Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla şekerim düştüydü iyice ye sende kuzum ufak bi parça at ağzına
kime göre neye göre bna göre gayet minikti

Su rakip uygulamasi ne zaman basliyorrr
Hemenn
bu hafta veremezsen @ParteMoralll seni ezer geçer
her zaman evet ama ben niye bu hafta dedim ki keske haftaa diyeydim
Benim baska bir taktit uygulamam lazim sanirimmm detoks denedim olmadi sebze agirlikli denedim olmadi az yidim olmadi spor yaptim olmadiiiii ne yapsammm ne kaldi kiiii

Onun bi hafta misafirleri vaaarr
evet dogru bildin bide bu kilolar benm yazin korudugum kilolar cok kritik olsunnn kizzzz sen ver de

ay evet bugün böyle olsun akşm az yer şaaparım ben onu sen spora başlamadn daha dimi canım
hayır canım daha başlamadım ama bugünden itibaren eşimle hergün yürüyüş ve evde dans ederek yapıcam bende bildiririrm artık sporlarımız sizlere
dakika olarak mı bildiriyoruz

Benim baska bir taktit uygulamam lazim sanirimmm detoks denedim olmadi sebze agirlikli denedim olmadi az yidim olmadi spor yaptim olmadiiiii ne yapsammm ne kaldi kiiii

Onun bi hafta misafirleri vaaarr

valla bnmde bişiler yapmam lazım @SekerPancari71 nın aniden almış oldugu 1 kilo var ve aniden de verebilir onu

Hemenn

her zaman evet ama ben niye bu hafta dedim ki keske haftaa diyeydim
evet dogru bildin bide bu kilolar benm yazin korudugum kilolar cok kritik olsunnn kizzzz sen ver de

bence bu hafta olması iyi oldu

hayır canım daha başlamadım ama bugünden itibaren eşimle hergün yürüyüş ve evde dans ederek yapıcam bende bildiririrm artık sporlarımız sizlere
dakika olarak mı bildiriyoruz

o zaman seni salı günü alalım bizim takıma tabi hergün düzenli yapcam diyosan

Yaa bizim burda meshur bir borekci var pffd cok guzelll yaaa kahvaltida cnm cok istiyo. Keske diyette degilken yeseydm aklima gelmedi
Anneme gidince babam da simit getiriodu fln soruyo ben yoook diyorum ah ah bi zayifliyimm.

ayy börekkk kıymalı patatesli

hayırlı akşamlar arkadaşlar
sabah : 1 haşlanmış yumurta,zeytin,peynir,yoğurt,meyve suyu
öğlen : bol acılı arabaşı çorbası ,pırasa yemeği(acılı)
ara öğün : yarım salatalık
akşam : patates salatası , tarhana çorbası
2 litre su içildi
2 bardak tarçınlı yeşil çay içildi
akşam eşimle yürüyüş market alışverişi ve ev temizliği yapıcam
22:00 da 1 adet portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…