- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.521
Ayy kizlar 500 gr vermişim dünkü detoksla ama 1 kilo artim vardi veremedim ben listeye hep zarar veriyorum bir hafta veriyorum diger hafta artiolmuyo artik diyet yapasim gelmiyo sanirim anca 52 yi koruyabiliyorum o yuzden listeden ayrilicam ama yine her zamanki gibi burdayim tabi
Tatlikom her hafta artiyla geliyorumm listeyeGetmeee zuzuuu hep bizimleee kal.. 500 gr sen zayifsin iyi vermissin oylee dusunup uzulme. Ben az vermisim asil
Anladimmm canimmmmm sende haklisin. Tamam burdaysan problem yokkkk :)Tatlikom her hafta artiyla geliyorumm listeye500 gr artidayim ve sali günü bütün gün yedigim icin artidayim o yuzden haksizlik oluyoo ben yine hep burdayim ama bisey degismicek sadece listede degilim sporlarimi yazarim bende yok canim cok guzel vermissin bence 900 gr harika
Tabiki burdayim tatlisimAnladimmm canimmmmm sende haklisin. Tamam burdaysan problem yokkkk :)
Yesekkur ederim ama azcik daha fazla bekliyordummm
Ben pazartesi 74.2 olmustum sanirim ee bu hafta aburcuburu kestim sanki detoks bana pek yaramamis dun sabah tartilmadim hic aklima gelmediTabiki burdayim tatlisimsen sadece 1 günde mi verdin 900 gr detoksla mi indi yani keske dün tartilsaydin sadece detoksla kac gr gitti kii
Bencede tatlis sen zaten bu hafta baya abur cuburu kesmistin galiba 200 300 gr falan gitti senin detosklaBen pazartesi 74.2 olmustum sanirim ee bu hafta aburcuburu kestim sanki detoks bana pek yaramamis dun sabah tartilmadim hic aklima gelmedi
900 gr çok iyi bence.her gidene seviniyoruz unutmaAag ol cnmmmm
73.6 ciktim bende 100 gr daha vereydim 1 kg olcaadiii basaramadimmm
Canim o zaman haftaya çok güzel bi yuzdeyle geliceksin demektirGünaydın kızlarkaptinn canım 400gr eksideyim daha fazlaydı sistim regl zamanı enson 67.8
Bu gün 67.4
Yuzdem 0.58
Tatlis maşallahhhh çok iyiiiiTaaaaaaam bir haftada iki kilo kizlaaaaar. Maşallah64.4 gösterdi tartim
Ayy muhtesemmmmmmmTaaaaaaam bir haftada iki kilo kizlaaaaar. Maşallah64.4 gösterdi tartim
Ama hep burdasin dimi gitmicen dimi bizi yalnız birakmicandimiAyy kizlar 500 gr vermişim dünkü detoksla ama 1 kilo artim vardi veremedim ben listeye hep zarar veriyorum bir hafta veriyorum diger hafta artiolmuyo artik diyet yapasim gelmiyo sanirim anca 52 yi koruyabiliyorum o yuzden listeden ayrilicam ama yine her zamanki gibi burdayim tabi
1.3 kilo gitmiş kızlar
Aylar sonra 56 yi gördüm allahım inşallah geri almam
Hepimiz eksideyiz kuzum demek ki arada yapmak gerekOff offf masallah yaradi detokss twbrikler kuzum
Ayyyy cokkkkkkk sevindimmm yaaaa1.3 kilo gitmiş kızlar
Aylar sonra 56 yi gördüm allahım inşallah geri almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?