- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.981
Canm benm en azından ayakta durabılıyorum iyileşmedim ama daha iyiyim sağol kuzummNasil oldun canimiyi msn
Günaydın kızlarr cuma gunu 63.4 düm bugün 63 geldim ama sanıyorum hastalıktangerçi regl de olacağım daha olamadım onun da şişkinlliği olması gerekti ama böyle kızlar
Ben kahvaltida iyiydimmenu yazicam bende hala annemlerdeyim oglen cigkofte yapicaz 4 5 sıkım yerim ogle yemegi niyetine oluğ dimi yani sonra da dışarı çıkıp kar savaşı yapicaz kardeslerimle kız dün öldürdüler benii kara gömdüler heryerim hamlamiş pert oldum
kuzu yoksa sen ben misin biz niye aynıyız bende olamadım
kız noluyo bizim bünyelere ben benimki vücudumda enfeksiyon var ya ondan dıye dusundumm
Ben de öyle acayip sinirli oluyom dün dedim ya kavga ettim diyeay ben böyle olunca cok şişyorum bide asabi oluyorum biraz
seninki hastalıktan olabilir kuzum
Ben de öyle acayip sinirli oluyom dün dedim ya kavga ettim diyehiç çekilmez oluyoss
Ben de öyle acayip sinirli oluyom dün dedim ya kavga ettim diyehiç çekilmez oluyoss
Alemsin kızbende ettim valla balayı konusunda takıştık biraz gitmiyorum sen git dedim en son
Hahahah ne yapsın sensiz kızbende ettim valla balayı konusunda takıştık biraz gitmiyorum sen git dedim en son
Ay insan en yakınına sarıyo vallabende genellikle esime sariyorum
Evet anladim simdiaralardaki borekler çiğ köfteler meselaaa. ama sen az yiyosun yani normal porsinla değilde tadımlık yiyosun anladıgım kadarıyla o yüzden cok gözümüyo
Hahahah ne yapsın sensiz kız
Teşekkür ederim hoşbuldum :)) Kendimi tanıtayım: Boyum:1.64 kilo:62 hedef:52 18 yaşındayım Üniversitedeyim arkadaş ortamım çok yiyen bi ortam :)) Zayıflamak için benim gibi olan insanlara ihtiyacım vardı çok şükürki buldum :)) Kilo vermek için elimden geleni yapacağım inşallah sizlerinde desteğiyle... Şimdiden teşekkür ederim :)
Ay napim goZlerime inanamadim ve dedimki ey butun evimin odalari buna sahitlik edinkız allah seniben hiç riske atmıyom ekside cıktıyssam daha da tartılmam
duy sesimi ey evAy napim goZlerime inanamadim ve dedimki ey butun evimin odalari buna sahitlik edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?