- 17 Aralık 2016
- 238
- 301
- 18
- 47
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.461
her sabah 2 bardak ılık su içeceksin dedi ara öğünde şekersiz türk kahvesi ve 2 adet bitter çikolata verdi ama kakao oranı %80 olanından ülkerin var onu aldım yada 2 adet hurma dedi yemekler bildiğiniz gibi ekmek etimek 2 dilim verdi diet olanından vs vs metobolizmamın çok yavaş olduğunu yağ oranımın 56 kilo olduğunu iki hafta spor yapmamam gerektiğini sadece diet kas düzeyimin iyi olduğunu 3 lt su içmem gerektiğini idrar rengimin limonata renginde olması gerektiğini koyu olursa suyu arttır dedi sadece buraya gelirken tartıl dedi size nasıl tartı bilgimi vericemçok sağolun ilk 2 hafta spor vermedi sadece diyet bakalım ne kadar kilo gidecek
sen yenisin kuzum aday listesindesin yanicaylaksın caylak
her sabah 2 bardak ılık su içeceksin dedi ara öğünde şekersiz türk kahvesi ve 2 adet bitter çikolata verdi ama kakao oranı %80 olanından ülkerin var onu aldım yada 2 adet hurma dedi yemekler bildiğiniz gibi ekmek etimek 2 dilim verdi diet olanından vs vs metobolizmamın çok yavaş olduğunu yağ oranımın 56 kilo olduğunu iki hafta spor yapmamam gerektiğini sadece diet kas düzeyimin iyi olduğunu 3 lt su içmem gerektiğini idrar rengimin limonata renginde olması gerektiğini koyu olursa suyu arttır dedi sadece buraya gelirken tartıl dedi size nasıl tartı bilgimi vericem
gözüm kimin bakarım ben ona dal gibi kalcek 2 aya bize uyarsa
Bende 24 de evlenmstm93 lüyüm 24 oldum sanırım
Hemen tarti alican napcanEvdeki tartı bozulmuş
Napiciiimmm
Hepinizden önce Kilo vericem görün bak
yenisini alıceksin derhallll yarın tartı günüEvdeki tartı bozulmuş
Napiciiimmm
Bende 24 de evlenmstmsuan 26
Eylulde 27 giricem vaay bee yaslanioz
Tatlım karar defterini tekrar okudumListeye ilk giricen için bu genel bi kural bibigimmgecen cumadan az olman gerek Mefkurem canim dogru biliyorum dimi yanlis bisey soylemeyim deneme suresi dolan uyeyinin baslangic kilosundan az olmasi onemli degil gecen cumaki kilosundan da az olcak dogru dimiii
Hhahahayaş aldı gidiyo biz hala zayıflıcazyok kız daha genciz hem ben daha evlencem küçücüğüm
Ayy ilk gün 1 kilo gitti ödemmiş cok yedigimdenhemen de veriyon hepuuff ben tartılmak istemiyom yaaa
Tatlım karar defterini tekrar okudum
Bu konuda üye eksi olacak diye bişey yazılmamış
Ama ben kaptan olsam zaten artı olan yeni üyeyi listeye almam. Üyenin daha ilk haftalardan takım sorumluluğu bilincinde olup artı olmaması gerekir. Sonuçta eksi yüzdeyle girerse takım yüzdesi kötü etkilenir
Hemen tarti alican napcan
ah tatlıııımm hadi inşallahh
yenisini alıceksin derhallll yarın tartı günü
Hhahahaosssunnn hem anne olup hem guzel olmak nasil gurur biliyimisin
Yaninda bebesen sus pus bide iyi gorunuyosan fazlalk gitmisse ohhh allah sana da nasip etsin insallaaaahh
Ayy ilk gün 1 kilo gitti ödemmiş cok yedigimdenbugun 100 gr gitmis ama ben duzenli diyetimi yaparsam en kötü 1 bucuk kilo veriyorum kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?