- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.881
Cok sagolun kizlar ya iyiki varsiniz napacagimi bir an sasirdim dikkat edecegim sabirla beklicegim pes etmeden..
eslesmlerden memnunmusunz geriye kalanlari eslestir istersenkaptinn
Yok kuzum ben iyiyim. Teyzem yarn ameliyata girecekmişKuzumm hasta mi oldun yoosaammm
Aaa htc unutmusum pardon kizhtc71 ==> Mavi boncukkk
olsun ikiside iyi kilo veriyo bence uygun olur diğer arkadaslar zaten pek ugramıyo takıma
Bana uyar arkadasda isterse o gecmisti zaten aklimdanhtc71 ==> Mavi boncukkk
olsun ikiside iyi kilo veriyo bence uygun olur diğer arkadaslar zaten pek ugramıyo takıma
he bugün pek ugramadı bende farkındayım onun
Yok kuzum ben iyiyim. Teyzem yarn ameliyata girecekmişevde tekim babam okulda annem de ablamın beybisine bakıyor ordan teyzemlere gitmişler kendi kendime düşünmekten deliricem
Gecmis olsunnnnnn insallah onemli bisey degildir cnm. Allah sifa versinYok kuzum ben iyiyim. Teyzem yarn ameliyata girecekmişevde tekim babam okulda annem de ablamın beybisine bakıyor ordan teyzemlere gitmişler kendi kendime düşünmekten deliricem
Bana uyar arkadasda isterse o gecmisti zaten aklimdan
Link olmadi cnm
kızlar protein diyeti için bunları buldum sizce uygun mudur?
bide kimler yapcak yarın bu detoksu
Ben yaparim protein diyetinin mantigi ne oluyo peki bilmiyorum da
kızlar protein diyeti için bunları buldum sizce uygun mudur?
bide kimler yapcak yarın bu detoksu
sağol canm. gögsünde kitle varmış sanırım yayılmış of onu alacaklarmış bakalım sonra da duruma göre tedavi belki Allah korusuncok geçmiş olsun ne ameliyatı kuzum sen neyi düşünüyosun
Çok sağol kuzumm umarım değiildir ameliyattan sonra belli olacak inşallah yokturGecmis olsunnnnnn insallah onemli bisey degildir cnm. Allah sifa versin
Rabbim sifa versin insalllaaah kotuye gitmezzzsağol canm. gögsünde kitle varmış sanırım yayılmış of onu alacaklarmış bakalım sonra da duruma göre tedavi belki Allah korusunbunu düşünüyorum canım işte
Çok sağol kuzumm umarım değiildir ameliyattan sonra belli olacak inşallah yoktur
inşallah canım inşallahRabbim sifa versin insalllaaah kotuye gitmezzz
tatlım et tavuk balık yagsız süt ürünleri ve yumurta yiyebiliyosun sebze olarak neler var bilmiyorumBen yaparim protein diyetinin mantigi ne oluyo peki bilmiyorum da
sağol canm. gögsünde kitle varmış sanırım yayılmış of onu alacaklarmış bakalım sonra da duruma göre tedavi belki Allah korusunbunu düşünüyorum canım işte
Çok sağol kuzumm umarım değiildir ameliyattan sonra belli olacak inşallah yoktur
Böreği yemediğin için seninle gurur duyuyorumtatlisiiim cooook tesekkur ederimmm. Fircalanmak beni mptive ediyorrr agzona saglikk
yimedim ama bii iyi yapmissin bile dimedinizzzz
patlican recelini yemesigin icin seniii tebrik ediyprumbende borek yemedim
O listede ben kesin varim kiloluu didiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?