- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.221
Aynen biz bu hafta iki kisi yaristik
Bizim evde de her yemekte olur bi tanecik atıyorum ağzıma yohsam doymamBen kışın tursusuz yemek yimem valla
Gercekten o ani yasamak icin bir bucuk kasik tulumu hayal ettim dusundum tarttim ve 1 bucuk kasik fazla sankim gibime geldiDüşündüm taşındım karar verdim
Rekabet diyorsunAynen biz bu hafta iki kisi yaristikedan18 hastaydi regldi katilamadi insallah bu hafta bimba gibi olciz
Bende saçma ama Salçalı ekmekle tursuyu çok severm annem deli gözüyle bakıyo ben yerkenBalığı turşusuz yemem ben de, hamsi yanına beyaz lahana turşusu, yanına sumaklı soğan işte mutluluğun resmi abidin
Bidaha düşün değildir zayif kiz fiti fit anne tas hatun değildirGercekten o ani yasamak icin bir bucuk kasik tulumu hayal ettim dusundum tarttim ve 1 bucuk kasik fazla sankim gibime geldiTürkçeyi katlediyoğduuu
Ben peynir sevmedigimden hiç sorun değil süzme peynir yerim o da 2 çatal ucuylaGercekten o ani yasamak icin bir bucuk kasik tulumu hayal ettim dusundum tarttim ve 1 bucuk kasik fazla sankim gibime geldiTürkçeyi katlediyoğduuu
Bende baligin yaninda tursu sevmemBalığı turşusuz yemem ben de, hamsi yanına beyaz lahana turşusu, yanına sumaklı soğan işte mutluluğun resmi abidin
Pirasa zeytin ekmek diyorum baskada bişey demiyorumBende saçma ama Salçalı ekmekle tursuyu çok severm annem deli gözüyle bakıyo ben yerken
Haftaya da ben olurum da spor yapamam inşallahhhhhhhAynen biz bu hafta iki kisi yaristikedan18 hastaydi regldi katilamadi insallah bu hafta bimba gibi olciz
Hic de kiyamasssOy kuzuum eklrim de bitmedi seninki diye seetmediydim
Herkesde farkli oluyo kuzum yaa bende reglideyken bile odem olmaz ilk günü en fazla 300 400 gr fazlalik olur sonra iner geriBen kornisona bayilirim ammma odem yapiii yiyemiyommm almiyomki yemiyim
Ayy ben pek severim yumurtada severim tahinde severimBen peynir sevmedigimden hiç sorun değil süzme peynir yerim o da 2 çatal ucuyla
İvitttRekabet diyorsun
Ahahah o nası oluyo kızPirasa zeytin ekmek diyorum baskada bişey demiyorum
Bende saçma ama Salçalı ekmekle tursuyu çok severm annem deli gözüyle bakıyo ben yerken
Tahinli şeyleri ağzıma surmemAyy ben pek severim yumurtada severim tahinde severimondan bu haldeyim pek kafiyeli oldu
Ahh olmadı, balığa pilav gitmez piyaz olabilir soğanda en tazesinden olacak sofrada tepesine vurup patlatılacak arasına sumak. Ben de de usul böyleBende baligin yaninda tursu sevmembalik nar gibi pismis sogan cok az soganli bulgur pilavi ve piyaz iste ben kendimden geciyorum bu 4lüyu yerken yine cesit bol ama pilav ve piyazdan bir iki kasik sadece tabi boll salata balikla olmazsa olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?