- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.301
Niye kionun bisey demeye hali kalmismi kacamakci munter :d hahahah
Beni konusturmayndu daha yapmamş kaçamak bakim belki yapmıcak kız
Onlar rahat görünce bozmak istiyorum galibaYaaa hic uzanmam iki dk uzaniyim dedm uzerime de battaniye aldim usume geldikizimda ittiriyo uyuucak uyucak diyo yatti yanima beni iteliyo halbuki uyumuyo allahim iki dkcikkk uzanamadm
AhahahBeni konusturmaynpanpamaa laf yok accik pide yemis zayif kiz o
Bence gitme
Gidiyommm gizlaaaaaabnce de gitme kuzum perşembe akşamı kim biir neler yaptı biz ekmek bile yemiyoruz
kacamakkk nidir ooobence bu iş muntere bakar o gelsinde gö sen
Kacamak nodirr koii hic yaptigim sey miii yaniiiNiye kionun bisey demeye hali kalmismi kacamakci munter :d hahahah
Hayrdr kimseleee yok
YarinmiArtik cokkk geccc
Gidiyommm gizlaaaaaa
salata yicimm sadeceeee
kacamakkk nidir ooo
Kacamak nodirr koii hic yaptigim sey miii yaniii
Bende manti yimek istiyommm yarin aksam kendimize odul verelimm noluyyyy pizza dda yimek istiyommmm
Yarinmikilo verdinmi de odul daha kac gundur diyettesn sen
Eline saglik baby kacamak yapma.Temizlik yaptimbugun uyusuk bi sekilde oyalandim temizlik isi ogle sonuna kaldi diyodum bu msj 16:00da yazdimki gonderemeden aniden enistem geldi birde bugun cocuklarim evdeydi kardan adam yaptilar 7yas cocuk boyunda.. sonra yemek yap derken bu saat oldu sindi cay demledim icecegiz sindi halamda gelir zati eniste burdaydi :))
benim misafirim sali gunu aksam gelicek. Ikigun kalicak. Sonra beraber anneme gidicez. Bu hafta ben yogunum.Iwitt yarinn hazir seninde misafirlerin gelcekmiss
Benim normal sartlarda kilo vermis olmam lazimmm yarin sabah + da cikarsam kizlar bilinki o lanet egzersizler ic organlarimi sisirmis
Dun 24 mekik cekeyim dedim kendimi zorladim dunden beri akcigerimin bittigi yerim agiriyor baktim etim ezilmisss
Cok guzel cnmm afiyet olsnnBu arada istedigim gibi beslenemedim enistede vardı onlarin yaninda izcik eti cikaramadim ama az da olsun yedim menu
Sabah ;iki haslanmis yumurta kavrulmus melemen li kiyma peynir zeytin bi dilim ekmak
Ara bi portakal yesil cay bol limonlu su
Aksam; bir tabak mercimek corba,200gr vardi heral kavrulmus et,4yk yogurt bol su
Spor yapamadim limonlu iciyorum 2-5
Birazdan cay icecegim
Bu arada istedigim gibi beslenemedim enistede vardı onlarin yaninda izcik eti cikaramadim ama az da olsun yedim menu
Sabah ;iki haslanmis yumurta kavrulmus melemen li kiyma peynir zeytin bi dilim ekmak
Ara bi portakal yesil cay bol limonlu su
Aksam; bir tabak mercimek corba,200gr vardi heral kavrulmus et,4yk yogurt bol su
Spor yapamadim limonlu iciyorum 2-5
Birazdan cay icecegim
Hayaller manti gerceklerr marulEline saglik baby kacamak yapma.
benim misafirim sali gunu aksam gelicek. Ikigun kalicak. Sonra beraber anneme gidicez. Bu hafta ben yogunum.
Yarina manti planimi yapiyisin sen
Yok öyle ödül falanArtik cokkk geccc
Gidiyommm gizlaaaaaa
salata yicimm sadeceeee
kacamakkk nidir ooo
Kacamak nodirr koii hic yaptigim sey miii yaniii
Bende manti yimek istiyommm yarin aksam kendimize odul verelimm noluyyyy pizza dda yimek istiyommmm
Misafirler var dimekķk :) valla işiniz zor kuzum ev hanimlari olaraktanTemizlik yaptimbugun uyusuk bi sekilde oyalandim temizlik isi ogle sonuna kaldi diyodum bu msj 16:00da yazdimki gonderemeden aniden enistem geldi birde bugun cocuklarim evdeydi kardan adam yaptilar 7yas cocuk boyunda.. sonra yemek yap derken bu saat oldu sindi cay demledim icecegiz sindi halamda gelir zati eniste burdaydi :))
Ay yok saçlarım salık olcak çok karışık olur öyle kız ama bende seviyorum o modelleri çok zarif duruyookaptinn tatlim gelinligini uzun kollu ren rengi file izerine islemeli yaptir resim ekleyemiyomki gpsteremm
Kollarinin uzerinde dantel gubur isleme guzukuyor cok begeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?