- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.261
Yadimdi ben dur silim de sen yaz tekrarKac dk spor yaptın de baa yaziiim
İlk gün haric bende yapiyorum spor regliykenBen regliykene de spor yapıyorum hatta spor bana bu dönemi daha rahat geçirmemde yardımcı oldu.
Bu kadar kibar teklif etmisken kirmayayim seni heYadimdi ben dur silim de sen yaz tekrardermisim deliler gibi saol bibigim yazdim
Reçelle peynir nedir yahuAhahahajajhahahahıhhııı gizil diseydin
Salca degilde bende kızarmış ekmek tereyag acuka gibi bisey yapmis esimin babannesi tarifsiz bir lezzetAa aaaa ne ayıp
Ekmeği kizartiyosun üstüne tereyağ ve Salçalı sürüyosun şahane ama ev Salçasi tsbii
Benim basım agrir hepİlk gün haric bende yapiyorum spor regliyken
Kiz suzme peynirle cilek receli harika oliyuuReçelle peynir nedir yahudidim çık gizli
Ayem soriii soriiiiKomplööö, komplööö
Gidem de suyumu içemmkebap niyetine...
Ayy Bulgaristan macirlarinin bi Salçasi var nutaliska mi ne ben öyle bi lezzet görmedimSalca degilde bende kızarmış ekmek tereyag acuka gibi bisey yapmis esimin babannesi tarifsiz bir lezzetonu bir ekmekle yiyebilirim ama yimiyom niye cunkunum diyet
Dimi dimi bende hayal ettim cokkk gizil olur
O nası bi baglantiymis kız baş ağrısı nası oluyoBenim basım agrir hephareket ettikçe hele egilince fena zonkluyor
O ney gizzzAyy Bulgaristan macirlarinin bi Salçasi var nutaliska mi ne ben öyle bi lezzet görmedimo da öyle karışık bişi içinde biber patlıcan baharat falan var
Çok değişik ster çıktı vallaKiz suzme peynirle cilek receli harika oliyuubiz grupca deli olabilirmiyiz kine
Bizim niye kilo aldigimiz belli olduO ney gizzzseverim bende oyle selleriii getir bana yirim
Ayy cok guzel oluyo kizBenim esimde yapar bizde hiç yiyen yok aliskin degilim evlendigimiz ilk zamanlar kahvaltida koydu peynirin üstüne receli napiyosun dedim baktim böle
Getirin ben yirimBizim niye kilo aldigimiz belli oldu
Valla kız benimki entresan 1 gün önce basım ağrır ertesi güne olurum ilk günde bacaklarım ağrır o kadan başka bu tarafım agrimazO nası bi baglantiymis kız baş ağrısı nası oluyo
Tabi her zaman beni kibar bulmah zor oliiyirr şivem yöre yöre geziyo mübarekBu kadar kibar teklif etmisken kirmayayim seni he
Benimde ilk iki gun belim agriyor birazBenim basım agrir hephareket ettikçe hele egilince fena zonkluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?