Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52dk +57 dk+ 54 dk+ 40 dk
Selcanmehmetcan:40dk+15dk+30dk+105dk+120dk+120dk
edan18 :35 dk+ 45 dk+ 45 dk

MOR TAKİM
hedef52:15+40+50 dk+40dk+60dk+20dk
htc71 :75 dk+30 dk+30 dk+46 dk+30
munter :45dk+20dk+55dk+200dk

Elimden geleni yapacağım söz veriyorum :) Her zaman rapor edeceğim menülerimi ve her cuma verdiğim kiloları.. Umarım gruba alınırım hedefime ulaşırım. Teşekkür ediyorum. ☺

Elimden geleni yapacağım söz veriyorum :) Her zaman rapor edeceğim menülerimi ve her cuma verdiğim kiloları.. Umarım gruba alınırım hedefime ulaşırım. Teşekkür ediyorum. ☺

inşallah canım düzenli gelir kurallara uyar ve iki haftada kilo vermiş olursan çoook isterim bende takıma girmeni

tabikide canıııım kendinden bahset bize biraz
1.63 boyunda 61.9 kiloyum (bu sabah tartıldım)
20 yaşındayım
Sözlüyüm temmuzda nişanım olacak ve martta nişanlık alıcaz
Eylülden beri 7 kilo aldım
Masa başı işte çalışıyorum sıfır hareket
53 kilo olmak istiyorum

ve benden bir tane daha gelir
tamamdır

tekrar Hoşgeldin canısı, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

şimdi kuralları gözden geçirelim

cuma yarışmaları sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma.

zamanla anlar ve tanırsın zaten takımı ve takımdakilerin amacını.

tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız

Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım.

2 hafta deneme suren

3. haftada listeye girme sürecin var.

bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.

şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz tabikide sende menülere yorum yapıyorsun ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Hoşbuldum canım, kuralları okudum.
Öyleyse bugün yediklerimi yazayım kilom61.9 boyum:1.63 Yaş:20

Kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmekten karışık tost yedım saa 13:30'a kadarda 3 bardak şekersiz çay + yeşil çay,limon,maden suyu karışımı detoks içtim.

Az önce de öğle yemeği olarak tavuk suyu çorba, etli patatesli bezelyeli bi yemek yedım (adını bılmıyorum )

Aa neredeyse aynıyız yaş boy kilo :) Allah yardımcın olsun verirsin inşallah ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…