Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cocuga kurek dedi elimiz kurek degil ama agir neydek .sende gucsuz ya kolun incinir ya bilegin ya popon
Ama oyle gocaman benim minik yavrumun elleri yeğim ben onuuuubu aralar bek huysuz cildiritiyo beni sabah kalkiyo renkli bileziklerini takiyo saclarini aciyo bi dagitiyo tac tokasini takiyo gidiyo kirazli dudak nemlendiricisi suruyo ellerini kremliyo ben bakimli bi kizim diyerekten dolaniyo ortalikta

Hahahahahahaah kiyamammmmmm yeyim onuuu kizlar kokos oluyooo benimki gecen annemdeyken getirmis topuklu botumu giyiyo fotosunu cekip attim hatta instgrama flan seninki gibi buyusun neler olcak bilmiyormm
Hangi msjj kizzz catlicam haaaa oku okuu ookuu
kiz sen nediyoosunnn kilo basinami vurdu

Cok tatli oluyolar yaa bi bicirik kizlarrr Allah herkese nasip etsin kiz annesi olmak ne guzell şükürler olsun

Ayy kizlarr bu ne ceneee yatinnn artikin esiniz bekler bibikleriniz bekler nisanliniz beklerrr

Kizlar o profil seysine ben yapamadim kilo bilgilerini yardimci olabilirseniz sevinirimmm

Yazdiklarinizin hepsini okudum alintilayamadom eklemek istesigim bir kac sey var ozetle
Bende regl doneminde agri cekiyorum 1 gun onceden beynim akcakmis gibi bas agrim oluyor aha geliyor diyorum
1. Funum yatak dosek sicak su torbalari ile hasir nesir yatiyorum ancak 2. Gune kalkabiliyorum
Isin en ilginci ise evlenmeden once gayet rahat bir regl donemim vardi rutin gelir gecerdi anlamazdim bile evlendimmm ahanda boyle agrili sizili aglamali regl donemlerim basladi
Bekarlar yol yakinken donun derim

SPOR LİSTESİ(10/17)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk+40dk+13 dk+51 dk+57 dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk+20dk+40dk+25+40dk
edan18 :

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+60dk+20dk+20dk
htc71 :46+30+45+45dk
munter :30+60+90+60+70+40+50dk

mor takım:
pembe takım:

SPOR LİSTESİ(10/17)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk+40dk+13 dk+51 dk+57 dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk+20dk+40dk+25+40dk
edan18 :30 dk+ 120 dk

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+60dk+20dk+20dk
htc71 :46+30+45+45dk
munter :30+60+90+60+70+40+50dk

mor takım:
pembe takım:

Canım kader ortağım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 1 gun once aha da öyle basım ağrıyor kızlar bana didi hiç birinde olmuyormuş bizde niye oluyor acep

Cok sukur menu yazmaya sira geldi

Gece 03:00 de iki haslanmis yumurta iki yemek kaşığı sebzeli kavrulmus kiyma yani lahmacunun kiymali sosu,bi tane lavas

Aksam 17:45 bir porsiyon yesil fasulye, 3-4 ev yapimi sadece ince bulgurdan yapilmis çiğ köfte, marul,turp,cin biberi, iki bardak civik ayran koyu degildi

21:00 da 3tane kucuk kestane

23:00 yarim ayva,yarim armut,2kucucuk mandalina

2,5lt su icildi 40dk yürüyüş yapildi
Bugun orucumun ilk gunuydu yarin ins daha hafif atlatirim...

Subat sonu olamazsin bak sonra :) 69 olcaksn kizzzzz

Ayy olurum inş yaa.ben dikkat edecegim biktim valla ama şu vucudum bi duzene girse ne super olur en buyuk sorunum kabizlik dur bakalim duzenli beslenmem işe yaricakmi yoksa ne kaysi erik yaramiyy.69kg 69vayyy be dusersem bu kiloya bekarken bile en fazla 67 kg ciktiydim bu evlilik felegimi sasirtti ha.niyse 69 kg bi dusum dusuncelerimi siznen paylasacagimm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…