- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.681
he dimiAyy keske cok yeyince de zayiflasamyok kuzum sizin dinlenme gununuz persembe cuma tarti gunu oldugu icin persembeleri dinlenme yapicaktiniz ya ben 6 7 gün yapip bir gün dinlenme yapiyorum
valla deAynen kuzum dinlenme de onemli spordaben baya guzel sonuclar aldim simdiden kiz vucudumda degisiklikler var
günaydın beybiiiTünaydınlarr:)
Okula geldim bugün tez danışmanımla görüşmeye:) o nedenle sabah işe yürüyemedimama kalkıp 15 dakika hafif tempolu sporumu yaptım:)
kuzu akşamki pilav ne kadardı ?Dünkü menüm:
Sabah: 2 dilim kepekli ekmekten tost
Öğlen: Tavuk çorbası, tavuklu bezelye yemeği
Akşam: bulgur pilavi, tavuk, yoğurt
gün içinde şekersiz çay ve 2 litre su içtim + 20 dk spor
Ve kızlar ben evde spor yapamadıgıma karar vererek salona yazılma kararı aldım
şu spor salonlarını bi sevemedimAblam spor salonuna giderek 1 ayda 7 kil verdi, darısı snn başına canım:))
Dejavuuhe dimiiyi bari bn onu unutmuşum dün dinlenmeydi ama bn yine spor yaptım perşembe kullanırım o hakkımı
valla deneler oldu ne gibi değişiklikler anlatsana ben en fazla 1 hafta düzenli yapıyorum baki m bu sefer devam ettirebilcem mi
Afiyet olsun canim bulgur pilavıni da az yediysen guzelDünkü menüm:
Sabah: 2 dilim kepekli ekmekten tost
Öğlen: Tavuk çorbası, tavuklu bezelye yemeği
Akşam: bulgur pilavi, tavuk, yoğurt
gün içinde şekersiz çay ve 2 litre su içtim + 20 dk spor
Ve kızlar ben evde spor yapamadıgıma karar vererek salona yazılma kararı aldım
Ben cok isterdim salonda spor yapmayişu spor salonlarını bi sevemedim
ivit silinmemiş o niye öle oldu kiDejavuuilk msj
Benim bacak kasim sisti acik bu degisiklik sadeceahahaha dermisimmmmm
Selülitlerim cok az kaldi bacaklarim duzgunlesti popis baya guzel kalktiSirt kismim guzellesti karinda daha bisey gozlemleyemedim
Ben cok isterdim salonda spor yapmayi
Aslinda sporla cok incelmiyo eger kilo verilmezse kuzum sadece biraz görüntüsü toparlanip sıkılaşıyo bi iki cm inceliyo devamli yaparsan benim squat yaparken kalcam 96 cmden 94 e inmisti 1 senede mesela görüntü cok guzel duzeliyo ama sikilasma az oluyo ama kilo kaybi olursa tabi inceliyo da e sende kilo vererek spor yaptigin icin iviittt kuculecek incelecek o pacaklarivit silinmemiş o niye öle oldu ki
baya fark var diyosunay bnmde bacaklarım incelir mi tohtoorrrrrr
kalın kalın hiç sevmim
Gunaydin tatlis ayy cok gerilerde mi kaldi ki menun balim gorduklerimi yoruladimdiGünaydın kızlarrrayy kimse ne menüme yorum yapmış ne de yaptığım sporu takmışş kızlar yanlış listeyi alıntılamışsınız sanırım yine benim spor kayıp çünkü
valla bilemicem hıhhGunaydin tatlis ayy cok gerilerde mi kaldi ki menun balim gorduklerimi yoruladimdispor listesi hep karışıyo zatiii
kuzu akşamki pilav ne kadardı ?
bi sporunu spor listesine işle yoksa saymamsuyun gayet yi salona kesin karar verdin mi oraya devam edebilcek misin
Ablam spor salonuna giderek 1 ayda 7 kil verdi, darısı snn başına canım:))
Afiyet olsun canim bulgur pilavıni da az yediysen guzelsporunun dksini listeye yaz tatliss super canim daha guzel yaparsin salonda sporunu
20 dk yapmistin dimi fistik ekledim benAzdi işte.
kız nereye yazcam anlamadım
Ekledim seninkini devalla bilemicem hıhhhep benm yaptıgım sporlar çöpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?