- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.401
Aa biz neden spora ilk başladığımız gün ölçülerimi almadikkkkMinnak Minnak 2 dilimdi yahuölç bakım var mı degisiklik
Ohh afiyet olsun beybiiiSabah
Iki yumurtadan peynirlu omlet,
yesillik,biber, zeytin, fume
Nescafe
Bir tabak kiymali ispanak yemegi
Yaninda 1 kase yogurt
Yulafciklarm
Karisik sebze firinda
1.8 su
150ip atlama
1 saat yuruyus
Afiyet olsun canimm gayet guzel menünSabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1.5 kk peynir 3 zeytin 1ck bal
Öğlen 6 yk taze fasulye 1 kase mercimek çorba 3 4 yk yoğurt
Ara 1 portakal
Akşam 6yk patatesli tavuk sote bol salata
Ara sahlep icebilirim birazdan
Su 1.5 2 2.5 a tamamlarim
Spor yokders çalışıyorum kızımı uyuyup boş kaldıkça kaptinn cumartesi sınav öteki saliya kadar 1 haftalığına spor takımından cikayimmi ben kuzum sizi de etkilemeyim sonra yine devam ne dersin
Ay ben daha öncesinden almıştım Trambolin e baslarken ama nereye yazdım bilmemAa biz neden spora ilk başladığımız gün ölçülerimi almadikkkk
Ben ölcucem birazdanAy ben daha öncesinden almıştım Trambolin e baslarken ama nereye yazdım bilmem
Hakket yaa yazaydim keske ben sizinkileri farkı görürdk boylelikle
Icmedim zati şekercim kocama yaptım ona görürken üstünden 2 3 yudum içtim sadeceAfiyet olsun canimm gayet guzel menünsahlep masum sayilmaz aksam icin biliyo msn sütle içtiğin zaman 100 kalori falan yapiyo
Hahh iyi etmişinIcmedim zati şekercim kocama yaptım ona görürken üstünden 2 3 yudum içtim sadece
Yarin aksam gelicekletOo rakibemmm sporlar ozenli beslenmelerrrmisafirin ne zaman gelcek giii cabuk gelsinler
Yok cnm esimde iki tane ip var birini kullaniyorum. Sert baya ya ayagima gelinceee aciiyooKuzum menu çok güzel
nasıl ip kullaniyosn sen sayaclı mi ses çıkartıyor mu atlarken
sagol kuzucummmm yeni oturdum esimle buzdolbina yerlestirdim aldiklarimiOhh afiyet olsun beybiiispor da harika menude
Ay ne kaa hamaratizBen ölcucem birazdanmakinadan bulasik boşaltıyom yıkandı da hallediyim de olciyim
Ben olctumdeAy ben daha öncesinden almıştım Trambolin e baslarken ama nereye yazdım bilmem
Hakket yaa yazaydim keske ben sizinkileri farkı görürdk boylelikle
ben aldim ilk 88 halimde kayitliBen ölcucem birazdanmakinadan bulasik boşaltıyom yıkandı da hallediyim de olciyim
Ayy bende mi atlasam dedim de nefesim yetmez bnm onaYarin aksam gelicekletcoook kotusunn tohati yirsin ask olsunnnnnnn
Yok cnm esimde iki tane ip var birini kullaniyorum. Sert baya ya ayagima gelinceee aciiyooben kendim sayiyorum. Ses de hani hizli kablo doner ya oyle fihuuu diye hahaahahahah
sagol kuzucummmm yeni oturdum esimle buzdolbina yerlestirdim aldiklarimiof yaaa diyeeeeeet
Kaçtı soyleseneben aldim ilk 88 halimde kayitli
Benim 75 di gecenlerde bide martta olcucem.Ben olctumdebelim 82 filandi Şimdi 76
Spordan önceki hali bu başlarken hiç olcmedim aceba o zaman kaçtıBen olctumdebelim 82 filandi Şimdi 76
Ben 400 atliyodum 10 saniye nefes alip yine devam edicem insallahAyy bende mi atlasam dedim de nefesim yetmez bnm ona
Benim 75 di gecenlerde bide martta olcucem.giskaaan giskaaaaan ay kahkaha attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?