- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.841
Herkes eleştiriye acik olmali bence katılıyorum zaten elestiri kabul etmiceksek ne isim var benim burda tam ciddi konusuyum diyom seytan dürtüyo
Iste ben size neden birsey demedim de ona tepki verdim sizde bunu dusunun elestiriye geliyorum yanitatlım parte diğerlerinden farklı yorum yapmıyo sana bizde az yetersiz besleniyosun diyoruz o da aynısını söylüyo alıngalık yapıyosun bence.
yani sen emziren bi annesin ve onunda bi bebeği var tabikide senin menülerine bizden daha kapsamlı yorum yapıcak he alınıyosan söylersin daha yumusak olabilir misin diye konu kapanır
Ben partemorall o degilimIste ben size neden birsey demedim de ona tepki verdim sizde bunu dusunun elestiriye geliyorum yani
hee ya o ne oyle hedef52ahhaahahahahah milletin nickine taktik
Iste ben size neden birsey demedim de ona tepki verdim sizde bunu dusunun elestiriye geliyorum yani
Ben partemorall o degilimneden bana soylede bileyim hey allahimmm
ben alacaadım seni kabul etmedinkiz ne alaka sen guzel verirsin saglkli beslensen :)
beni kimse istemiiyy
sen kac yasindasin sende mi guccuk gillerdensin merak ettim selcana abla diyince. :)
Lalalupsi nasilay needim ben nick bul begenirsem değiştirim aklıma hiç bişi gelmiy
21 yaşındayım canımkiz ne alaka sen guzel verirsin saglkli beslensen :)
beni kimse istemiiyy
sen kac yasindasin sende mi guccuk gillerdensin merak ettim selcana abla diyince. :)
Ee sana haksizlik olmasin diyeee daha ne istiyin kizzben alacaadım seni kabul etmedin
nick guzel21 yaşındayım canım
teletabiler gibiLalalupsi nasilvalla bek begendim
çok pozitif birisin ama :) maşaalahEe sana haksizlik olmasin diyeee daha ne istiyin kizz
nick guzelbnde 26 simdilik eylule 27 geliyy
kuzum bi doktora mı gitsen acaba wc sorunu cok etkiliyo çünkü ben sürekli bitki çayları falan içiyorum engellemk için yoksa bi basladı mı düzelmiyo haftalarca sende kendine iyi gelen seyi bul ona devam et mesela bana kayısı suyu iyi geldiYa benn napimm intihar edecemm tobe tobe kiz aksam kacamak olarak meyve ve yarim avuc çiğ yer fistigi yrmistim
Ve ben sokk bi gr bile oynamamis var bunda terslik sporda yapiyom noldu dusecegim yerde cikmaya pazartesinden itibaren kacamagim yok tu bari yarim kilo inseydi.ben galiba dikkatli besinler secmeliyimm.birde vc sorunum bu ay cok oldu yaa uzgunum.kizlar hem grup adina hem kendime cok uzuldum
Bu birbirini alma durumu ne ben anlamadim biri anlatabilir mi
Tesekkur cnmçok pozitif birisin ama :) maşaalah
kizz niye simdi tartiliyosnnn sabaaaaaahhhh cibil tartilcanYa benn napimm intihar edecemm tobe tobe kiz aksam kacamak olarak meyve ve yarim avuc çiğ yer fistigi yrmistim
Ve ben sokk bi gr bile oynamamis var bunda terslik sporda yapiyom noldu dusecegim yerde cikmaya pazartesinden itibaren kacamagim yok tu bari yarim kilo inseydi.ben galiba dikkatli besinler secmeliyimm.birde vc sorunum bu ay cok oldu yaa uzgunum.kizlar hem grup adina hem kendime cok uzuldum
Ay vallahi ben diyecektimteletabiler gibiolabilirmiş bak
Guzelmis 1 haftada mi peki sure ne kadar birde kimler acikdacanım takımda 14 kişi var herkes kendine bi rakip secip en cok kim kilo vercek diye rekabete giricek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?