- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.481
Kız ben 2 lt su 2 bardak yeşilçay içtimAyy kızlar felaket uykum var zor duruyom acıktım da zaten Karnım gurulduyo nasıl uyurum bilmem
Aslinda aşırı Acta kalmadık niye böyle olduKız ben 2 lt su 2 bardak yeşilçay içtimmüzik dinleyerek uyu duyma karnını
AhahahahKizlar size komik bir sey anlatimmm :)
Sabahtan beri icim disim su ayran olmus bu kadar sabretmisim. Esim koca bir tabak borek almis gelmis gozume gozume aokuyor all ye diyeee bir cemkirdim neye ugradigini sasirdi
ne bilem kuzum ben de anlamadım karnım benmde guruldamaya basladıAslinda aşırı Acta kalmadık niye böyle oldu
Ayy cok uykum varr valla bi bakiyim size dedim benim felaket enerjimi dusurdu corba
Ayy kızlar felaket uykum var zor duruyom acıktım da zaten Karnım gurulduyo nasıl uyurum bilmem
Yalniz degilsiniz ayran dostlarimne bilem kuzum ben de anlamadım karnım benmde guruldamaya basladı
Ayy cok uykum varr valla bi bakiyim size dedim benim felaket enerjimi dusurdu corba
ne bilem kuzum ben de anlamadım karnım benmde guruldamaya basladı
Ben gidiyom uyumaya kizHep beraber uyuyalim
Valla bende hafiften bi şişim ama bakalımBen gidiyom uyumaya kizay insallah 1 kilonun üstünde veririzz sanki ben sistimm yaa karnim falan
Bende 2 litre ictim suyuKız ben 2 lt su 2 bardak yeşilçay içtimmüzik dinleyerek uyu duyma karnını
Yarin ola hayrolaValla bende hafiften bi şişim ama bakalımhadi iyi uykular kuzum yarın görüşürüz inşallah bol eksilerle
Yok canim yaa nerdeeeeeAy hiç destek olmuyo mu o sana niye öyle yapıyo ya bnm nişanlı Tebrikler aferinler havada uçuşuyo bu ara
bende cok aciktim gurul gurul Allah im.midem yuzunden tv izleyemiyomAyy kızlar felaket uykum var zor duruyom acıktım da zaten Karnım gurulduyo nasıl uyurum bilmem
benimdeeeeeeee benimdeeeeeeeYalniz degilsiniz ayran dostlarimbenimde gurul gurul midemm uff cok aciktimmmmmmmmmm
Bende 2 litre ictim suyubir litre icmistim aksam takviye yaptim hemen
Yok canim yaa nerdeeeee
onun yuzunden bu kadar zorlaniyorumm kilo aliyorum
bende cok aciktim gurul gurul Allah im.midem yuzunden tv izleyemiyom
benimdeeeeeeee benimdeeeeeee
Supersin kuzuuuuuuu
Ben heyecandan uyuyamayacagim sanirim
Hayatinnda ilk defa detoks yapmis birisi olarak heyecanim doruktaAbartma kız yat uyu
Öptüm beybisi sabah görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?