Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende sogancilardanim pilavla yemem hic

Yapsin annen kizzz cok basitt ben kendime uyarladim birazda diyete de uygun bence patatesle eti boll sarimsakla kavurdum ben baharatlar falan sonra kagitlara koydum ustune bi halka sogan kapadim agzinipistiginde o sogan nar gibi kizarmisti etler felan harika gorunuyodu hala canin istiyi mi soyle

Komplööö, komplööö
Gidem de suyumu içemm kebap niyetine...

SPOR LİSTESİ(10/17)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk+40dk+13 dk+51 dk+57 dk+ 35dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk+20dk+40dk+25
edan18 :

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+60dk+20dk+20dk
htc71 :46+30+45+45dk
munter :30+60+90+60+70+40+50dk

mor takım:
pembe takım:

Ben peynir sevmedigimden hiç sorun değil süzme peynir yerim o da 2 çatal ucuyla
Ayy ben peynirin her cesidine bayilirimmmmm ay kiz bi kere marketteki degisik ecnebi peynirlerine gözüm düştü esime dedim sundan bi deneyelim mii diye bak didi bilmedigin selleri yime didi yohh didim ve aldim eve gelince immm harika diyerekten agzima attim kusacaaadimmmmagahajhajajaja o gun bu gündür bilmedigim peyniri yimiyom

Aahahahah bnde geçen Ardahan a özel bi peynir yedim nefesimi kesti kokusu midem bulandı bide kV karşımda nası güzel mi diyo kafa salladım çok güzel diye

Ayy salçalı soğanlı pilavsiz bir balik düşünemiyorummmmmmm büyük balik severim ama ben deniz alasi favorim Karadeniz somonu da diyorlar hamsi sende bir anca yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…