- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.861
Tesekkur cnm
kizz niye simdi tartiliyosnnn sabaaaaaahhhh cibil tartilcanay benim konusma bur grupta kayiyo
Ay vallahi ben diyecektimtinkiminki cipsii lalaaaa poo
Guzelmis 1 haftada mi peki sure ne kadar birde kimler acikda
Tesekkur cnm
kizz niye simdi tartiliyosnnn sabaaaaaahhhh cibil tartilcanay benim konusma bur grupta kayiyo
Oruclusun dmi himmmmmmm ozaman suan fazlaysan bilemedm. Biseyler dusunuym bakalmmmmm msjlasiriz:))) kiz ben.orucum fark edermi cibil tartildim gorunce oha oldum ustelikte açım gece corba ictim sadece birde bi lt su ictim bi gariplik var..
İyi diyelim iyi olsun canım sıkma canını rabbim sağlık versin gider kilolar emin olMiyav_su hoşgeldin canim nasilsin iyimisin bende iyiyim canim , bende bu bas belasi kg larla uğraşıyorum canina okuyacagim ins verecegim gidecek bu kilolar.. bende ozledim sinii ...
Ayy oyle deme kizYa benn napimm intihar edecemm tobe tobe kiz aksam kacamak olarak meyve ve yarim avuc çiğ yer fistigi yrmistim
Ve ben sokk bi gr bile oynamamis var bunda terslik sporda yapiyom noldu dusecegim yerde cikmaya pazartesinden itibaren kacamagim yok tu bari yarim kilo inseydi.ben galiba dikkatli besinler secmeliyimm.birde vc sorunum bu ay cok oldu yaa uzgunum.kizlar hem grup adina hem kendime cok uzuldum
Adini gunes bebe koyma daben ordaki güneş bebe olmak istiyom
Selcanim guzel beslen zararsizlarsan yemek yemeden neyi yakicaksin? Genel bir uyari bu doyy yani ac kalkma ama saglikli sekilde bide stres yapinca gitmiyoo. Saatleri degistir biseylerin yerini degistr deneBugun sqbajtan yahsiz et cikardim onu kavuruyum protein besleniyim yarinda yapiyim ben proteine güveniyorum uyguladigim da kg gelmiy. Pirinc lapasi ayran asi ve kara bugday tabi birde yemeklere saldirmasaydim keskem bu detokslar gelmiy bana
eslesmlerden memnunmusunz geriye kalanlari eslestir istersenYaptigim eslesmeleri yaziyorum gerisini kendiniz tamamlarsiniz
@ParteMoralll ==>munter
SekerPancarii ==> kaptinn
BitmeyenUmidim ==> @mutlurabia
K kova01 ==>edan18
poncikbirgelincik ==> E elaalemi
Ayy oyle deme kizguzel düşün guzel ossun bende bu aralar oyleyim valla cok hafif yiyorum kendime gore sporum da ama gitmiyoiio belki kilon duraklamıştır belki wc sorunu etkiliyodur vardir bisey az yemeye devam elbet inecek
Cok sagolun kizlar ya iyiki varsiniz napacagimi bir an sasirdim dikkat edecegim sabirla beklicegim pes etmeden..Selcanim guzel beslen zararsizlarsan yemek yemeden neyi yakicaksin? Genel bir uyari bu doyy yani ac kalkma ama saglikli sekilde bide stres yapinca gitmiyoo. Saatleri degistir biseylerin yerini degistr dene
Hadi bakalim yarin guzel bir menu cikar bize saglikli doyurucuCok sagolun kizlar ya iyiki varsiniz napacagimi bir an sasirdim dikkat edecegim sabirla beklicegim pes etmeden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?