- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.441
Kızın kızınn bana 49 Kilo olayım sevinçten göbek atıcam
kız çok tatlış telaşlar yaa çok güzel bence
o zaman göbek mi kalır kız atcan(ıııyyyy )
Ne zamandi dugunben ehrsey erkenden hallolsun son aylar sadece ev için ugrasalım istiyorum da erkenden basladım o alıncak bu yapılcak demelere
bide bişey netleşmedi mi tedirgin oluyorum mesela salonumuz hala kesin değil değişebilr belki bi haftadr bunun derdindeyim
Merhaba basen bayanNormalde de göbeğim yok basenim var
Normalde de göbeğim yok basenim var
Ne zamandi dugun
Ben nisandan hemen sonra tutmustm. Cnku istanbuldaym ya burda hemen tttutuo millet .haziranda nisanlandim. Nisan ayinda evlendm.
Ev kv yakinmi olcak
Al tabi herseyi hatta esyalari bile al.
Ev tutulunca geliyo
Doğrudur kuzum ama bu anları özlersin diye düşünüyom yani koşuşturmaca düğün telaşı falan ne bilim ben çok hevesliyim böyle şeylerecok stresliii her kafadan bi ses çıkıyo kimse kimseye uymuyo
bizde nişanlımla nolcez biz böle diye düşünüyoz
Kız sen minnoş bir kedisinbenimde bacaklarım kalın popom kocaman ama göbeğimde var1,58 boy 58 kilo civarıyım o sebeple tontiş bişeyim
yess beybi listedesiiinnnartıda mısın sen kuzum ben hiç takip edemedim bu hafta inşallah değilsindir akşam pek yeme tamam mı hele hamur işi sakın sakın diyiimm
Merhaba basen bayanbende bir basen bayanim ust ince basenler
benimde bacaklarım kalın popom kocaman ama göbeğimde var1,58 boy 58 kilo civarıyım o sebeple tontiş bişeyim
Doğrudur kuzum ama bu anları özlersin diye düşünüyom yani koşuşturmaca düğün telaşı falan ne bilim ben çok hevesliyim böyle şeylere
Kız sen minnoş bir kedisin
Tartilmadim hicc. Pazartesi moralim bozuldu dikkat etmeme ragmen artidaydimya
Sporada basladim bilmiyorum eksi cikarmuyim
Benim elmacıklarımda everest
Zayıfliiicciiiizzzzz
sen listedesin kızım artık ne o öle yeniyimler falan
evet artık zayıflamalıyız
Sen kac yasindaydinkv uzak olcak kısmetse
bizde temmuzda nişanlandık ekimde evlencez tam 10 ay var bizim burası küçük o yüzden yer kalırda istediğimiz tarih olsun diye acele ettiriyorum
İstediğimiz kiloya bi gelelim parti yaparız burda
Benide yeniyim diyebilir miyimmmm
Bence de Fit olalım
93 lüyüm 24 oldum sanırımSen kac yasindaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?