- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.281
Ben suan bi deney yapiyorumGel yiyekbugunde nednse hic modum yok takima uzaktan mi devam etsem bilmiyorm
sen yerken iyi ama
Ben gecen oldumBen suan bi deney yapiyorumbelki yarin eksi olacam bak goreceksiniz
Bende de oluyo gercekten ama uzun zaman gecmeli diyette benimki bir oldu daha diyet yapaliBende de o oluyo ise yariyo bazen. Ama suan cok riskli benim icin
AhahahahhBen gecen oldumise yariyo bende yatili misafirimde sasiritcam
Birak allasen sabah gazlamistm ne guzel gittin yedin goz kor olmasn seninAhahahahhayy insallah yarin bendede olur eksi çıkarım
coh şükürrr derdim tasam yok şu aralar tek derdim gelinliğim kollu mu kolsuz mu olsunniye acaba
Katiliyormmmmmmmmmm sanaaaallahtan yemegim var ayyyni ben nolurdu manti yeseydim sen sus sen yenisin
Sıkılmak yok kilo bitenen gadar
Sabah yiyeydim keskeBirak allasen sabah gazlamistm ne guzel gittin yedin goz kor olmasn senin
Kollu olsun benceecoh şükürrr derdim tasam yok şu aralar tek derdim gelinliğim kollu mu kolsuz mu olsun
Sabah yiyeydim keskebugunu unutalim yarin hic bisey olmamis gibi devam
Tamam bu konuyu dillendirmeyin herkes beni kirbaclicakyiyin yiyin ondan sonra bi hataydı unutlım :
Sen ne diyor allasencoh şükürrr derdim tasam yok şu aralar tek derdim gelinliğim kollu mu kolsuz mu olsun
Sana diyorummmm
kendi kendine mi konusuyon sen
Diyet demiyormmSıkılmak yok kilo bitenen gadar
ne halin varsa gorSabah yiyeydim keskebugunu unutalim yarin hic bisey olmamis gibi devam
Tamam bu konuyu dillendirmeyin herkes beni kirbaclicakaramizda hem 54 ün aşağısındakiler haftada bir kez kacamak gunu yapabilir diye bi kuralimiz yoh muydu
Sen ne diyor allasenkollu ossun
Sana diyorummmmay bayilazam
Diyet demiyormmgeriyosunuz beni
ne halin varsa gor
Niye kibence bu iş muntere bakar o gelsinde gö sen
Benmde kolluydu ama tamamen degl. Omzum acikti amaan nyse digru dedin gi lohusayken bile boyle havalar yoktukollu ossun dimi rahat ederim
taam anladm bana diyon ne baarıon yeni lohusalar gii bi tripler kaprisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?