Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sinuzit var ondan mi bilmiyorum ama benim gibi olan bi arkadaşım daha var onunda başı ağrıyor ilk gunlerinde çok kötü oluyor mide bulantısı yapıyor siddetlendikce
Ayy ilac aliyo msn kuzum yoksa reglini etkilemisin diye gecmesini mi bekliyorum bas agrisi beni mutsuz sinirli yapiyi migrenim varr
Kız bende hiç karin bel ağrısı görmedim kemdimi bildim bileli
Ben bekarken karnimin belimin agrisindan yataktan kalkamazdim ama simdi belim agriyo sadece hafifledi baya evlilik yaradi

Ayy valla geçiyor mu ya inşallah bende de geçer evlenince Karın ağrısından kalkamıyorum reglimdeki 2 gün boyunca. ilaç alıyorum bazen

Ilaç almıyorum şekercim hem emziriyorum hemde fayda etmiyor genelde yatıyorum öyle oldummu

Tabi her zaman beni kibar bulmah zor oliiyirr şivem yöre yöre geziyo mübarek bi tek kibar konuştuğum kisi vardi gitti kendileri bilirisinsaygilar efem
Ahahah ona bende öyle kibaret konuşuyodum valla bıktı bizden zaar gitti
Valla kız benimki entresan 1 gün önce basım ağrır ertesi güne olurum ilk günde bacaklarım ağrır o kadan başka bu tarafım agrimaz karin ağrısı hiç çekmedim
Değüsükkkk

Ayy valla geçiyor mu ya inşallah bende de geçer evlenince Karın ağrısından kalkamıyorum reglimdeki 2 gün boyunca. ilaç alıyorum bazen
Ayy ben aglardim ilaclar fayda etmezdi kizz evlenin geciyo pambik gibi olacaksinahahahhahahahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…