- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.441
Olur olur 60 da olurInsallahhhhh çok içten söyledim ama bana zor 60belkim 65 olur olmaz mi
TM cnm konuşmayız biz sen çalış dersini seni bekliyoruz burda
Ben cok begendim menunu genelde senin menulerin hosuma gidiyoSabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1.5 kk peynir 3 zeytin 1ck bal
Öğlen 6 yk taze fasulye 1 kase mercimek çorba 3 4 yk yoğurt
Ara 1 portakal
Akşam 6yk patatesli tavuk sote bol salata
Ara sahlep icebilirim birazdan
Su 1.5 2 2.5 a tamamlarim
Spor yokders çalışıyorum kızımı uyuyup boş kaldıkça kaptinn cumartesi sınav öteki saliya kadar 1 haftalığına spor takımından cikayimmi ben kuzum sizi de etkilemeyim sonra yine devam ne dersin
Sabah:1 elma 1 bardak süt
Ogle: kuru fasulye 3 kaşık pilav ayran
Aksam: soğanlı omlet 2 dilim ekmekzeytin peynir şekersiz çay
Ara: 2 fincan kahve 1 kayısıli su 1 bardak ayran 2 litre su 2.5 a tamamlarm birazdan da spora kosuyorum
ekmek yeme musli ye sutle mis gibi yime ekmek yersende 1 dilim sadece tam bugday olsunnn
offf hayal ediyommmm
bak buda super menuuu
cok guzel cnmmm
gercek mi bunlaaaa
Pilav neydi simdi
canim ben bastan beri soyluyorum israrla soylemeye devam edecegimmm sen cok sagliksiz besleniyorsun o verdigin kilolar yagdan gitmiyor hizli veriyorsun sagligin etkilenmez ins(beni yanlis anlamani istemem kalori hesabi yapsan 1000 bile cikmaz senin menun kilo agirligina gore birden bu kadar dusurmeni ben saglikli bulmuyorum edindigim bilgilere gore uzmanlarda bulmuyor susup gecmek istemedim )
En son bu dimi kiiptenn
Omlet yemissin yaa giii eferin sanaa
Begendimmm
No no no noooVavvvvv sende kuru fasulye pilavv yimissin.bende 4kasik yidim bilimm sindi parte gormesin canima okurr..3te4te cok pilavv noo
Oy kız KıyamamBu takimi bence toptan mezun etmeleri lazim herkezin olçuleri superartik vericek kilonuz kalmamis o yuzden sonlarda oluyoruz biz
Ve yine bir başarı oykusu88 kiloyken
bel 87 ----- suan 75
Gobek 107----suan 87 ben sokk
3 hafta once 92 olmustu sisince incelmisim yine
Maşallah azim azim30 dk twist shape yaptim alışmışım 45 50 dk yapmaya ni cabuk bittiii dedim 30 dk simdi bacaklarimi esnetiyorum sonra kahvalti
yasasinnnnn gelilerrYarin aksam gelicekletcoook kotusunn tohati yirsin ask olsunnnnnnn
Yok cnm esimde iki tane ip var birini kullaniyorum. Sert baya ya ayagima gelinceee aciiyooben kendim sayiyorum. Ses de hani hizli kablo doner ya oyle fihuuu diye hahaahahahah
sagol kuzucummmm yeni oturdum esimle buzdolbina yerlestirdim aldiklarimiof yaaa diyeeeeeet
Ben olctumdebelim 82 filandi Şimdi 76
Ben 400 atliyodum 10 saniye nefes alip yine devam edicem insallah
Midene kiydin amaaaPirinç pilav evde sunnetci benim piff yaaa nimete kiyamadimm hoop mideye
Bayilirimmmm mantarli salata yapiyom ben denemediysen dene nefis oluyooomunter ben mantarlı tüm yemeklere ağşığım pırasayı bile sadece mantarlı yiyebiliyorum o nedenle mantar seviyorsan seveceğin bir lezzet olur derim
benimi dusunuyosun hadi cnm ordanyasasinnnnn gelilerrkuzum hep seni dusundugumden gelsinler cabucak getsinler simdi aklindadir zihnin yoruluyyy diyeee seyy ediyommm
Ik
Midene kiydin amaaa
Bayilirimmmm mantarli salata yapiyom ben denemediysen dene nefis oluyooouyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?