- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.341
Bilmem 3 saate bi mi yesen ki kiz ben acikiyom 2 saate sen nasil acikman
ahahaha cok ucuk hedeflerde deil aslında amaBenmde hayallerde kaldi
Aynen yaa siz ictiniz mi ikinci kaseleriiAfiyet olsun kuzuum accık gec kalmışsın ama ossun
Kuzum kaydetmek istedigin msjlari altta favorilere ekle yazisi varya oraya bas kaydet yoksa nerde bulcan ara aravay maşallah nerden buldun
bende 50 koymustum hedefi çünkü 52 ydim olabilirdim 50 evet bu bi hayaldi ben 52 yi koruyabilsem öpüp alnima koyacaktimmtebrik ediyorum su an ben kafayı yicektim
ve mimkinatı yok gelemem o hedefe
Benimde malesefBenmde hayallerde kaldi
Hızır gibi yetiştin harikasınYılbaşı Hedefleri
@ParteMoralll 65
SekerPancarii 50
@sarraf75
K kova01 64
@selcanmehmetcan73
@htc71
@elaalemi
kaptinn 55
Kiz azcik koyu olcak duru ayran yapmiyaydinBen de yediim valla çok beğendim ben deKaşıkla hiç ayran yememiştim iyi oldu
ay o o işe mi yarıyomusKuzum kaydetmek istedigin msjlari altta favorilere ekle yazisi varya oraya bas kaydet yoksa nerde bulcan ara ara
Afiyet olsun canimm gayet guzelSlm Dünkü menüm
Sabah 1 yumurta beyazpeynir 1 dilim kepek ekmeği 1 bardak cay
Ara ogun elma
Öğle menemen
Aksam 1 tabak tarhana 1 tabak bezelye 1 dilim ekmek yoğurt
Su 2 lt
Sen diyete baslayınca niye kilo aldın ki yabende 50 koymustum hedefi çünkü 52 ydim olabilirdim 50 evet bu bi hayaldi ben 52 yi koruyabilsem öpüp alnima koyacaktimm53.3 suan yarina sabit çiksam havalara ucucam
Ayran meyve detoksu mu seninki de o da olur kizSelam kizlar bende sizinleyim alinti yapmistim maalesef yaoimadi
Sabah kahvaltimi yaptim simdiayranimi icin 2 dene mandalina yedim devam bakalim. Ben kendim bir detoks uydurdum bakalim yarin ne olcek
Kiz hani sali günüSen diye baslayınca niye kilo aldın ki ya
ahaha nasıda itiraf ediyo herseyi hemenKiz hani sali günüdışarı çıkmıştık da bende cok yedim dimistim ya o zaman aldim hatta o odemdir gider falan demistin gitmedi iste ben boyle bir gün yeyim 1 kilo aliyorum ve hemen de gitmiyo bir haftam boşa gidiyoo aslinda 600 gr vermistim ama dün salep ve yulafli biskuvi yedm geri geldi
kız benmkı koyu degil ayran gibiKiz azcik koyu olcak duru ayran yapmiyaydinama baya lezzetli dimi ya
Evet cok guzeldi kizim düşe kalka üsüdü birazayy ne güzel bembeyaz ailecenek yürüyüş
ben 2. yi içtim
Hızır gibi yetiştin harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?