- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.001
Elimden geleni yapacağım söz veriyorum :) Her zaman rapor edeceğim menülerimi ve her cuma verdiğim kiloları.. Umarım gruba alınırım hedefime ulaşırım. Teşekkür ediyorum. ☺o zaman biraz kurallardan bahsedelim
Hoşgeldin canısı, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
şimdi kuralları gözden geçirelim
cuma yarışmaları sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma.
zamanla anlar ve tanırsın zaten takımı ve takımdakilerin amacını.
tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız
Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım.
2 hafta deneme suren
3. haftada listeye girme sürecin var.
bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz tabikide sende menülere yorum yapıyorsun ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
bugün son kuzum yarın sabah sonucları acıklıcamSporum bitti Aksama da leslie yaparsam ohh daha ne olsun
Elimden geleni yapacağım söz veriyorum :) Her zaman rapor edeceğim menülerimi ve her cuma verdiğim kiloları.. Umarım gruba alınırım hedefime ulaşırım. Teşekkür ediyorum. ☺
Günaydın kızlar.cuma:64.2
Bugün:64.5
+300 gr.dün pazar kahvaltısını iyi yaptık.muhtemelen ondandır.cumaya kadar eksiye geçerim inşallah
Hadi ya hiç bakmadım tarihebugün son kuzum yarın sabah sonucları acıklıcam
yarın yapılan sporlar sonraki haftayı etkilicek bu son cırpınışlar yani
aynen kuzuu eve gidim bende yapcamHadi ya hiç bakmadım tariheo zaman kesin yaparım takıma faydam olsun
Bizde de durumlar aynıydı valla beybisiSlm kızlarrrrrrr hiç parlak bi haftasonu geçirdiğimi söyleyemem kardan dolayı eşşm evdeydi yedikte yedikkkk
ne detoksu o bende mi yapsam perşembe günü yaa bu ara hep eksideyimBugün detoks yapıorummm kşme ne zararım varrrr pehhhhhh
Cuma ya -olurum şnşALLAH
tabikide canıııım kendinden bahset bize birazBenide eklermisinizzz?
1.63 boyunda 61.9 kiloyum (bu sabah tartıldım)tabikide canıııım kendinden bahset bize biraz
1.63 boyunda 61.9 kiloyum (bu sabah tartıldım)
20 yaşındayım
Sözlüyüm temmuzda nişanım olacak ve martta nişanlık alıcaz
Eylülden beri 7 kilo aldım
Masa başı işte çalışıyorum sıfır hareket
53 kilo olmak istiyorum
ve benden bir tane daha gelir
tamamdır
tekrar Hoşgeldin canısı, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
şimdi kuralları gözden geçirelim
cuma yarışmaları sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma.
zamanla anlar ve tanırsın zaten takımı ve takımdakilerin amacını.
tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız
Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım.
2 hafta deneme suren
3. haftada listeye girme sürecin var.
bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz tabikide sende menülere yorum yapıyorsun ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Aa neredeyse aynıyız yaş boy kilo :) Allah yardımcın olsun verirsin inşallah ☺1.63 boyunda 61.9 kiloyum (bu sabah tartıldım)
20 yaşındayım
Sözlüyüm temmuzda nişanım olacak ve martta nişanlık alıcaz
Eylülden beri 7 kilo aldım
Masa başı işte çalışıyorum sıfır hareket
53 kilo olmak istiyorum
Aa neredeyse aynıyız yaş boy kilo :) Allah yardımcın olsun verirsin inşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?