Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaaa hic uzanmam iki dk uzaniyim dedm uzerime de battaniye aldim usume geldi kizimda ittiriyo uyuucak uyucak diyo yatti yanima beni iteliyo halbuki uyumuyo allahim iki dkcikkk uzanamadm

Artik cokkk geccc
bnce de gitme kuzum perşembe akşamı kim biir neler yaptı biz ekmek bile yemiyoruz
Gidiyommm gizlaaaaaa

salata yicimm sadeceeee
bence bu iş muntere bakar o gelsinde gö sen
kacamakkk nidir ooo

Niye ki onun bisey demeye hali kalmismi kacamakci munter :d hahahah
Kacamak nodirr koii hic yaptigim sey miii yaniii

Bende manti yimek istiyommm yarin aksam kendimize odul verelimm noluyyyy pizza dda yimek istiyommmm

Hayrdr kimseleee yok

Temizlik yaptim bugun uyusuk bi sekilde oyalandim temizlik isi ogle sonuna kaldi diyodum bu msj 16:00da yazdimki gonderemeden aniden enistem geldi birde bugun cocuklarim evdeydi kardan adam yaptilar 7yas cocuk boyunda.. sonra yemek yap derken bu saat oldu sindi cay demledim icecegiz sindi halamda gelir zati eniste burdaydi :))

Artik cokkk geccc

Gidiyommm gizlaaaaaa

salata yicimm sadeceeee

kacamakkk nidir ooo

Bende manti yimek istiyommm yarin aksam kendimize odul verelimm noluyyyy pizza dda yimek istiyommmm
Yarinmi kilo verdinmi de odul daha kac gundur diyettesn sen

kaptinn tatlim gelinligini uzun kollu ren rengi file izerine islemeli yaptir resim ekleyemiyomki gpsteremm
Kollarinin uzerinde dantel gubur isleme guzukuyor cok begeniyorum

Yarinmi kilo verdinmi de odul daha kac gundur diyettesn sen

Iwitt yarinn hazir seninde misafirlerin gelcekmiss

Benim normal sartlarda kilo vermis olmam lazimmm yarin sabah + da cikarsam kizlar bilinki o lanet egzersizler ic organlarimi sisirmis
Dun 24 mekik cekeyim dedim kendimi zorladim dunden beri akcigerimin bittigi yerim agiriyor baktim etim ezilmisss

Bu arada istedigim gibi beslenemedim enistede vardı onlarin yaninda izcik eti cikaramadim ama az da olsun yedim menu

Sabah ;iki haslanmis yumurta kavrulmus melemen li kiyma peynir zeytin bi dilim ekmak

Ara bi portakal yesil cay bol limonlu su

Aksam; bir tabak mercimek corba,200gr vardi heral kavrulmus et,4yk yogurt bol su
Spor yapamadim limonlu iciyorum 2-5
Birazdan cay icecegim

Eline saglik baby kacamak yapma.
benim misafirim sali gunu aksam gelicek. Ikigun kalicak. Sonra beraber anneme gidicez. Bu hafta ben yogunum.
Yarina manti planimi yapiyisin sen

Cok guzel cnmm afiyet olsnn

Eline saglik baby kacamak yapma.
benim misafirim sali gunu aksam gelicek. Ikigun kalicak. Sonra beraber anneme gidicez. Bu hafta ben yogunum.
Yarina manti planimi yapiyisin sen
Hayaller manti gerceklerr marul

19 ocak 2017 menum
Sabah
1 terayagda pismis yumurta
3 siyah 2 yesil zeytin
1 yemek kasigi tulum peyniri
Oglen
Patates puresi
Yogurtlu havuc sote
Ara yesil cay
Aksam
1 bucuk porsiyon zeytinyagli kereviz
3 kofte izgarada
Ara cay sekersiz
Su 2 olur yatana kadar

Artik cokkk geccc

Gidiyommm gizlaaaaaa

salata yicimm sadeceeee

kacamakkk nidir ooo

Yok öyle ödül falan amma illa olcaksa ben patates kızartması isterdim

Misafirler var dimekķk :) valla işiniz zor kuzum ev hanimlari olaraktan

kaptinn tatlim gelinligini uzun kollu ren rengi file izerine islemeli yaptir resim ekleyemiyomki gpsteremm
Kollarinin uzerinde dantel gubur isleme guzukuyor cok begeniyorum
Ay yok saçlarım salık olcak çok karışık olur öyle kız ama bende seviyorum o modelleri çok zarif duruyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…