- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.081
nidinnn nidinnnnYetmeezz
az vardi kiz yoksa saymamCikiletayi gorduummmsalata istediğin kadar ye kuzum sayma onu gerek yok
Tesekkurler ama bugunu aksam etmekde cok zorlandim canim surekli biseyler yemek istedi cok fenaydi help me help me diye bagirmama az kalmistiGayet iyi caniiimm çok beğendim :)
Yeme kuzum yeme bişeyler den feragat etmemiz gerekiyo Zayıflamak için malesef ama sonuç harika olcak bak gör :)Tesekkurler ama bugunu aksam etmekde cok zorlandim canim surekli biseyler yemek istedi cok fenaydi help me help me diye bagirmama az kalmisti
Onların hiç sesleri cikmiiiyyykaptinn htc71 kizlar sporda bi 1. Gozukuyoruz
SekerPancarii ve BitmeyenUmidim bu fece eklemezlerse yendik gari
kiz pusuya yatmis olmasinlarOnların hiç sesleri cikmiiiyyy
Hic begenmedim bu ne boyle ac gezmissinSbah : 2 kurabiye kahve
Öğle : çorba cok ıspanak k.faŞule
Aksam: küçük bi poğaça
Bugün böyle dengesiz oldu işlerim vardı yemeğe fırsat ayiraamadim
kaptinn htc71 kizlar sporda bi 1. Gozukuyoruz
SekerPancarii ve BitmeyenUmidim bu fece eklemezlerse yendik gari
kuzum senin de maşallah ne misafirin oluyo hecumaya kadar bencede bişeyler yapmalıyız
bende genellikle esime sariyorum
Vayyy bu yazilari okudukca yuregam agzima gelii senn duuu ben aksama kadar calistim ksptinimmm nolug nolugg spor olarak sayilsin bana ne banane..bugün son kuzum yarın sabah sonucları acıklıcam
yarın yapılan sporlar sonraki haftayı etkilicek bu son cırpınışlar yani
ay kuzu çok kortum tanıdık biri çıkcak diye
Ayyy bugun spor yapamadim ama ogle 12:00 den akşam 18:00 dip kose temizlik yaptim tatli yaptim hamur yogurdum bissürü is yaptim aksamki misafirler icin sirtimdan terler bosaldi yaadaha gece 22:00 kadarda hizmet ettim bide spormu yapcaktimm bu tohat kaptinimla size dellendirmeyin binii niysee sinirlenmicemm eee protein diyetite uygulayamadim is gormekten pufff bu veledide biraktimdi dimi kizz daha msjlari okumadim SekerPancarii essah kaybettikmi giii
Bende genellikle esime sariyorum ama sagolsun o benden once regl oluyorhep ben pispislicamm aha beyyle olumm
günaydın canısııııGünaydın kızlar
Hogeldin canim insallah hedefine ulaşıp incecik bi gelin olursun1.63 boyunda 61.9 kiloyum (bu sabah tartıldım)
20 yaşındayım
Sözlüyüm temmuzda nişanım olacak ve martta nişanlık alıcaz
Eylülden beri 7 kilo aldım
Masa başı işte çalışıyorum sıfır hareket
53 kilo olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?