Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay ne desem bilemedim sulu yemek yok ya bi tuhaf geldi iyi kuzum yani her öğün yeterli yemissin

Sabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1/2dlm tb ekmek,1günkurusu
Ara:2mandalina
Öğle:mercimek çorbası ,ayran
Ara:greyfurt,1ceviz
Akşam:kıymalı karnıbahar,yoğurt,turp
45 dk aerobik

Aksam biraz fazla olmuş sankim yemeği 1 porsiyonda biraksaymisin kuzum suyunu da 2 değil 2.5 yapman lazım biliyosun herkes kilosuna göre içiyo suyu

TynU canim merhaba bana mesaj atmistin. Grubumuz burasi. Sende bize katilabilirsin.
Merhabalar,grubumuzun kurallarını okuyordum ve hayatımın hiçbir döneminde böylesine istek özveri destek görmedim.Şuan çok güzel bir şeyin parçası olduğumu hissediyorum..Final haftam ama bu bir bahane değil,yarından itibaren başlıyorum :) Aslında bugün başladım ama dün kilomu görünce ben yarın diyim :)

Hosgeldin canimm.

Hoşgeldin canım ben takım kaptaniyim :) kuralları okudun sanirim haftalik 35 mesaj şartı ve hergün menu bildirimi en önemlileri simdilik bunları bilmen yeterli yarın ayrıntılı konuşuruz bunları bence bugün baslamalisin başlangıç tarihini bugün yazıcam ne kadar erken baslarsak o kadar iyi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…