- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.381
günaydın kuzusuuuGunaydın canımlar
Dünkü menüm:
Sabah: 2 haslanmıs yumurta, biraz peynir
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 porsiyon tavuk
Akşam: bi parça simitle biraz çikolata yedim, yemek çok geç hazır olacaktı
10 dakika spor yapabildim, + 60 squat
çok karnım ağrıyodu fazlasını yapamadım
günaydın kızlar
akşam akşam simitttt
kuzu squatıda saatini tutup yapsana kaç dk toplamda onu bilelim
canım menünü çok beğendim ben bugünde niyetli misin
amin canım inşallahGunaydin canim evet 7 gun daha tutacagim ins rabbim kabul etsin inşallah. .
amin canım inşallah
bende tutmaya devam ediyorum inşallah
çalışıyo musun sen
tamam canım bu aksam oyle yaparım
ölüyoruuum ağrıdan
kız öyle abartılcak gıbı degıldı sımıt 3 ısırık falan
anlaştıkvalla bnmd eher yerim ağrıyoo
o 3 ısırık sana artı kilo olarak dönmez inşallah
21 yaşındayım abla evet ön muhasebe de çalışıyorumYok ev hanimi yim sen calisiyormusun kac yasindasin ben 33yasindayim
spor yapıyorum farklı bi programa başladımsanmıyorum
Sana ne oldu canım?
Valla haklısın sürekli bi yerlerde olduğum için spor yapamıyorum öğlen yiyemiyorum pilav vs olduğundan tb ekmek yemek zorunda kalıyorum haftaya düzelecekk hem okulda yürüyüş yaparım hemde yeme düzenim yerine gelirÖğle nerddeee akşam ki ekmek niyee spor neden yokkk şu nerdee hani hani haniiiii
Haklısınız canım vallaCanim sabahki ekmek 2 dilim olsaymis 3 fazla diyette bence bide aksamda fazla olmus nohut 2 tabak fazla bence bir tabak nohut yeyip hic ekmek yememeliydin salata ve yogurtla zenginleştirebilirdin
Haklısınız kızlaarSabah 3dilim akşam 2 dilim ekmek çok.nohut 2tabak yerine 1küçük porsiyon,yanına salata yoğurt veya 2/3 kaşık bulgur pilavı olabilir..
poncikbirgelincik kuzum sen listelerini yazıyosun dimi hafta sonu yazamıyosun biliyorumda hafta içi takip edemiyorum
Valla haklısın sürekli bi yerlerde olduğum için spor yapamıyorum öğlen yiyemiyorum pilav vs olduğundan tb ekmek yemek zorunda kalıyorum haftaya düzelecekk hem okulda yürüyüş yaparım hemde yeme düzenim yerine gelir
hafta sonunu yazmıstım canm ama baya geçmiştir, günlük yazıyorum buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?