- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.241
Kac dk spor yaptın de baa yaziiimHic de kiyamasss
Ben regliykene de spor yapıyorum hatta spor bana bu dönemi daha rahat geçirmemde yardımcı oldu.Haftaya da ben olurum da spor yapamam inşallahhhhhhh
Bende sogancilardanim pilavla yemem hicAhh olmadı, balığa pilav gitmez piyaz olabilir soğanda en tazesinden olacak sofrada tepesine vurup patlatılacak arasına sumak. Ben de de usul böyle
Not: bir karadenizli olarak hamsili pilava bile karşıyım
Adile Naşit ile Münir Özkul un turşu suyu mevzuna döndük
Yapsin annen kizzz cok basitt ben kendime uyarladim birazda diyete de uygun bence patatesle eti boll sarimsakla kavurdum ben baharatlar falan sonra kagitlara koydum ustune bi halka sogan kapadim agziniSekerPancarii senin yüzünden şu an bi canım kağıt kebabı çekti. Demek ki yanlış biliyormuşum didim internette aradım resimleri görünce canım istedi yorumn acıktırması başka gruptan olsan bu bir komplöö diyeceğim
Şaka şaka baktım da güzel zahmetli bir yemek gibi ellerine sağlık bacım afiyet olsun
Aa aaaa ne ayıpayy salcali ekmek hic yimedim
Yok kuzum ilk bi kac gun ben yapamam beim ağrıyor ama sonrasında yapabilirmBen regliykene de spor yapıyorum hatta spor bana bu dönemi daha rahat geçirmemde yardımcı oldu.
Ayy sanki 5 kasik yiyebilirsin gibime geldi bi hayal ettim deBidaha düşün değildir zayif kiz fiti fit anne tas hatun değildirbak ovdumde seni ona göre
Komplööö, komplöööYapsin annen kizzz cok basitt ben kendime uyarladim birazda diyete de uygun bence patatesle eti boll sarimsakla kavurdum ben baharatlar falan sonra kagitlara koydum ustune bi halka sogan kapadim agzinipistiginde o sogan nar gibi kizarmisti etler felan harika gorunuyodu hala canin istiyi mi soyle
Dimi dimi bende hayal ettim cokkk gizil olurAyy sanki 5 kasik yiyebilirsin gibime geldi bi hayal ettim de
Ayy ben peynirin her cesidine bayilirimmmmmBen peynir sevmedigimden hiç sorun değil süzme peynir yerim o da 2 çatal ucuyla
AhahahhahahAyy sanki 5 kasik yiyebilirsin gibime geldi bi hayal ettim de
Ben bi tek degisik olarak peynirin ustune cilek recelini bek severimAhahah o nası oluyo kızbnm gibi birileri daha varmis ben bide cikalatayla peyniri çok seviyorum dene bak
Ayy tahin pekmeze bayiliyorum yaaaa zor tutuyorum kendimi bi kase yememek icinnTahinli şeyleri ağzıma surmembn niye böyle oldum
Benim esimde yapar bizde hiç yiyen yok aliskin degilim evlendigimiz ilk zamanlar kahvaltida koydu peynirin üstüne receli napiyosun dedim baktim böleBen bi tek degisik olarak peynirin ustune cilek recelini bek severim
AahahahahAyy ben peynirin her cesidine bayilirimmmmmay kiz bi kere marketteki degisik ecnebi peynirlerine gözüm düştü esime dedim sundan bi deneyelim mii diye bak didi bilmedigin selleri yime didi yohh didim ve aldim eve gelince immm harika diyerekten agzima attim kusacaaadimmmm agahajhajajaja o gun bu gündür bilmedigim peyniri yimiyom
Ayy salçalı soğanlı pilavsiz bir balik düşünemiyorummmmmmmAhh olmadı, balığa pilav gitmez piyaz olabilir soğanda en tazesinden olacak sofrada tepesine vurup patlatılacak arasına sumak. Ben de de usul böyle
Not: bir karadenizli olarak hamsili pilava bile karşıyım
Adile Naşit ile Münir Özkul un turşu suyu mevzuna döndük
AhahahajajhahahahAahahahahbnde geçen Ardahan a özel bi peynir yedim nefesimi kesti kokusu midem bulandı bide kV karşımda nası güzel mi diyo kafa salladım çok güzel diye
İyi uykular kuzzuuummm agzin bal yisinkuzular ela kaçargideyim biraz tezime çalışayım, sporumu yapayım sonrada yatayım. Sevgilerle narin, zarif ve fit hatunlar. Zinde, esen ve sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?