- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.441
Güzel canıımm afiyet olsunMenummmm
Sabah
1 kirmizi biber
1 dilim tb ekmegi
2 catal beyaz peynir
6 ad. Zeytin
Ara 1 avuca yakin badem li findikli cevizli kuruyemis :)
oglen
1 ad. 200 ml ayran 2 buyuk mandalina
Ara
1 ad. 200 ml sut
aksam
1 kase mercimek corbasi
Afiyet olsun canimm cok guzel
Güzel canıımm afiyet olsun
Bademli kuruyemisime bir atak bekliyordum sasirdimmm
Ay bendeeee. Bu hafta çok iyi cikmamiz lazım kızlar aman diyim sabah tartilmadan wc ye girin ustunuzdekileri cikartinYarin icin cok heyecanliyimmm
Menüm ayran kürü kızlar
Ay bendeeee. Bu hafta çok iyi cikmamiz lazım kızlar aman diyim sabah tartilmadan wc ye girin ustunuzdekileri cikartin
Al benden de o kadar.annem yakın oturuyor bana.bazen ondan alıyorum kolay oluyorAyy ben ertesi gune yemek kalinca seviniyorum valla hergun insan ne pisiriyim ne pisiriyim fenalik geliyo
çünkü bisküvi YokGozlerime inanamiyorum cok sassskinimmmm elestirik yokkk direk begendiniz
Yasasin yasasinnn
Haftaya cuma listedesin canısı bu hafta süren dolmadı dahakaptinn canim ben yarin listeye girebiĺecek miyim ypksa pazartesi mi gorecwgim ?
tamammm canimmm bir sey daha ben listeye girincemi hedefimi spyleyecegimHaftaya cuma listedesin canısı bu hafta süren dolmadı daha
Kızlar menüyü paylaşmaya gerek var mı
Paylaş bakım neler yedinKızlar menüyü paylaşmaya gerek var mı
Sen hedefini demedin mi kız aaa yarın liste paylaşılinca yaz oraya adının karsisinda açıklama var orda belirt.tamammm canimmm bir sey daha ben listeye girincemi hedefimi spyleyecegim
ayy neler yedim sormaaaa dolmalar sarmalarrrPaylaş bakım neler yedin
Ben su an 200 gr eksideyim sabaha allah kerimayy neler yedim sormaaaa dolmalar sarmalarrr
Kız maşallah nasıl eksidesin o kadan su içtikBen su an 200 gr eksideyim sabaha allah kerim
Ben 2 tabak bi bardakta ayran içtimKız maşallah nasıl eksidesin o kadan su içtikgerçi sen ne kadan içtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?