- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.661
Dimek cikileta yedinnnnn bir de kahve ictinnnbende ufak bi kaçamak yapıp minik bi çikolata yedim kahveyleşimdide suyumu 2 litreye tamamlanmaya calışıyorum
başladı kuzum haftaya cumaya kadar devamSu rakip uygulamasi ne zaman basliyorrr
Ben daha cok kilo verebilsem keskehe yaaa
Dimek cikileta yedinnnnn bir de kahve ictinnn
Seni seniiiiiii
Bugun mu basladikkkkbaşladı kuzum haftaya cumaya kadar devam
Bende cikolatayaa her gun muhakkak 2 pakett yirdimmmtürk kahvesine bayılırım hergün muhakkak 2 fincan ve şekersiz
Bende cikolatayaa her gun muhakkak 2 pakett yirdimmm
Benim baska bir taktit uygulamam lazim sanirimmm detoks denedim olmadi sebze agirlikli denedim olmadi az yidim olmadi spor yaptim olmadiiiii ne yapsammm ne kaldi kiiiibu hafta veremezsen @ParteMoralll seni ezer geçer
valla şekerim düştüydü iyiceye sende kuzum ufak bi parça at ağzına
kime göre neye görebna göre gayet minikti
HemennSu rakip uygulamasi ne zaman basliyorrr
bu hafta veremezsen @ParteMoralll seni ezer geçer
evet dogru bildinBenim baska bir taktit uygulamam lazim sanirimmm detoks denedim olmadi sebze agirlikli denedim olmadi az yidim olmadi spor yaptim olmadiiiii ne yapsammm ne kaldi kiiii
Onun bi hafta misafirleri vaaarr
Ayy hep bunlar disirdi biziay ben önceden hergün poğaca yerdim sabahları bide bazen 2tane alıyodum akşama dogru acıkınca yiyodum
hayır canım daha başlamadım ama bugünden itibaren eşimle hergün yürüyüş ve evde dans ederek yapıcam bende bildiririrm artık sporlarımız sizlereay evet bugün böyle olsun akşm az yer şaaparım ben onusen spora başlamadn daha dimi canım
Yaa bizim burda meshur bir borekci var pffd cok guzelll yaaa kahvaltida cnm cok istiyo. Keske diyette degilken yeseydm aklima gelmediAyy hep bunlar disirdi bizi
Benim baska bir taktit uygulamam lazim sanirimmm detoks denedim olmadi sebze agirlikli denedim olmadi az yidim olmadi spor yaptim olmadiiiii ne yapsammm ne kaldi kiiii
Onun bi hafta misafirleri vaaarr
Hemenn
her zaman evet ama ben niye bu hafta dedim ki keske haftaa diyeydim
evet dogru bildinbide bu kilolar benm yazin korudugum kilolar cok kritik olsunnn kizzzz sen ver de
hayır canım daha başlamadım ama bugünden itibaren eşimle hergün yürüyüş ve evde dans ederek yapıcam bende bildiririrm artık sporlarımız sizlere
dakika olarak mı bildiriyoruz
Ayy hep bunlar disirdi bizi
Yaa bizim burda meshur bir borekci var pffd cok guzelll yaaa kahvaltida cnm cok istiyo. Keske diyette degilken yeseydm aklima gelmedi
Anneme gidince babam da simit getiriodu fln soruyo ben yoook diyorumah ah bi zayifliyimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?