- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.341
Ayni bende valla fazla uctum ama denemekten bi zarar cikmaz heral puffff partellllllll yaktin beniiiBen ne yaparsam yapayım öyle ayda4-5 kilo veremiyorum 2.5 versem öpüp başımın üstüne koyacağım
Partel ne kizAyni bende valla fazla uctum ama denemekten bi zarar cikmaz heral puffff partellllllll yaktin beniii
Ama oyle gocaman benim minik yavrumun elleriCocuga kurek dedielimiz kurek degil ama agir neydek .sende gucsuz ya kolun incinir ya bilegin ya popon
Niye ekim? Ben de ozaman diyim ki yaza kadar haziran eee ? Bikar insannnn ver kurtullll be cnmm şu kilondan.
Msja bak
Hahahahahahaah kiyamammmmmm yeyim onuuuAma oyle gocaman benim minik yavrumun elleriyeğim ben onuuuu bu aralar bek huysuz cildiritiyo beni sabah kalkiyo renkli bileziklerini takiyo saclarini aciyo bi dagitiyo tac tokasini takiyo gidiyo kirazli dudak nemlendiricisi suruyo ellerini kremliyo ben bakimli bi kizim diyerekten dolaniyo ortalikta
kiz sen nediyoosunnn kilo basinami vurduHangi msjj kizzz catlicam haaaa oku okuu ookuu
Cok tatli oluyolar yaa bi bicirik kizlarrrHahahahahahaah kiyamammmmmm yeyim onuuukizlar kokos oluyooo benimki gecen annemdeyken getirmis topuklu botumu giyiyo fotosunu cekip attim hatta instgrama flan seninki gibi buyusun neler olcak bilmiyormm
kiz sen nediyoosunnn kilo basinami vurdu
Aminnnnnn canmmmmmCok tatli oluyolar yaa bi bicirik kizlarrrAllah herkese nasip etsin kiz annesi olmak ne guzell şükürler olsun
Ben 24 kilo aldim
Canım kader ortağım aynı kaderi paylaşıyoruzYazdiklarinizin hepsini okudum alintilayamadom eklemek istesigim bir kac sey var ozetle
Bende regl doneminde agri cekiyorum 1 gun onceden beynim akcakmis gibi bas agrim oluyor aha geliyor diyorum
1. Funum yatak dosek sicak su torbalari ile hasir nesir yatiyorum ancak 2. Gune kalkabiliyorum
Isin en ilginci ise evlenmeden once gayet rahat bir regl donemim vardi rutin gelir gecerdi anlamazdim bile evlendimmm ahanda boyle agrili sizili aglamali regl donemlerim basladi
Bekarlar yol yakinken donun derim
adına tikla ilk sıradaki kişisel bilgilerine gir orda resminin altindaki kutuya yaz canımAyy kizlarr bu ne ceneee yatinnn artikin esiniz bekler bibikleriniz bekler nisanliniz beklerrr
Kizlar o profil seysine ben yapamadim kilo bilgilerini yardimci olabilirseniz sevinirimmm
Kizlar. Menu yorumlarini kisinin kilosuna, emziriyor vs gibi ozelliklere gore yaparsaniz sevinirim. Herkes icin sabit beslenmek olmaz.
Hahh gadasini aldigimm cok dogru mucukk mucukk..
Partel ne kiz
Sen ye yeyeyeyeyeyeyyeey veremiom dekova duzgun besleniyo sana noluyo
Subat sonu olamazsin bak sonra :) 69 olcaksn kizzzzzDaha dur msj okuya okuya gelimm ne coh yazmisiniz bee kizz dogru soylun ha saglikli dengeli beslenme yok bende hep kaçamak vaa ama bundan sonra daha dikkatli olucam sin menüyü yazcam
Subat sonu olamazsin bak sonra :) 69 olcaksn kizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?