- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.321
En yuksk kilo da benin yalniz hedefde bilee bu beni hirslandirdi simdi☆Şubat Sonu Hedefleri
( mart ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@ParteMoralll 63
SekerPancarii 50
kaptinn 53
@kova01 =62
@poncikbirgelincik 58
@selcanmehmetcan 69
@062 70
Mavi boncukkk 75
@htc71 62.5
edan18
@munter 67.5
Aman sen de bi cakicamm 3 gun yaticanOvvvbenimde belim agriyo bi tek ama ben ani ağır kaldirmaktan belimi inciltmistim agir is yaptigimda reglide falan agriyi belim heppp bende heryerimi inciltiyom sakar miyim ne
Tabi tabi biraz daha az yeEn yuksk kilo da benin yalniz hedefde bilee bu beni hirslandirdi simdi
Ayy spor listesini sorduydu edanNerdeeeeee hani senin kilonu yazmistk zatidelirtuceeniz beni tmmm yaa liste tmm susun
Hep ortaligi karistiriyosunKızlar spor listesini dediydiim
Tamam yetttttiAyy spor listesini sorduydu edan
Ay sana demis kooptm suan hahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Saka mi bu öliyim ben o zamanTabi tabi biraz daha az ye
Elimde bi agirdir ki yeminlevalla oyle
Benim elim heç agir degellElimde bi agirdir ki yeminlevurdumuuuu karsi duvara hahahahahaah esim bile diyo elim cok agrmis kizimda benim gibi bi yapistirio :d sizi diveriz
Cocuga kurek dediBenim elim heç agir degellama kizimin kurek gibi elleri var masallah bi vurur yapistirir
Ama napam ben ühühüh ne vuruyon hemHep ortaligi karistiriyosunben listeye yaz dedm sende yazinca oyle sandim
Ay sana demis kooptm suan hahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Tmmmmmmmm cokk israr ettnnTm yarın pc ye gecince bana öğret madem 40 yıl kölen olayım
Senin sucun yok hep bunlarAma napam ben ühühüh ne vuruyon hem
ahahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?