Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende var bu ayyy gariplik bu kabizlik yuzunden kilolar geliy geçen ay ne kadar iyiydim bi yarim kilo daha artidayim hemen bugun protein diyeti uygulayacagim yarin esas kilom aciga cikacak bugun misafirler gelecek yemekli 3 aile çiğ köfte yemeye bazlama tatli neym yapacagim dunde yemekli misafirim vardi.. yokk yokk protein diyetini uygulamaliyim gittigi yere kadar pufff...

Ayy misafir agirlarken de zor oluyor canim ama sende protein yersin sadecedirennn

kuzum senin de maşallah ne misafirin oluyo he cumaya kadar bencede bişeyler yapmalıyız

yes kahvaltı yetiştiremedm o yüzden kahveyle 2 küçük kurabiye yedim böyle bi açılış olamaz yani
Ben kahvaltida iyiydimmenu yazicam bendehala annemlerdeyim oglen cigkofte yapicaz 4 5 sıkım yerim ogle yemegi niyetine oluğ dimi yani sonra da dışarı çıkıp kar savaşı yapicaz kardeslerimle kız dün öldürdüler benii kara gömdüler heryerim hamlamiş pert oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…