- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.961
kuzuum bozma moralini ama ilacı bıraktıysan ilkerde böyle olur tabi yavas yavas düzeltirsin üzme kendiniSlm gunaydin kizlar bende oruca basladim 8gun borcumu tutmayı düşünüyorum hafta sonları berbat gecti durduramiyom kendimi en iyisi oruca baslayim dedim ben ogle sonu tartilip soyleyim gece yedim bir kg gecgin su ictim karnim sis ve cok moralim bozuk ya niye eski ben degilim adepte olamimm aksama kadar guzel yapiuorum diyeti aksam kudurmus gibi saldiriyorumm pufff seker ilacini biraktim ondanmi acep ben hep kendimi ilacla durdurmak istemiyorum saglikli kg vermek ve sabretmek istiyorum ins bunuda basaririm yaa(((
Girdim kız bugün başlıyom eve gdince
Kuymaktan geliyi o arti benceay evett halbuki cokta yemedim tm sabah ki ekmekler fazlaydı ama öğle yemedim.
ödem o ödem1 hafa geçti regl olamadım bi care bulmam şart oldu
Allah kabul etsin canimSlm gunaydin kizlar bende oruca basladim 8gun borcumu tutmayı düşünüyorum hafta sonları berbat gecti durduramiyom kendimi en iyisi oruca baslayim dedim ben ogle sonu tartilip soyleyim gece yedim bir kg gecgin su ictim karnim sis ve cok moralim bozuk ya niye eski ben degilim adepte olamimm aksama kadar guzel yapiuorum diyeti aksam kudurmus gibi saldiriyorumm pufff seker ilacini biraktim ondanmi acep ben hep kendimi ilacla durdurmak istemiyorum saglikli kg vermek ve sabretmek istiyorum ins bunuda basaririm yaa(((
Ayy inşallah telafi ederim, hatta bir şişe suyu bitirdim bile.ay bende mi yürüsem diyorum ama karanlık oluyo ya korkuyorum
kolay gelsin tatlım suyu bugün telafi edersn sen
Canım beslenmen sporun gayet iidi, neden öyle oldu kigünaydın bebekleriiimmmmaşallah ben hariç herkes ekside
Kuymaktan geliyi o arti bencehic yemedim ben kuymak canimi cektirdin bahhh bağa da yapacahsin 3 dilim ekmeklik yicem söz
Ayy inşallah telafi ederim, hatta bir şişe suyu bitirdim bile.
Ben biraz geç çıkıyorum o açıdan biraz şanslıyım:)
Canım beslenmen sporun gayet iidi, neden öyle oldu ki
Versene bebegim tarifi bende deneyim3 ekmeklik tm yapayım beybi ayıp ediyosun tarifte veririm istersen
Isin gucun yemekVersene bebegim tarifi bende deneyim
Birak allasenSidici kizim icin yipiciktim
Versene bebegim tarifi bende deneyim
o bende yokiyi bildinnnnnnn zayiflama tarifin varsa alalim
yaza böyle mi girmek istersiniz;;;;
yooksa böyle mi :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?