Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu arada ilk günümü rapor edeyim :) 2 kase çorba ve yarım tabaktan az fırında patates yedim ara öğün olarakta yemekten önce portakal yedim yemekten 2 saat öncede 22 dakika dans ettim akşama doğruda şekersiz sade türk kahvesi içip 10 dakika egzersiz yaptıktan sonra uyumayı düşünüyorum.. Nasıl sizce? Bana bişeyler önerinn

Kızlar kaç günde bi tartılıyorsunuz günlük mü haftalık mı? İnsan günlük tartılınca 2 gr alsa bile canı sıkılıyor

Selam kizlar kusura bakmayin bugun gelemedim. Sabah cok gec kaldim gider gitmez islere basladim yogunluk kosturmaca inanin buraya girrmeye firaatim olmadi eve simdi girdim 74.2 ciktim maalesef o kadar dikkat ediyorum olmuyor bende xok odem var kizlar karnimi doyurup okuya okuya gelecegim simdilik gorusuruz tekrar xok ozurdiliyorum

iyi akşamlar kızlar benim akşam yemeği menüm 1 adet dolma ve 1 kase tarhana çorbası yemekten sonra eşimle yürüyüş eve gelince de Türk kahvesi içip bu günümü sonlandıracağım.

Ama canım sabahla akşam arasında değişiyor ki zaten moralini bozma sabah aç karnına tartil ben hep sabah tartiliyorum

Kızlar kaç günde bi tartılıyorsunuz günlük mü haftalık mı? İnsan günlük tartılınca 2 gr alsa bile canı sıkılıyor
Bende günlük tartiliyorum canim tartilmiyacagim diyorum yine sabah tartinin uzerinde buluyorum kendimiama çok çıkmadığı müddetçe takmiyorum ben

Gayet iyi caniiimm çok beğendim :)

SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52+57+ 54+40
Selcanmehmetcan:40+15+30+105+120+120
edan18 :35+45+45

MOR TAKİM
hedef52:15+40+50+40+60+20+90
htc71 :75+30+30+46+30
munter :45+20+55+200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…