- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.101
Kızlar kaç günde bi tartılıyorsunuz günlük mü haftalık mı? İnsan günlük tartılınca 2 gr alsa bile canı sıkılıyor
Hosgeldin canimmmmerhaba arkadaşlar 4 aylık evliyim çalışıyorum 21 yaşında 1.67 boy 80 kiloyumbugünden itibaren bende aranızdayım inş hedefim ilk başta 70 kiloya düşmek sabah kahvaltımı yaptım öğlen kuru fasülye ve yoğurt yedim şimdiye kadar 1 litre su
Hogeldin canim insallah hedefine ulaşıp incecik bi gelin olursun
kız kaptan bnm ya
Dime onu bencededimem onu dimem
bursa canım
Kvden çıkarmışhangi ilcesi canım ona göre sorcam kimsin sen diye
oo tm aynı yerde değiliz rahatladım şu an
ben başka ilçedenim canım
Ayy kiz anlayamadim ki benBu arada ilk günümü rapor edeyim :)2 kase çorba ve yarım tabaktan az fırında patates yedim ara öğün olarakta yemekten önce portakal yedim yemekten 2 saat öncede 22 dakika dans ettim akşama doğruda şekersiz sade türk kahvesi içip 10 dakika egzersiz yaptıktan sonra uyumayı düşünüyorum.. Nasıl sizce? Bana bişeyler önerinn
Afiyet olsun canimm aksamin guzeliyi akşamlar kızlar benim akşam yemeği menüm 1 adet dolma ve 1 kase tarhana çorbası yemekten sonra eşimle yürüyüş eve gelince de Türk kahvesi içip bu günümü sonlandıracağım.
Afiyet olsun canimm HarikaBugünkü menüm
Sabah:narlı kuruincirli chialı yulaf lapası
Öğle:nohut yemeği,turşu
Ara:1hurma
Akşam:yoğurtlu karnıbahar,mantar çorbası,salata
1saat aerobik (fitnessblender)
Ben iki gündür spor yapamadim anamlardaValla belli ediyorsun cidden
Yaptın mi spor ben yürüyüş yaptım 1 saat eve geldim spor da yapayım toplu yazcam
Super bir menuuuuuuMenum
Sabah
1 haslanmis yumurfa 1 dlm tb ekmegi zeytin peynir kirmizi biber
Ogle 1 kase corba
ara sekersiz cay vee cikileta
Aksam 1 kase corba 1 porsiyon balik 4 catal salata
2 lt su
Afiyet olsun canimm cok guzel menun boregi yarim dilim yemissin gormezden gelinebilir09.01.2017 menum
Sabah
Yarim haslanmis yumurta
3 zeytin
Yarim dilim pat. Borek
Oglen
Bir kase tavuk suyu corba
Ara meyve cayi sekersiz cok az badem
Aksam
3 kasik zeytinyagli pirasa
1 ince dilim ekmek
Ara 6 7 tane antep fistigi sekersiz cay
Su 2 yi gecmistir
Aha ben görmemiştimCikiletayi gorduummmsalata istediğin kadar ye kuzum sayma onu gerek yok
Fazla degil yediklerin kuzum ama diyetlik degalllSbah : 2 kurabiye kahve
Öğle : çorba cok ıspanak k.faŞule
Aksam: küçük bi poğaça
Bugün böyle dengesiz oldu işlerim vardı yemeğe fırsat ayiraamadim
Ayy kaybettik zaarAyyy bugun spor yapamadim ama ogle 12:00 den akşam 18:00 dip kose temizlik yaptim tatli yaptim hamur yogurdum bissürü is yaptim aksamki misafirler icin sirtimdan terler bosaldi yaadaha gece 22:00 kadarda hizmet ettim bide spormu yapcaktimm bu tohat kaptinimla size dellendirmeyin binii niysee sinirlenmicemm eee protein diyetite uygulayamadim is gormekten pufff bu veledide biraktimdi dimi kizz daha msjlari okumadim SekerPancarii essah kaybettikmi giii
Afiyet olsun canimm aksamin guzelmenulerimizi toplu yaziyoruz hepsini bir arada gorelim oyle yorulayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?