- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.701
20 dk yapmistin dimi fistik ekledim ben
Sali günü liste yenilendi kuzum bu 20 dk senin bugunku sporun mu dünkünü de ekle o zaman tatlisssEvet kuzu, anladım tamam bundan sonrakılerı boyle eklerım. Dünkü de 15 dk yazılabilir gerçi salıdan salıya yenılenıyordu dımı?
Sali günü liste yenilendi kuzum bu 20 dk senin bugunku sporun mu dünkünü de ekle o zaman tatlisss
Sali günü liste yenilendi kuzum bu 20 dk senin bugunku sporun mu dünkünü de ekle o zaman tatlisss
Ay sağol beybiimmEkledim seninkini de
Tek tek yaz tatlis bak ben yazdim yine seninkiniSPOR LİSTESİ(17/24)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :55dk
Selcanmehmetcan:60 dk
edan18 :45 dk
Poncikbirgelincik:35dk
Kova01:60 dk
PEMBE TAKİM
hedef52:30dk
htc71 : 45 dk
munter :15 dk
Elaalemi:80dk
ayy hep biz pembik takim olalimmm superrBen şu spor salonuna bi başlim bizim grubu birinci yapcem
Ay sağol beybiimm
Tek tek yaz tatlis bak ben yazdim yine seninkini
ayy hep biz pembik takim olalimmm superr
Tek tek yaz tatlis bak ben yazdim yine seninkini
iyisn sen iyi maşalllahın varAslinda sporla cok incelmiyo eger kilo verilmezse kuzum sadece biraz görüntüsü toparlanip sıkılaşıyo bi iki cm inceliyo devamli yaparsan benim squat yaparken kalcam 96 cmden 94 e inmisti 1 senede mesela görüntü cok guzel duzeliyo ama sikilasma az oluyo ama kilo kaybi olursa tabi inceliyo da e sende kilo vererek spor yaptigin icin iviittt kuculecek incelecek o pacaklarbenim bacaklar da bek ince sayilmaz ama zayifken dolgun bacak guzel alimli durur ossun
bilerek yapıyozvalla bilemicem hıhhhep benm yaptıgım sporlar çöpe
hadi hayırlı olsun o vakit :) ben gitmek istemiyorum salona ben koşu parkı falan istiyorumda yok bizim burda hiçNasıl işlicem kız
Pilav 3 kaşık falandı canım. Salona karar verdım canım para verdiğim için devam ederim
Canımcım sabah ve ilk aran çikolata okey.öğleni 1.5 yerine 1porsiyon yapıp yanına ayran yoğurt ekleseydin iyi olurdu.2. Ara yine çikolata yemişsin hurma kurukayısı ceviz veya meyve çok daha iyi olurdu.akşam zaten olmamış.kek tatlı.kalori düşün olsa da insülini fırlatıyor bunlar o da o saatte yağ depoluyor.ben de bazen dayanamıyorum. Yiyorum o ayrı meseleGunaydin kizlar
@06Derya canim aslinda kaloriye gurunca benim menulerim 1200 asmaz cok gpzukebilir ama kalori olarak kacamaksiz olunca dengeliyorum. Sizin menuler gercekten bana cok cok az geliyor. Simdi mantiken ortalama 75 kg bir insan gunluk 650 700 kaloriye birden kendini dusurunce sagliksiz ve kastan kilo veriyor. Bunu ben soylemiyorum uzmanlar soyluyor. 1000 kalorinin altina dusmeden saglikli beslenmek en guzeli . Genel olrak fikrimi soyluyorum yanlis anlasilmak istemem. Sizin menuler az olunca ben yazmaya utaniyom
@ParteMoralll @htc71K kova01 kaptinn @selcanmehmetcan SekerPancarii edan18 ve nickiji yazamadigim hatunlar menume yorum yapinnn
Yemedigim borek icin bi ovgu bekliyordum baltim kimse ovmemiss beni
favoilerimde bi dünya msaj oldu sayenizde ekleye ekleyeTek tek yaz tatlis bak ben yazdim yine seninkini
hadi hayırlı olsun o vakit :) ben gitmek istemiyorum salona ben koşu parkı falan istiyorumda yok bizim burda hiç
Hiç görmedim kız aaaa
Hee biliyom zati bakıyom hep benimkisi olmayan alınıyobilerek yapıyoz
nası kız anlamaadım benKizlarrr cumadan sonra eslesme yapalimmi eslesmeler her hafta degise bilir bi haftalik? Kilo cumadan itibaren ama haydin bakalimmm
SekerPancarii eskisi gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?