- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.461
Bugun annemlere gidicem büyük ihtimal ablam odem attirici cay aldim cok iyi odem atiyo diyo bemde icicem bakalim insallah odemdirOlsun regl zamanin geliyo olablr. Pffff
Dun kimse spor yapmadi miilisteyi ara ara bulamiyoring
Reglime 5 6 gün var ama ben hic arti olmazdim regl zamaninda sadece karnim sis olurdu heralde spor odem yapiyo ama eminimki zamanla daha cok inecek kilomYa ben en az1kg vermeyi umuuordum bu hafta((( ama sen üzülme sabret o kada spor yaptin bence odem olmuştur buyuk ihtimal
Insallahhhhhh uzmee kendinii bebekimBugun annemlere gidicem büyük ihtimal ablam odem attirici cay aldim cok iyi odem atiyo diyo bemde icicem bakalim insallah odemdir
Belki diyet menulerim fazla geliyo size ama gercekten ben o menuyle normalde en az 1 bucuk kilo kesin vermem lazimdi kendi bunyemi biliyorum cunkummmallah allah cok sasırdım fazla da yemiyosun amaödemdir o kesin
Hani cabaladikca batiyorum ya o yoruyo beniii yoksa kilomdan degil biliyosun askikimInsallahhhhhh uzmee kendinii bebekimsenin bu kadar derrt etcek biseyin yok devaaaaam
Ya listede olsaydinnnn menu kotuuuu bugun artiii gelirdiDünkü menüm;
Sabah: 2 küçük börek
Öğlen: 1 kase çorba, 1 porsiyon tavuk, tatlı
Akşam: Biraz et, biraz tavuk
Bide çikolata yedim bitane, öğleden sonra 2 tane de mandalina yemiştim
20 dkda spor yaptım, yarın inşallah salona yazılıyorum yarından sonra 0 kaçamak zaten bu şekilde kilo veremiyorum
Eee normal spor+regl+pideHani cabaladikca batiyorum ya o yoruyo beniii yoksa kilomdan degil biliyosun askikim
Evettt benim suçum o yuzdenEee normal spor+regl+pide
aynen kuzum doğru liste budurspor listesi güncel 10:23
SPOR LİSTESİ(17/24)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :55dk+ 63dk
Selcanmehmetcan:60+25
edan18 :45+45
Poncikbirgelincik:15+20
Kova01:60+55
PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+45
htc71 :45+30
munter :15+60
Elaalemi:80
Mucksssaynen kuzum doğru liste budur
Susuyorummmmmmmivit bencede
Belki diyet menulerim fazla geliyo size ama gercekten ben o menuyle normalde en az 1 bucuk kilo kesin vermem lazimdi kendi bunyemi biliyorum cunkummmama neyse moral bozmucam sporumu yapiyorum az yicem hic bisey olmadi yok arti felannn olumlu düşünce deneyi deneylerimde cok basariliyimdir biligsin
Tek umudum buevet cınııım biliyorebencede belki bi anda cıktın bi anda vericeksin kilonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?