- 19 Ocak 2017
- 84
- 147
- 8
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.461
3 kilon kalmıs senin ah ahh . bende 3 x ???Oy kız Kıyamamdaha gidicek cook yolumuz var hepimizin
nasıl karışık sebze fırınla yaptın tarifini yazabilir misin canımcım :)Ben sebze yemeği üretmede sıkıntı yasıyorumdaSabah
Iki yumurtadan peynirlu omlet,
yesillik,biber, zeytin, fume
Nescafe
Bir tabak kiymali ispanak yemegi
Yaninda 1 kase yogurt
Yulafciklarm
Karisik sebze firinda
1.8 su
150ip atlama
1 saat yuruyus
Hepsini firinlafim cnm kozlenmis gibi oldular. Normalde kucuk tencerede az yag katip biberleri iri iri yani 3 lu dograyip, ayrica domatesleride buyuk buyuk dograyip kisik ateste kavuruyorm suyunuda saliyo yumusuyo sonra yogurt.dokuyorm cok guzel oluyo yemeklerin yaninda ek olarak.nasıl karışık sebze fırınla yaptın tarifini yazabilir misin canımcım :)Ben sebze yemeği üretmede sıkıntı yasıyorumda
Tamam canım bende deneyeceğim :)Hepsini firinlafim cnm kozlenmis gibi oldular. Normalde kucuk tencerede az yag katip biberleri iri iri yani 3 lu dograyip, ayrica domatesleride buyuk buyuk dograyip kisik ateste kavuruyorm suyunuda saliyo yumusuyo sonra yogurt.dokuyorm cok guzel oluyo yemeklerin yaninda ek olarak.
Afiyet olsun canım çok güzelKahvaltı
1 kk peynir
Yarım lavaş
Yarım kaşık kahvaltılık sos
Nane
6-7 minik zeytinyağında yeşil zeytin
4 fıstık
Öğle
1 muz, sütlü nescafe, 1 portakal
Akşam
Yarım lavaş, 6 köfte, mantarlı ıspanak yemeği, marul, kefir
Spor
Sabah 20 dk hafif tempolu koşu, 25 dakika işe gidiş, 25 dk dönüş,20 dk akşam hafif tempolu koşu
Su
2.5 lt
Belki gece sütlü nescafe
Afiyet olsun canım çok güzelSabah
Iki yumurtadan peynirlu omlet,
yesillik,biber, zeytin, fume
Nescafe
Bir tabak kiymali ispanak yemegi
Yaninda 1 kase yogurt
Yulafciklarm
Karisik sebze firinda
1.8 su
150ip atlama
1 saat yuruyus
senin menü de güzel canimSabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1.5 kk peynir 3 zeytin 1ck bal
Öğlen 6 yk taze fasulye 1 kase mercimek çorba 3 4 yk yoğurt
Ara 1 portakal
Akşam 6yk patatesli tavuk sote bol salata
Ara sahlep icebilirim birazdan
Su 1.5 2 2.5 a tamamlarim
Spor yokders çalışıyorum kızımı uyuyup boş kaldıkça kaptinn cumartesi sınav öteki saliya kadar 1 haftalığına spor takımından cikayimmi ben kuzum sizi de etkilemeyim sonra yine devam ne dersin
Daha iyiyim canım kurtldm sanırıö depresif halimden ama gerçktn çok genaydım hala regl olmadm çünkü ilaçlarımı aksattım onun şişkinliği içindeyim ve bu bir ay daha sürücek sanırımcnıım iyiyiz sen nasılsın nasıl oldun ?
Evet canım 2 kombin yapmıştm biri siyah biri kırmızı kırmızı olanı giymeye karar verdim kısmetse:)Selam canim. Cok mu yedin kii
Nisan mi ne giyeceksinnnn
valla hiç bilmiyorum ki kuzum sen bi 200 le başla da hergün arttırırsın yavas yavasAtlama ipi sipariş verdim netten elime ulasir ulasmaz spora basliyorum hemde sayaçli kac taneyle baslamam iyi olur acaba
rabbim esirgememiş bizdenMart basi bende olculcemmm meraklanimm birazz
Tas gibi hatunsujuz kizlar
Yalniz kalca bacak herkeste bol bol var
Bend3 misaif r cok severim ama yeme olayi cok skintili oluyor guzel seyler yapiyorum baliyle can cekiyooorrcok iddali donucem diyosunbenimi dusunuyosun hadi cnm ordanvalla cok seviniorm misafir severimmmmm amaa kendi beslenmem gibi olmucak ossun napalim bu hafta cok sanslisin haftayada seni secicem ozaman gorusurz
Selam Kızlar,bende hep gececiyim ya..
