- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.661
Dikkaaat ettt seenn menulerini elestirdikce guzellestiriyosun bravo cnmama dun kotuydu daha dikkatli ol şu misafirleri atlatman laziimm
Evtttttttt kizzlarrrrrrrrrrrr
delurtecek bu selcan biniyogurta takmis heh peynir bile yemeyin siz tavuk yiyin catlak @selcanmehmetcan
Ben basladigimda gece gunduz arasitriyodmmm kafamda sadece zayiflamak vardi. Simdi siz burdasiniz bizde elestiriyoruz.Sag ol bebisimmm sayenizdere
Peki yaği ne kadar kullanabiliyoruz tatlis zeytinyag tereyag bide zeytin serbest mi protein günündeYenir tabi cnm :) sutte icilir nesxafede icilir sutlu :)
Yok kiz yimedim motivem bozuluyo sonraValla efferin kiz zayifsin sen gulumm bi tecik tsdaydin nefsini korlemek icin..bende yürüyüş yapim ancak oruc bitsin o gonderdigim spor hareketler vardiya onlrdan yapcam vucudum sikilassin...
Kiz 5 kilo agirlikla yapiyom ben bazi squatlarimi şişiyo kaslarim 1 hafta yaptim ara vermekte gec kaldim hatta bugun iyce dinlensin kaslar Perşembe sizde dinlenme yapin ki kaslar dinlensin cumaya hazirlikHarikasin cnmm spor yapma dinlen yarinda dinlen
kilo verme isi kafasina gore takiliyor bende sismanlamis hissediyommm tartilmadim tartilmicam
Günaydın kızlar
Günaydın kızçeleeerbugün kuzenime gitcem börekler poğaçalaar.. Yine büyük imtihandayım
Ayy keske cok yeyince de zayiflasamacaba sen yedikce mi zayıflıyosun
persembe dinlenme değil miydi senin kuzu
Panpikimmm hemen uzulmeeeeee spor bugun dinleeeennn sisiriyo biliyosn
Gunaydin canimmGünaydın kızlar
Gunaydin tatlis aman sakin yimeee sabretttGünaydın kızçeleeerbugün kuzenime gitcem börekler poğaçalaar.. Yine büyük imtihandayım
he dimiAyy keske cok yeyince de zayiflasamyok kuzum sizin dinlenme gununuz persembe cuma tarti gunu oldugu icin persembeleri dinlenme yapicaktiniz ya ben 6 7 gün yapip bir gün dinlenme yapiyorum
Aynen kuzum dinlenme de onemli spordahe dimiiyi bari bn onu unutmuşum dün dinlenmeydi ama bn yine spor yaptım perşembe kullanırım o hakkımı
Aglamaa litfeen zayif kizNazlanacam sana
Tünaydınlarr:)günaydın canlarııımmm
Ablam spor salonuna giderek 1 ayda 7 kil verdi, darısı snn başına canım:))Dünkü menüm:
Sabah: 2 dilim kepekli ekmekten tost
Öğlen: Tavuk çorbası, tavuklu bezelye yemeği
Akşam: bulgur pilavi, tavuk, yoğurt
gün içinde şekersiz çay ve 2 litre su içtim + 20 dk spor
Ve kızlar ben evde spor yapamadıgıma karar vererek salona yazılma kararı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?