Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oh spor niyetine lavassız yersen olur tabisiiiii bende yedim mi lavaşsız yiyorum hemide acılısından

Teşekkür ederim hoşbuldum :)) Kendimi tanıtayım: Boyum:1.64 kilo:62 hedef:52 18 yaşındayım Üniversitedeyim arkadaş ortamım çok yiyen bi ortam :)) Zayıflamak için benim gibi olan insanlara ihtiyacım vardı çok şükürki buldum :)) Kilo vermek için elimden geleni yapacağım inşallah sizlerinde desteğiyle... Şimdiden teşekkür ederim :)

o zaman biraz kurallardan bahsedelim

Hoşgeldin canısı, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

şimdi kuralları gözden geçirelim

cuma yarışmaları sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma.

zamanla anlar ve tanırsın zaten takımı ve takımdakilerin amacını.

tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız

Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım.

2 hafta deneme suren

3. haftada listeye girme sürecin var.

bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.

şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz tabikide sende menülere yorum yapıyorsun ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…