- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.361
Bence koyulastir biraz kiz daha guzel oluyo oyle tanesi ayri ayrani ayri olur iyce özlessin malzemeler birbirinekız benmkı koyu degil ayran gibiikinci tabağı daha yemedim koyulaştırsam mı napsam
Evet cok guzeldi kizim düşe kalka üsüdü birazeve geldik ben bida cikmicam anne beni götürmeyin diyo
Yaa siz niye doyyonuz da ben doymuyom bi kaseylecok tok tutuyo yalnız begendim ben bunu
Ayy sen bıktın hemen 2. kasedeben daha da yapmam bunu tamam baska seyler deneriz
bu hedefi verirken 58 dim galiba. hala 58 imButun hedefler yalan oldu
Yaa siz niye doyyonuz da ben doymuyom bi kaseyleaç miyim ben gözüm mü aç
3. geliiiyyyAyy sen bıktın hemen 2. kasede
Kız ben acıktım 10 dkm var yemeyeay ben acıkınca yicem bu ne birini hazmetmeden digerinin saati geliyo böyle olursa gercekten artı da cıkcam yarın
ben de acıktım şu anYaa siz niye doyyonuz da ben doymuyom bi kaseyleaç miyim ben gözüm mü aç
Kız ben acıktım 10 dkm var yemeye
İste o pideyi yedigim günün gecesinde makarna yedim labneli mantar sosluahaha nasıda itiraf ediyo herseyi hemenolsun kuzum bende mantı yedim mesela oluyo yani arada
Belki bu yedikce kilo verdiren bi detoks yii benceay ben acıkınca yicem bu ne birini hazmetmeden digerinin saati geliyo böyle olursa gercekten artı da cıkcam yarın
Aynen yaa 2 kilo nedir kii veremedim arkadasButun hedefler yalan oldu
İste o pideyi yedigim günün gecesinde makarna yedim labneli mantar soslubah daha fazla itiraf ettirma bana bu işin sonu kötü ya ben bi gün kacamak yapinca amaan zaten bunu yedim diye canimin istedigi ne varsa yiyom arada olugg ama sen manti yediginde bi kilo almamistin adalet mi buuu
Bizimki hem cikiyim hem usumeyim hem kar oynayim hem eldivenim islanmasin istiyooya ama kıyamam ben onaaabenden o da bende kışın dışarı cıkmayı hiç sevmem
Ayy keske oyle bisey olsa unun girdiği hic bi gida bana kilo aldirmasavaay neler duyuyoruuuzz
mantıya bagışıklıgım var benim kilo aldırmıyo
Yok kiz kalkinca hissettim doymusumaç mısın cidden
kız ben ilk kasede doydum 2. yi zor yedim 3. nün saati geliyo nerdeyse
Ayy benimde uykum geldi valla corbadan sonra3. geliiiyyy
Ben kaseyi bitirince doymadimdi ama ayaga kalkinca hissettim doyduğumuben de acıktım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?