Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sag ol bebisimmm sayenizdere

Valla efferin kiz zayifsin sen gulumm bi tecik tsdaydin nefsini korlemek icin..bende yürüyüş yapim ancak oruc bitsin o gonderdigim spor hareketler vardiya onlrdan yapcam vucudum sikilassin...
Yok kiz yimedim motivem bozuluyo sonratulumbaydi baklava olaydi afitmezdim yap bebegim spor candir

Harikasin cnmm spor yapma dinlen yarinda dinlen
kilo verme isi kafasina gore takiliyor bende sismanlamis hissediyommm tartilmadim tartilmicam
Kiz 5 kilo agirlikla yapiyom ben bazi squatlarimi şişiyo kaslarim 1 hafta yaptim ara vermekte gec kaldim hatta bugun iyce dinlensin kaslar Perşembe sizde dinlenme yapin ki kaslar dinlensin cumaya hazirlik aynen yaa kilo insani strese sokuyo gercekten en guzeli tartilmamak

acaba sen yedikce mi zayıflıyosun
persembe dinlenme değil miydi senin kuzu
Ayy keske cok yeyince de zayiflasamyok kuzum sizin dinlenme gununuz persembe cuma tarti gunu oldugu icin persembeleri dinlenme yapicaktiniz ya ben 6 7 gün yapip bir gün dinlenme yapiyorum

Ayy keske cok yeyince de zayiflasamyok kuzum sizin dinlenme gununuz persembe cuma tarti gunu oldugu icin persembeleri dinlenme yapicaktiniz ya ben 6 7 gün yapip bir gün dinlenme yapiyorum
he dimi iyi bari bn onu unutmuşum dün dinlenmeydi ama bn yine spor yaptım perşembe kullanırım o hakkımı

Ablam spor salonuna giderek 1 ayda 7 kil verdi, darısı snn başına canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…