Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben cok begendim menunu genelde senin menulerin hosuma gidiyo

Vavvvvv sende kuru fasulye pilavv yimissin.bende 4kasik yidim bilimm sindi parte gormesin canima okurr..3te4te cok pilavv noo

Pirinç pilav evde sunnetci benim piff yaaa nimete kiyamadimm hoop mideye

munter ben mantarlı tüm yemeklere ağşığım pırasayı bile sadece mantarlı yiyebiliyorum o nedenle mantar seviyorsan seveceğin bir lezzet olur derim

Vee söz verdiğim son akşam 20 dakikalık sporunu da yaptım mutluyum gururluyum ve hafif kas ağrılıyım

yasasinnnnn gelilerr kuzum hep seni dusundugumden gelsinler cabucak getsinler simdi aklindadir zihnin yoruluyyy diyeee seyy ediyommm

Ben olctumde belim 82 filandi Şimdi 76

Ben 400 atliyodum 10 saniye nefes alip yine devam edicem insallah
Ik

Pirinç pilav evde sunnetci benim piff yaaa nimete kiyamadimm hoop mideye
Midene kiydin amaaa
munter ben mantarlı tüm yemeklere ağşığım pırasayı bile sadece mantarlı yiyebiliyorum o nedenle mantar seviyorsan seveceğin bir lezzet olur derim
Bayilirimmmm mantarli salata yapiyom ben denemediysen dene nefis oluyooouyooo

yasasinnnnn gelilerr kuzum hep seni dusundugumden gelsinler cabucak getsinler simdi aklindadir zihnin yoruluyyy diyeee seyy ediyommm

Ik

Midene kiydin amaaa

Bayilirimmmm mantarli salata yapiyom ben denemediysen dene nefis oluyooouyooo
benimi dusunuyosun hadi cnm ordan valla cok seviniorm misafir severimmmmm amaa kendi beslenmem gibi olmucak ossun napalim bu hafta cok sanslisin haftayada seni secicem ozaman gorusurz

Selam Kızlar,bende hep gececiyim ya..
Ya sanki evren ben kilo veriyim diye bana çalışıyor genelde olmayan şeyler sık sık olmaya başladı.Saçma olayı anlatıyorum akşam avmye gittim,annemle yürüyen merdivenlere binecek iken bir grup gençte binecekti,daha sonra önden annemin arkadaşı bindi sonra sıra bana geldi ben anneme yol verdim,arkasından ben bindim. Arkama da o gençlerden olan bir çift geldi sanırım kızın yüzüne hiç dikkatli bakmadım.Sonra annem bir anda bana seslendi ne oldu dedim ? Merdivenden indikten sonra bana dedi ki:"Sana dediklerini duydun mu ?" ,"Ne dediler anne" dedim.Arkamda ben duydum da hiç üzerime alınmamıştım gerçekten kızlar."Güzeliz ama tipten kaybediyoruz." Bunu bana annem söyleyince bende ampul yandı çok sinirlendim anneme kızdım derlerse desinler benim g*tümü yesinler dedim affedersiniz ,ama araba kullanırken beynimde dönmeye başladı kızın sesi.Erkekte ona katılmıştı aynen falan demişti.Ne kadar acımasız insanlar var bir genç kıza bunu neden söylersin niye yaparsın ki ? Kompleksli bir kız değilim kilomdan dolayı hiç değilim hemde.Ama her kim ne olursa olsun insanlarla dalga geçmek aşağılamak sen dünya güzeli ol benim gözümde çöpsün.Keşke o an anlasaydım bana dediklerini hiç üstüme alınmadım bile dönüp lafımı soksaydım sende tipte yok güzellikte ahlakta diye dalsaydım ya !!!AH AH böyle üç kuruşluk insanlar laf söyleyebiliyor !! Ama g*tmüzü yesinler !

Neyse beni kızdıran olayı anlattıktan sonra menüme geçiyim,biliyorsunuz yarın erkek arkadasımla yıl dönümüz yüzden bütün gün kuafördeydim gün boyu
Sabah,
Nesfit kahvaltı gevreği,
kibrit süzme peynir 2 dlim tambuğday ekmeği
Öğle
Türk kahvesi
Akşam,
yarım dilim su böreği
1 kase tavuk suyla çorba
1 tanecikte çiğköftecik..çik..
Tüm öğleden sonra kuaförde geçtiği için öğle menümü aralarımı çiğköfteyle şey ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…