- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.421
Boyuma kiloma gore iyi galiba belim şu bacaklarda iyice erissee bitseeeekben 70 e razıyım
Ben çok zayıf olsamda bu yerden sonra gitmiyor daralmiyor belimdeki kemiklerim falan geniş dar değil bilmiyorum belki yapıyla alakalı bizimkiler hep yapılı iki kardeşim var 1 96 diğeri 186 filan ama 17 yaşında daha iri kemikliyim acep bindeBoyuma kiloma gore iyi galiba belim şu bacaklarda iyice erissee bitseeeekyag gibi erisekk cosss
Pfff diyeeeettYarin aksam gelicekletcoook kotusunn tohati yirsin ask olsunnnnnnn
Yok cnm esimde iki tane ip var birini kullaniyorum. Sert baya ya ayagima gelinceee aciiyooben kendim sayiyorum. Ses de hani hizli kablo doner ya oyle fihuuu diye hahaahahahah
sagol kuzucummmm yeni oturdum esimle buzdolbina yerlestirdim aldiklarimiof yaaa diyeeeeeet
Benim ölçülerim
Göğüs:85
Bel:67
Kalca:93
Basen(iki bacak birden):89
Gobek:79
YazdimAy ne kaa hamaratiz
Hadi yaz bakım nasılmış bizde gorek
Evet cnm herkesn yapisi farkli ustum ince bende basenliyim ama alt bacagim bilekletm falan kiloma gore cok iyi. Hatta moonliyle gorusmustk oda soyledi sende bilek alt bacak yok ust bacak var oda gidicek insallah yaaaaBen çok zayıf olsamda bu yerden sonra gitmiyor daralmiyor kalça kemiklerim falan geniş dar değil bilmiyorum belki yapıyla alakalı bizimkiler hep yapılı iki kardeşim var 1 96 diğeri 186 filan ama 17 yaşında daha iri kemikliyim acep binde
superBenim ölçülerim
Benimde göğüs 90 bel 76 kalça 100Benim ölçülerim
Benim ölçülerim
Hepimiz bacaktan sorunlu galibaBoyuma kiloma gore iyi galiba belim şu bacaklarda iyice erissee bitseeeekyag gibi erisekk cosss
Hepimiz bacaktan sorunlu galiba
Kilo da verdiğim için sikilasti herhalde canım sporla birlikte teşekkür edirimNe çok incelmisin kiz
Bnm de bel ve göğüs ten memnunum gerisibende accik gobek accik basen accik üst bacak daha ne olsun hepten sorunlu
90 60 90 o da görürüz inşallahhhhbende accik gobek accik basen accik üst bacak daha ne olsun hepten sorunlu
Bnm de bel ve göğüs ten memnunum gerisi
Insallahhhhh çok içten söyledim ama bana zor 6090 60 90 o da görürüz inşallahhhh
TM cnm konuşmayız biz sen çalış dersini seni bekliyoruz burdaolucak olucak hepsi gidecek sizlen sohbetten kendimi alamıyorum ama ders çalışmam lazım öptüm hepinizi kızlar gelir geçmişi okurum artık napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?