- 11 Mayıs 2015
- 675
- 1.278
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.001
yaptığın kür nedir canımYa hic kacamak yapmiyorum ama birde yeni aldigim icinmi yok sa bi kür yapiyorum o mu zayiflatiyo bilemedim
ocak hedefim 75 inşallahKisiler surekli degisiyo yahu. Subat hedefi yapalimmbaslatiyorummm
@ParteMoralll 63
SekerPancarii 50
kaptinn
tamamlayin kizlar
Yazdigim subat cnm insallah bu ay 75 olursunocak hedefim 75 inşallah
Sagol canim benim dayanacagim ins.ilaci ben bebek tedavisi icin kullanmistim önceden tup bebekten sonra istah artmasi olunca kendimi frenlemek ve tedavi amaçlı kullaniyordum ki tup bebek yaptiracagim diyede devam ettim simdi anca8-9ay sonra ev borcum bitince yaptirabilirim ozamana kadar bi 15kg daha verirsem cok super olur belkim kendiliğinden gelir bebisim hayirlisi bakalım...Allah kabul etsin canimdoktora danıştın mi birakmasa miydin acaba yada yavas yavas mi birakman gerekiyodu sabret canimm insallah yoluna girecek tekrar sen dayanmaya calis
Kisiler surekli degisiyo yahu. Subat hedefi yapalimmbaslatiyorummm
●Şubat Hedefleri
@ParteMoralll 63
SekerPancarii 50
kaptinn
tamamlayin kizlar
Ruhunu teslim etmiş görünüyorsuncuma: 57,2
bugün:57,6
+400gr
süper 59 u görmekcuma 60.2
bugün 59.8
fark 400 gr
Ben 63 yazdim sen 62 diyosun
●Şubat Hedefleri
@ParteMoralll 63
SekerPancarii 50
kaptinn
K kova01 =62
BitmeyenUmidim 73.5
tamamlayin kizlar
Ve ben caliskan bi ogrenciyimm beni bu cuma aliyormusunuz listeyekaptinn
Kisiler surekli degisiyo yahu. Subat hedefi yapalimmbaslatiyorummm
@ParteMoralll 63
SekerPancarii 50
kaptinn
tamamlayin kizlar
70 ol ne 73 u
Yine yanlis ekledinbiktim sana ogretmektennnnn
subat sonu mu başı mıYazdigim subat cnm insallah bu ay 75 olursun
Sagol canim benim dayanacagim ins.ilaci ben bebek tedavisi icin kullanmistim önceden tup bebekten sonra istah artmasi olunca kendimi frenlemek ve tedavi amaçlı kullaniyordum ki tup bebek yaptiracagim diyede devam ettim simdi anca8-9ay sonra ev borcum bitince yaptirabilirim ozamana kadar bi 15kg daha verirsem cok super olur belkim kendiliğinden gelir bebisim hayirlisi bakalım...
Ben 50 olabilecegimi sanmiyrum 2 haftadaKisiler surekli degisiyo yahu. Subat hedefi yapalimmbaslatiyorummm
@ParteMoralll 63
SekerPancarii 50
kaptinn
tamamlayin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?