- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.381
Niiiiiben bu sfer sadece ayran içicem
Kiz azcik koyu olcak duru ayran yapmiyaydinama baya lezzetli dimi ya
itiraf nokta comİste o pideyi yedigim günün gecesinde makarna yedim labneli mantar soslubah daha fazla itiraf ettirma bana bu işin sonu kötü ya ben bi gün kacamak yapinca amaan zaten bunu yedim diye canimin istedigi ne varsa yiyom arada olugg ama sen manti yediginde bi kilo almamistin adalet mi buuu
itiraf nokta comdökül dökül
ben yiyorumm şu annnn oh missBen kaseyi bitirince doymadimdi ama ayaga kalkinca hissettim doyduğumuama 2 saate acikirim kesinn aha 1 bucuk saatim kaldı
Ayy keske oyle bisey olsa unun girdiği hic bi gida bana kilo aldirmasayani hersey yaa ama keske yimeseydim suan 51 olurdum ne gizel;(((
Niiiii
Ayy bende aciktimmben yiyorumm şu annnn oh miss
Ayy bu keskeler bitirdi zati biziah keske bende yemeseyim şu an 57 ydim
Ayy bende aciktimmbide uyku bastirdi kizim uyyo esim uyyo ben iş yapiyom
Bence de uyu kız oh mis gibi karda uyumakkAyy bende aciktimmbide uyku bastirdi kizim uyyo esim uyyo ben iş yapiyom
uyumalısıınnn ben olsam uyurdum
Kizim uyandiBence de uyu kız oh mis gibi karda uyumakk
gündüz uyumayı seviyorum ama sonrası hiç güzel olmiiyy gece uykusuz uykusuzKizim uyandibende birazdan uyumayi planliyordum
HehehheKizim uyandibende birazdan uyumayi planliyordum
Aynen keske bende kizimla yatsaydim acikHehehheal işte yok sana uyku
Ben hic sevmem gunduz uyumayi sonrasinda kotu oluyomm bendegündüz uyumayı seviyorum ama sonrası hiç güzel olmiiyy gece uykusuz uykusuz
Ay ben 1 bucuk da yemisim 2 bucukda yedim saniyorummhemen ikinci kasemi yicem
Ben hic sevmem gunduz uyumayi sonrasinda kotu oluyomm bende
Ayy ben nasil acıkmışım kiizz bende simdi 6 yicem 3 kase yemis olucam 8 de de yerim belki ben küçük kasebende 11,30 da yedim 13,30 da yedim 15,30 da yemedim ayran içtim sıra 17,30 da
onuda 6 da yerim sonra bi daha yemem yeşil cay falan içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?