Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok sağolun ilk 2 hafta spor vermedi sadece diyet bakalım ne kadar kilo gidecek
her sabah 2 bardak ılık su içeceksin dedi ara öğünde şekersiz türk kahvesi ve 2 adet bitter çikolata verdi ama kakao oranı %80 olanından ülkerin var onu aldım yada 2 adet hurma dedi yemekler bildiğiniz gibi ekmek etimek 2 dilim verdi diet olanından vs vs metobolizmamın çok yavaş olduğunu yağ oranımın 56 kilo olduğunu iki hafta spor yapmamam gerektiğini sadece diet kas düzeyimin iyi olduğunu 3 lt su içmem gerektiğini idrar rengimin limonata renginde olması gerektiğini koyu olursa suyu arttır dedi sadece buraya gelirken tartıl dedi size nasıl tartı bilgimi vericem

neyse kuzum sen bu hafta bildirim yapma madem ama sonrasında cumadan cumaya bildirim yaparsın olur mu şimdi başlangıç diye kabul edebiliriz
%56 yağ oran bana biraz cok gibi geldi diyetine sıkı satrıl bak seni zayıflamış keyfi yerinde görmek istiyouz artk

Tatlım karar defterini tekrar okudum
Bu konuda üye eksi olacak diye bişey yazılmamış

Ama ben kaptan olsam zaten artı olan yeni üyeyi listeye almam. Üyenin daha ilk haftalardan takım sorumluluğu bilincinde olup artı olmaması gerekir. Sonuçta eksi yüzdeyle girerse takım yüzdesi kötü etkilenir

evet aslında mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…