Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tebrik ediyorum su an ben kafayı yicektim
ve mimkinatı yok gelemem o hedefe
bende 50 koymustum hedefi çünkü 52 ydim olabilirdim 50 evet bu bi hayaldi ben 52 yi koruyabilsem öpüp alnima koyacaktimm 53.3 suan yarina sabit çiksam havalara ucucam

Slm Dünkü menüm
Sabah 1 yumurta beyazpeynir 1 dilim kepek ekmeği 1 bardak cay
Ara ogun elma
Öğle menemen
Aksam 1 tabak tarhana 1 tabak bezelye 1 dilim ekmek yoğurt
Su 2 lt
Afiyet olsun canimm gayet guzel cok az geliyosun canim biraz daha sık ugra sohbetlerimize katil menulere yorum yap

Selam kizlar bende sizinleyim alinti yapmistim maalesef yaoimadi
Sabah kahvaltimi yaptim simdiayranimi icin 2 dene mandalina yedim devam bakalim. Ben kendim bir detoks uydurdum bakalim yarin ne olcek
Ayran meyve detoksu mu seninki de o da olur kiz bide sen bizden daha cok veriyomussun bu detoksla

Sen diye baslayınca niye kilo aldın ki ya
Kiz hani sali günü dışarı çıkmıştık da bende cok yedim dimistim ya o zaman aldim hatta o odemdir gider falan demistin gitmediiste ben boyle bir gün yeyim 1 kilo aliyorum ve hemen de gitmiyo bir haftam boşa gidiyoo aslinda 600 gr vermistim ama dün salep ve yulafli biskuvi yedm geri geldi

ahaha nasıda itiraf ediyo herseyi hemen olsun kuzum bende mantı yedim mesela oluyo yani arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…