- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.401
Hosgeldin tatlimBenide alın o zaman yoksa kafayı yerken bulucaksınız beni
Kizz canimsin yaaakuzum olamazsam bi hafta daha beklerim sıkıntı değil ne olacak da başlangıç kilosuna göre eksideysen giriyorsun diye biliyordum. zaten pazartesi benim 15 gün olmuştu. neyse kuzu farketmez
kuzum olamazsam bi hafta daha beklerim sıkıntı değil ne olacak da başlangıç kilosuna göre eksideysen giriyorsun diye biliyordum. zaten pazartesi benim 15 gün olmuştu. neyse kuzu farketmez
öncelikle kilon 56 mı 57 mi22 yaşındayım.
164 boyum 55-56 kilodayım.
Hedefim 49-50 kilolarda olmak.
Kurban Bayramında 52 Kilo falandım ve fizik açısından iyiydim sonra birden Kilo aldım 57 oldum.
Şimdi verme aşamasındayım.
Hipotiroit var üstelik bende Kilo vermek zor ama almak, nefes almaktan bile kolay nerdeyseaha
İştahım normalde yoktu ama artık açıldı.
Özellikle aksam 10dan sonra bişeyler yemek istiyorum.
Kilo vermek istiyorum gelin beni alınnnnn
Aha bu ben22 yaşındayım.
164 boyum 55-56 kilodayım.
Hedefim 49-50 kilolarda olmak.
Kurban Bayramında 52 Kilo falandım ve fizik açısından iyiydim sonra birden Kilo aldım 57 oldum.
Şimdi verme aşamasındayım.
Hipotiroit var üstelik bende Kilo vermek zor ama almak, nefes almaktan bile kolay nerdeyseaha
İştahım normalde yoktu ama artık açıldı.
Özellikle aksam 10dan sonra bişeyler yemek istiyorum.
Kilo vermek istiyorum gelin beni alınnnnn
kuzum olamazsam bi hafta daha beklerim sıkıntı değil ne olacak da başlangıç kilosuna göre eksideysen giriyorsun diye biliyordum. zaten pazartesi benim 15 gün olmuştu. neyse kuzu farketmez
Hosgeldin tatlimbende 22 yasindayim 165 boyundayim hedefim 50 olmak 75 den 53 e indim son 3 kilommm
valla bende öyle biliyodum canım
öncelikle kilon 56 mı 57 mihedef kilonu 50 olarak yazıyorum 2 hafta deneme süren var hergün 5 bildirim yapmak zorundasın menü paylaşıp diğer menülere yorum yapıyoruz yedikelrimizi kacamaklarımızı sporlarımızı yazıyoruz pazarteside bildirim yapıyoruz hafta sonu kaçamaklarını engellemek için vee bol bolll sohbet edip egleniyoruz
Aha bu benkizz bende de oyle az yeyince tamam veriyorum ama kilo almak nefes almam kadar kolay bende 51 e düşmüştüm ama istah tavan yapinca geri 54 e ciktim veriyorum gerii aldik seni gellll
Bi önceki cuma kilosu onemli canim hesaplarken de oyle hesapliyoruz ya
oyle mi kizztaam kız sordum girebiliyomuşsun listeye ağlanma
ilk kilondan ekside oldugun için sorun olmuyormuş
Dur geliyorum beybiiben sordum bebeğim olabilir dediler ama acaba anlatamadmm mı ki tam olarak bide bak istersen paylaşım alanına
Aha bu benkizz bende de oyle az yeyince tamam veriyorum ama kilo almak nefes almam kadar kolay bende 51 e düşmüştüm ama istah tavan yapinca geri 54 e ciktim veriyorum gerii aldik seni gellll
oyle mi kizzben kac kisiyi bi hafta daha beklettim bunun icin
Evet kiz 54.9 oldum didim yaa yilbasinda 3 4 gundedimik 54 e cıktııınnnnn
Yok kiz dogru anlatmissin demekki alip almamak bizim kararimiza kalmış artida oldugu zamansu an şüphelendim yanlış mı anlattım diye
Evet kiz 54.9 oldum didim yaa yilbasinda 3 4 gundeama bugun 53.8 ciktim dün 1 kilo verim bugun 100 gr gitmis
Allahtan ben 2 ser 3 er veriyodum ozamnlaroyle mi kizzben kac kisiyi bi hafta daha beklettim bunun icin
Kiz seni ilk haftadan alacaktim listeye hatirliyo msnAllahtan ben 2 ser 3 er veriyodum ozamnlarbana yapmis olsaydin suan yohati yirdin
Bi de beni bekleteceniz yaaa ayıp ayıp o kadan detokslar yaptım tabi girecemohh ohh girdim işte kaptinn SekerPancarii
Ay şu kilolardan kurtulsamdaaaaa yetti canima beeyetti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?