- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.281
Kızlarrrr gıybetimi yapmışınızzzz hıhhhhastaydık ulann nerde bu spor listesi şimdi ekleyeceğim süreyi mor mor olacaksınız hıh
Sinuzit var ondan mi bilmiyorum ama benim gibi olan bi arkadaşım daha var onunda başı ağrıyor ilk gunlerindeBenimde ilk iki gun belim agriyor birazbaş nasil agrir reglide kiz neden oluyo acaba
taaam 120 dkkYihhuuu sahalara dönüş super olacakkkkk çak beybi yaz hadi kac dk yaptin
Kız bende hiç karin bel ağrısı görmedim kemdimi bildim bileliBenimde ilk iki gun belim agriyor birazbaş nasil agrir reglide kiz neden oluyo acaba
Vaaooooovvvvvvv iste buuutaaam 120 dkk
Ayy ilac aliyo msn kuzum yoksa reglini etkilemisin diye gecmesini mi bekliyorum bas agrisi beni mutsuz sinirli yapiyi migrenim varrSinuzit var ondan mi bilmiyorum ama benim gibi olan bi arkadaşım daha var onunda başı ağrıyor ilk gunlerindeçok kötü oluyor mide bulantısı yapıyor siddetlendikce
Ben bekarken karnimin belimin agrisindan yataktan kalkamazdim ama simdi belim agriyo sadece hafifledi baya evlilik yaradiKız bende hiç karin bel ağrısı görmedim kemdimi bildim bileli
didim gittiiOvvvvvdime dime
aynen kuzuummVaaooooovvvvvvv iste buuu
Hastaydin kuzum ne mahvetmesididim gittiiüzgünüm beybisii
aynen kuzuummtakımı mahfettiysek toplamasını da bilirizz
Ayy valla geçiyor mu ya inşallah bende de geçer evleninceAyy ilac aliyo msn kuzum yoksa reglini etkilemisin diye gecmesini mi bekliyorum bas agrisi beni mutsuz sinirli yapiyi migrenim varr
Ben bekarken karnimin belimin agrisindan yataktan kalkamazdim ama simdi belim agriyo sadece hafifledi baya evlilik yaradi
Ilaç almıyorum şekercim hem emziriyorum hemde fayda etmiyor genelde yatıyorum öyle oldummuAyy ilac aliyo msn kuzum yoksa reglini etkilemisin diye gecmesini mi bekliyorum bas agrisi beni mutsuz sinirli yapiyi migrenim varr
Ben bekarken karnimin belimin agrisindan yataktan kalkamazdim ama simdi belim agriyo sadece hafifledi baya evlilik yaradi
Ayy ne zor geciyoduuurIlaç almıyorum şekercim hem emziriyorum hemde fayda etmiyor genelde yatıyorum öyle oldummu
Ahahah ona bende öyle kibaret konuşuyodum valla bıktı bizden zaar gittiTabi her zaman beni kibar bulmah zor oliiyirr şivem yöre yöre geziyo mübarekbi tek kibar konuştuğum kisi vardi gitti kendileri bilirisin saygilar efem
DeğüsükkkkValla kız benimki entresan 1 gün önce basım ağrır ertesi güne olurum ilk günde bacaklarım ağrır o kadan başka bu tarafım agrimazkarin ağrısı hiç çekmedim
Ayy ben aglardim ilaclar fayda etmezdi kizzAyy valla geçiyor mu ya inşallah bende de geçer evleninceKarın ağrısından kalkamıyorum reglimdeki 2 gün boyunca. ilaç alıyorum bazen
Ben niye olmadim acaba halaa agridan geberiom regl zamaniAyy ben aglardim ilaclar fayda etmezdi kizzevlenin geciyo pambik gibi olacaksin ahahahhahahahh
Ay ben unutuyorum kim neydi nasıldı bence de bu kiloları profile yazalım bizKizlar. Menu yorumlarini kisinin kilosuna, emziriyor vs gibi ozelliklere gore yaparsaniz sevinirim. Herkes icin sabit beslenmek olmaz.
Evet cunku sacma oluyo simdi bana gore herkesin kilosu yada diyet suresi vsvs birsuru ozellik var.Ay ben unutuyorum kim neydi nasıldı bence de bu kiloları profile yazalım biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?