Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii senin yüzünden şu an bi canım kağıt kebabı çekti. Demek ki yanlış biliyormuşum didim internette aradım resimleri görünce canım istediyorumn acıktırmasıbaşka gruptan olsan bu bir komplöö diyeceğim
Şaka şaka baktım da güzel zahmetli bir yemek gibi ellerine sağlık bacım afiyet olsun

Balığı turşusuz yemem ben de, hamsi yanına beyaz lahana turşusu, yanına sumaklı soğan işte mutluluğun resmi abidin
Bende baligin yaninda tursu sevmem balik nar gibi pismis sogan cok az soganli bulgur pilavi ve piyaz iste ben kendimden geciyorum bu 4lüyu yerkenyine cesit bol ama pilav ve piyazdan bir iki kasik sadecetabi boll salata balikla olmazsa olmaz

Bende baligin yaninda tursu sevmem balik nar gibi pismis sogan cok az soganli bulgur pilavi ve piyaz iste ben kendimden geciyorum bu 4lüyu yerkenyine cesit bol ama pilav ve piyazdan bir iki kasik sadecetabi boll salata balikla olmazsa olmaz
Ahh olmadı, balığa pilav gitmez piyaz olabilir soğanda en tazesinden olacak sofrada tepesine vurup patlatılacak arasına sumak. Ben de de usul böyle
Not: bir karadenizli olarak hamsili pilava bile karşıyım
Adile Naşit ile Münir Özkul un turşu suyu mevzuna döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…