorum
Kahvaltidan sonrasinin saati onemli bence ben kahvaltidan iki saat sonra yirim ama acikirim çünkünüm benO zaman 10.30 mu olur acep kuzu hani 9la 12 arasında da 3 saat var ya
Hehhe ayran aşı
Ekmek de yeyin diyodu kizPeynir zeytin domates yedim beybi ekmek yemedim
işte 10.30 dedim ya kızKahvaltidan sonrasinin saati onemli bence ben kahvaltidan iki saat sonra yirim ama acikirim çünkünüm ben
Ayran kardesimm o zaman sen 11 de yii bir kase sonra her iki saatte bi bir kase yicen
O zaman 10.30 mu olur acep kuzu hani 9la 12 arasında da 3 saat var ya
Hehhe ayran aşı
Kiz guzel oluyo ben seviyorum valla kuru nane falan da atinca corba gibi hoş oliiiryok 12 yi bekliyorum tuzsz pek hosuma gitmicek gibi ama
Geç kalınca yumurtaya üşendimEkmek de yeyin diyodu kizben kacirmam yirimm yumurta da yememissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?