- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.421
Bende birazdan yicemivitttt ben de 3. kaseyi yiyorum kızlarrr
Ben hic bikmadan yemeye devam ediyom kizbende eve gidince yicem detoksumdan sonra yatarım yarında tatil oh
Cok enerjiksin bakiyorum daAyy biyerde mezdeke caliyo bi enerji geldi kalkip oynuyasim var
ayyy valla onlarınki de miss missBende birazdan yicem
Ben hic bikmadan yemeye devam ediyom kizkizim ton balikli makarna yedi esime de labneli makarna yaptim bende onlari izledim
Afiyet olsun canimm cok guzel ❤Sabah; mantarlı omlet,peynir,domates,salatalık,zeytin,1dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:1hurma
Öğle:antrikot,haşl.sebze,mercimek çorbası
Ara:greyfurt,2ceviz,kuruerik
Akşam: pırasa yemeği,yoğurt,1dlm tb ekmek
50 dk fitnessblender
Direndim dayandim zafer benimayyy valla onlarınki de miss miss
bende eve gidince yicem detoksumdan sonra yatarım yarında tatil oh
ben bu menunun aynisini dun okudum sankiSabah; mantarlı omlet,peynir,domates,salatalık,zeytin,1dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:1hurma
Öğle:antrikot,haşl.sebze,mercimek çorbası
Ara:greyfurt,2ceviz,kuruerik
Akşam: pırasa yemeği,yoğurt,1dlm tb ekmek
50 dk fitnessblender
Havalar soguk daha cok usutme dikkat et tatlimmmmAy ben gyndm suslendm disari cikiyorm yeter bigundur hasta yattigim
Evet canım dünden kalan yemekleri yedim.hergün hergün Yeni yapmak işkence.hem de ziyan olmasınlaryarin tatilmiii ne guzellll
ben bu menunun aynisini dun okudum sanki
::d bu kahkahnin bi sebebi olmali sen biseylermi karistiriyosun ahahahahahahagahajajsbsbhwjajskskkajahagagajahahakakhagahajahahahahaj
Sen anlamazCok enerjiksin bakiyorum dahasta hasta bu neyin enerjisi neyin kafasi
karda basladii ohhhhhh sagol tatlisssHavalar soguk daha cok usutme dikkat et tatlimmmm
Ohh gez bebegimAy ben gyndm suslendm disari cikiyorm yeter bigundur hasta yattigim
Ayy karda yürümek harikaa::d bu kahkahnin bi sebebi olmali sen biseylermi karistiriyosun ahahahahahah
Sen anlamazahahahahah
karda basladii ohhhhhh sagol tatlisss
Yok kizz yarin listedesin sen
Ayy ben ertesi gune yemek kalinca seviniyorum valla hergun insan ne pisiriyim ne pisiriyim fenalik geliyoEvet canım dünden kalan yemekleri yedim.hergün hergün Yeni yapmak işkence.hem de ziyan olmasınlar
Ohh super beybi hadi artik menülerini yazsana sendeSlm kızlarrr bugünğde kazasız atlattım çok şükür miatik çayle 5 tane çiğ fındık içi yicm
Afiyet olsun canimm cok guzelMenummmm
Sabah
1 kirmizi biber
1 dilim tb ekmegi
2 catal beyaz peynir
6 ad. Zeytin
Ara 1 avuca yakin badem li findikli cevizli kuruyemis :)
oglen
1 ad. 200 ml ayran 2 buyuk mandalina
Ara
1 ad. 200 ml sut
aksam
1 kase mercimek corbasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?