Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nidinnn nidinnnn

Cikiletayi gorduummm salata istediğin kadar ye kuzum sayma onu gerek yok
az vardi kiz yoksa saymam
Cikiletada kan sekerim icin zuzuu SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52+57+ 54+40
Selcanmehmetcan:40+15+30+105+120+120
edan18 :35+45+45

MOR TAKİM
hedef52:15+40+50+40+60+20+90
htc71 :75+30+30+46+30
munter :45+20+55+200+20

kaptinn htc71 kizlar sporda bi 1. Gozukuyoruz

SekerPancarii ve BitmeyenUmidim bu fece eklemezlerse yendik gari

Ayyy bugun spor yapamadim ama ogle 12:00 den akşam 18:00 dip kose temizlik yaptim tatli yaptim hamur yogurdum bissürü is yaptim aksamki misafirler icin sirtimdan terler bosaldi yaa daha gece 22:00 kadarda hizmet ettim bide spormu yapcaktimm bu tohat kaptinimla size dellendirmeyin binii niysee sinirlenmicemm eee protein diyetite uygulayamadim is gormekten pufff bu veledide biraktimdi dimi kizz daha msjlari okumadim SekerPancarii essah kaybettikmi giii

kuzum senin de maşallah ne misafirin oluyo he cumaya kadar bencede bişeyler yapmalıyız

Hee kiz nerden belledik cig kifte yapmayi millet çiğ köfte yemeye geliyy olan bana olcakk sismanlicamm daha çarşamba günü misafirlerim gelcekk allah bereketlerini versin ben persembe gunu kesin uygulamayi düşünüyorum bide yarin deneyim yoksa balinaya doncemm puff beni asinn dovinnn uff yetti garihabire soz verim artik uygulama vaktii ama yimeklar oyyy ben olemmm bu tohat benim icinn bir daha

bugün son kuzum yarın sabah sonucları acıklıcam
yarın yapılan sporlar sonraki haftayı etkilicek bu son cırpınışlar yani
Vayyy bu yazilari okudukca yuregam agzima gelii senn duuu ben aksama kadar calistim ksptinimmm nolug nolugg spor olarak sayilsin bana ne banane..

yasasinnnn spor yapmamissinn
Koz benide cagiraydin yimege ne guzel seyler yemissinizzz

Bende genellikle esime sariyorum ama sagolsun o benden once regl oluyor hep ben pispislicamm aha beyyle olumm

Hogeldin canim insallah hedefine ulaşıp incecik bi gelin olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…