- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.321
Ay ne desem bilemedim sulu yemek yok ya bi tuhaf geldiBu arada istedigim gibi beslenemedim enistede vardı onlarin yaninda izcik eti cikaramadim ama az da olsun yedim menu
Sabah ;iki haslanmis yumurta kavrulmus melemen li kiyma peynir zeytin bi dilim ekmak
Ara bi portakal yesil cay bol limonlu su
Aksam; bir tabak mercimek corba,200gr vardi heral kavrulmus et,4yk yogurt bol su
Spor yapamadim limonlu iciyorum 2-5
Birazdan cay icecegim
Aksam biraz fazla olmuş sankim yemeği 1 porsiyonda biraksaymisin kuzum suyunu da 2 değil 2.5 yapman lazım biliyosun herkes kilosuna göre içiyo suyu19 ocak 2017 menum
Sabah
1 terayagda pismis yumurta
3 siyah 2 yesil zeytin
1 yemek kasigi tulum peyniri
Oglen
Patates puresi
Yogurtlu havuc sote
Ara yesil cay
Aksam
1 bucuk porsiyon zeytinyagli kereviz
3 kofte izgarada
Ara cay sekersiz
Su 2 olur yatana kadar
Menü güzelSabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1/2dlm tb ekmek,1günkurusu
Ara:2mandalina
Öğle:mercimek çorbası ,ayran
Ara:greyfurt,1ceviz
Akşam:kıymalı karnıbahar,yoğurt,turp
45 dk aerobik
Ben olsam yerdimKızlar bugün etrafım lahmacun,kısır ,patates salatası,pastalarla çevriliydi hepsini reddettim.munter hani bana tebrik
Cumartesi yada pazar kahvaltida cok az yiyebilirsin. Hatta firina at patatesleri elma dilim misssYok öyle ödül falanamma illa olcaksa ben patates kızartması isterdim
Kızlar bugün etrafım lahmacun,kısır ,patates salatası,pastalarla çevriliydi hepsini reddettim.munter hani bana tebrik
Merhabalar,grubumuzun kurallarını okuyordum ve hayatımın hiçbir döneminde böylesine istek özveri destek görmedim.Şuan çok güzel bir şeyin parçası olduğumu hissediyorum..Final haftam ama bu bir bahane değil,yarından itibaren başlıyorum :) Aslında bugün başladım ama dün kilomu görünce ben yarın diyim :)TynU canim merhaba bana mesaj atmistin. Grubumuz burasi. Sende bize katilabilirsin.
Ayy evet baharatlı bideCumartesi yada pazar kahvaltida cok az yiyebilirsin. Hatta firina at patatesleri elma dilim misss
Valla ne iyi olur cumartesi yapayim Sağol kuzumElma dilimi kes baharatla bolca biraz tuz azcik yag karistir sur yagli kagitla firina imhhhkaptinn
bu kiyagimi unutmaValla ne iyi olur cumartesi yapayim Sağol kuzum
Hosgeldin canimm.Merhabalar,grubumuzun kurallarını okuyordum ve hayatımın hiçbir döneminde böylesine istek özveri destek görmedim.Şuan çok güzel bir şeyin parçası olduğumu hissediyorum..Final haftam ama bu bir bahane değil,yarından itibaren başlıyorum :) Aslında bugün başladım ama dün kilomu görünce ben yarın diyim :)
Hoşgeldin canım ben takım kaptaniyim :) kuralları okudun sanirim haftalik 35 mesaj şartı ve hergün menu bildirimi en önemlileri simdilik bunları bilmen yeterliMerhabalar,grubumuzun kurallarını okuyordum ve hayatımın hiçbir döneminde böylesine istek özveri destek görmedim.Şuan çok güzel bir şeyin parçası olduğumu hissediyorum..Final haftam ama bu bir bahane değil,yarından itibaren başlıyorum :) Aslında bugün başladım ama dün kilomu görünce ben yarın diyim :)
Baaa yırmıghh atmaaaabu kiyagimi unutmayoksa tohat gelirdi
Farkettinmi ne kadar yuumusaagim bugun nedenseBaaa yırmıghh atmaaaa
Maşallah maşallahFarkettinmi ne kadar yuumusaagim bugun nedense
Kerevizi cok severim dayanamadimAksam biraz fazla olmuş sankim yemeği 1 porsiyonda biraksaymisin kuzum suyunu da 2 değil 2.5 yapman lazım biliyosun herkes kilosuna göre içiyo suyu
Bence gayet guzel bi menuSabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1/2dlm tb ekmek,1günkurusu
Ara:2mandalina
Öğle:mercimek çorbası ,ayran
Ara:greyfurt,1ceviz
Akşam:kıymalı karnıbahar,yoğurt,turp
45 dk aerobik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?