- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.961
Gel canım kendini tanit tanisalimMerhaba :) Benide aranıza alıyor musunuz ☺
Merhaba :) Benide aranıza alıyor musunuz ☺
Olsun canım olur arada bazen bende çıktım öyle 68 ken 70 lere çıktım telefonum yokken ama simdi 66.5 çok sevindim bugünhem ödemdir o regl olucakmissin
Bilmedigimden soruyorum bozdugum yer neresi hangi besin
Kızlar taşınıyoruz o yüzden bu hafta hergün bildirim yapamayabilirim
Ayy misafir agirlarken de zor oluyor canim ama sende protein yersin sadeceBende var bu ayyy gariplik bu kabizlik yuzunden kilolar geliy geçen ay ne kadar iyiydim bi yarim kilo daha artidayim hemen bugun protein diyeti uygulayacagim yarin esas kilom aciga cikacak bugun misafirler gelecek yemekli 3 aile çiğ köfte yemeye bazlama tatli neym yapacagim dunde yemekli misafirim vardi.. yokk yokk protein diyetini uygulamaliyim gittigi yere kadar pufff...
Tebrik ederim cok güzel böyle devam et canim..Gunaydin herkeze
Cuma 85 dim simdi 83.7 cikiyorum cok saskinim evin her tarafinda tartildim yaniltici olmasin diye
Harika canimGunaydin herkeze
Cuma 85 dim simdi 83.7 cikiyorum cok saskinim evin her tarafinda tartildim yaniltici olmasin diye
Bende var bu ayyy gariplik bu kabizlik yuzunden kilolar geliy geçen ay ne kadar iyiydim bi yarim kilo daha artidayim hemen bugun protein diyeti uygulayacagim yarin esas kilom aciga cikacak bugun misafirler gelecek yemekli 3 aile çiğ köfte yemeye bazlama tatli neym yapacagim dunde yemekli misafirim vardi.. yokk yokk protein diyetini uygulamaliyim gittigi yere kadar pufff...
Pazartesi diyet timeeegünaydın beybisi
kız allah seniGunaydin herkeze
Pazartesi diyet timeee
Ben kahvaltida iyiydimyeskahvaltı yetiştiremedm o yüzden kahveyle 2 küçük kurabiye yedim böyle bi açılış olamaz yani
Nasil oldun canimGünaydın kızlarr cuma gunu 63.4 düm bugün 63 geldim ama sanıyorum hastalıktangerçi regl de olacağım daha olamadım onun da şişkinlliği olması gerekti ama böyle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?