- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.061
Canim benimki 2 sene oldu ya pek hatirlamiyorum ama 3 ayda 13 kilomu vermistim yani ayda 4 kilo vermisim ortalama sonrasinda kacamaklarim falan oldu arada kalori sayimini biraktigim oldu ama sıkıştığımda hep kalori saymaya geri dönüyorum
Afiyet olsun canimm guzelMenüm
Sabah 1.5 dilim ekmek 3 4 dilim sucukla 1 yumurta 2ck tahin 1ck recel kk kasar (geç yedim öğlen acikmadim )
Öğle 1 bardak sahlep 2ceviz
Akşam 3 dilim palamut bol yeşillik 3 lokma ekmek yarım dilim kadar olmamıştır 1 yk ciğer
Su 1 litre 2 ye tamamlanacak
Spor 30 dakika (belki yatmadan biraz daha yaparım)
afiyet olsun balim gayet guzel menu de spor da❤❤❤❤❤Kizlarrrr spirumu bitirdim geldimm
Sabah menum
1 yumurta lof peynire kirilmiz
Kirmizi yesil biber
1 catal peynir
1 dilim tb ekmegiii
Ara
1 minicik cokoprens
ogle
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
Aksam
1 kase merximek corba
1.5 porsiyon ton balikli salata
Simdi cay iciyorum 2 3 cig fibdik atarim agzima 2 tanecikte kan uzumu biterr
Vee sporummm
30 dk yuruyus
20 dk egzersiz
10 dk bisiklet
Kizlar egzersiz beni bir yoruyor sormayin agrilarim devam ediyor ama yilmicammmyarin da spor tatili cok sevincliyim
Evlenince nöreecennnÇok zor oluyo annesiz valla bnmde annem yoktu evde bi kaç gün valla 5 yaş yaşlandım resmen 2 erkekle
neye yatarim kiz
Onlari bu hafta sileceyiizzzzz pembikdenKeptinnn binimm spor nirdeyettiniz gari spor takimcilari siziii SekerPancarii bahh guruyonmu sphorumu silmisler bizde onlari pembee takimdan silekk
Gel şu köşede hinlik düşünekBide saat eklemisler benim siphorumu silmisler vaaaysiz bekleyin biraz kotuluk dusinemm
Yatmaz kiz partiskoo bu saatte
3 ayda 13 kilo çok degil aslinda kiz valla tam ideal ben hic kacamak yapmadim ve cok az da yemedim ama saat 6 dan sonra agzima hic bisey sürmezdim ne dondurmalar yendi gözümün onunde ne pastalar borekler tadimlik bile almadimm tam kararli olursa insanin cani istemiyo gercektenMaşallah ya 3ayda iyi kiz azmine hayran kaldim bide biz feyz alsak yaa
Uygulamanın adını hatırlıyor musn kuzumEvet tatlim kalori saydim ben 18 kilomu falan hep kalori sayarak verdim 1200 kalori aldim bazen 1000 kalori aldim yazio diye program indirdim ondan hesapliyodum canim❤
Ayyy ne gurulammissindir bebegimmm hakettinnnn övülmeyi hakettinn sen övv kendini heryerdeeeAyy kizlarrr cumartesi soz vardi ya kuzen kahveleri dagitirken sulari ben dagittim.
Onlardan biri demiski bi tane tombul kiz vardi dogum yapmisti o nerde demisler yani benay nasil havalandmmmm
Bide damat bizle tatile gelmisti eylulde demis parte cok kg vermis tatilden eser yok ama ben ozamanda 68dim demekki vucud skilasio gercektenayyyy cok mutluymmmmmmm
Yazio kiz yazdim oraya karisti heralde programin adi YAZİOUygulamanın adını hatırlıyor musn kuzum
Hos geldin bugun oyle aklimdan gecip duruyordun gel sende katıl yarismaya..Ayyyy ben geldimmm
Ayy hoşgeldinAyyyy ben geldimmm
Yooh sen tohati hahettinBnm cmtwsi pazar salo çarşmba pert
Anam ben onu orda yazio diye sanmıstımYazio kiz yazdim oraya karisti heralde programin adi YAZİO
AhahahhahAnam ben onu orda yazio diye sanmıstım
Nasil biliyi beniYatmaz kiz partiskoo bu saatte
ayyy evt cok acayip motive oldummmm guzel sozlereeeeeee yaaaaaa seviyorm seni panpisimmmAyyy ne gurulammissindir bebegimmm hakettinnnn övülmeyi hakettinn sen övv kendini heryerdeeesen cok sıkısın Masallah
Yarışmamı varrrrrrHos geldin bugun oyle aklimdan gecip duruyordun gel sende katıl yarismaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?