Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzum olamazsam bi hafta daha beklerim sıkıntı değil ne olacak da başlangıç kilosuna göre eksideysen giriyorsun diye biliyordum. zaten pazartesi benim 15 gün olmuştu. neyse kuzu farketmez
Kizz canimsin yaaa güne göre digilde 3. Cuma listede olacak sekilde ayarlaniyor listeye giriş

kuzum olamazsam bi hafta daha beklerim sıkıntı değil ne olacak da başlangıç kilosuna göre eksideysen giriyorsun diye biliyordum. zaten pazartesi benim 15 gün olmuştu. neyse kuzu farketmez

valla bende öyle biliyodum canım
öncelikle kilon 56 mı 57 mi hedef kilonu 50 olarak yazıyorum 2 hafta deneme süren var hergün 5 bildirim yapmak zorundasın menü paylaşıp diğer menülere yorum yapıyoruz yedikelrimizi kacamaklarımızı sporlarımızı yazıyoruz pazarteside bildirim yapıyoruz hafta sonu kaçamaklarını engellemek için vee bol bolll sohbet edip egleniyoruz

Aha bu benkizz bende de oyle az yeyince tamam veriyorum ama kilo almak nefes almam kadar kolay bende 51 e düşmüştüm ama istah tavan yapinca geri 54 e ciktim veriyorum gerii aldik seni gellll

taam kız sordum girebiliyomuşsun listeye ağlanma
ilk kilondan ekside oldugun için sorun olmuyormuş

Hosgeldin tatlim bende 22 yasindayim 165 boyundayim hedefim 50 olmak 75 den 53 e indim son 3 kilommm

Ne güzel Kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin bu kiloyu ?

57ydii 55 56 arasındayım şuan

Aha bu benkizz bende de oyle az yeyince tamam veriyorum ama kilo almak nefes almam kadar kolay bende 51 e düşmüştüm ama istah tavan yapinca geri 54 e ciktim veriyorum gerii aldik seni gellll

Bende basen everest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…