Ya sanki evren ben kilo veriyim diye bana çalışıyor genelde olmayan şeyler sık sık olmaya başladı.Saçma olayı anlatıyorum akşam avmye gittim,annemle yürüyen merdivenlere binecek iken bir grup gençte binecekti,daha sonra önden annemin arkadaşı bindi sonra sıra bana geldi ben anneme yol verdim,arkasından ben bindim. Arkama da o gençlerden olan bir çift geldi sanırım kızın yüzüne hiç dikkatli bakmadım.Sonra annem bir anda bana seslendi ne oldu dedim ? Merdivenden indikten sonra bana dedi ki:"Sana dediklerini duydun mu ?" ,"Ne dediler anne" dedim.Arkamda ben duydum da hiç üzerime alınmamıştım gerçekten kızlar."Güzeliz ama tipten kaybediyoruz." Bunu bana annem söyleyince bende ampul yandı çok sinirlendim anneme kızdım derlerse desinler benim g*tümü yesinler dedim affedersiniz ,ama araba kullanırken beynimde dönmeye başladı kızın sesi.Erkekte ona katılmıştı aynen falan demişti.Ne kadar acımasız insanlar var bir genç kıza bunu neden söylersin niye yaparsın ki ? Kompleksli bir kız değilim kilomdan dolayı hiç değilim hemde.Ama her kim ne olursa olsun insanlarla dalga geçmek aşağılamak sen dünya güzeli ol benim gözümde çöpsün.Keşke o an anlasaydım bana dediklerini hiç üstüme alınmadım bile dönüp lafımı soksaydım sende tipte yok güzellikte ahlakta diye dalsaydım ya !!!AH AH böyle üç kuruşluk insanlar laf söyleyebiliyor !! Ama g*tmüzü yesinler !
canim o borek yerine 1 kase daha corba icseydin keskeeeNeyse beni kızdıran olayı anlattıktan sonra menüme geçiyim,biliyorsunuz yarın erkek arkadasımla yıl dönümüz yüzden bütün gün kuafördeydim gün boyu
Sabah,
Nesfit kahvaltı gevreği,
kibrit süzme peynir 2 dlim tambuğday ekmeği
Öğle
Türk kahvesi
Akşam,
yarım dilim su böreği
1 kase tavuk suyla çorba
1 tanecikte çiğköftecik..çik..
Tüm öğleden sonra kuaförde geçtiği için öğle menümü aralarımı çiğköfteyle şey ettim..
Daha iyiyim canım kurtldm sanırıö depresif halimden ama gerçktn çok genaydım hala regl olmadm çünkü ilaçlarımı aksattım onun şişkinliği içindeyim ve bu bir ay daha sürücek sanırım
Evet canım 2 kombin yapmıştm biri siyah biri kırmızı kırmızı olanı giymeye karar verdim kısmetse:)
Cips mi dedii oooKızlar ben dün bilerek tartılmadım çünkü haftasonu ultra saçmaladımm palet paket cips ve çikolata yedim abartmıyorm hepsini paketleriyle yedim nerdeyse ama dün dikkatliydim isterseniz bugün tartılırım
rabbim esirgememiş bizden
Kiz 200 bildigimiz 200 ip atlamamivalla hiç bilmiyorum ki kuzum sen bi 200 le başla da hergün arttırırsın yavas yavas
Selam Kızlar,bende hep gececiyim ya..
Ya sanki evren ben kilo veriyim diye bana çalışıyor genelde olmayan şeyler sık sık olmaya başladı.Saçma olayı anlatıyorum akşam avmye gittim,annemle yürüyen merdivenlere binecek iken bir grup gençte binecekti,daha sonra önden annemin arkadaşı bindi sonra sıra bana geldi ben anneme yol verdim,arkasından ben bindim. Arkama da o gençlerden olan bir çift geldi sanırım kızın yüzüne hiç dikkatli bakmadım.Sonra annem bir anda bana seslendi ne oldu dedim ? Merdivenden indikten sonra bana dedi ki:"Sana dediklerini duydun mu ?" ,"Ne dediler anne" dedim.Arkamda ben duydum da hiç üzerime alınmamıştım gerçekten kızlar."Güzeliz ama tipten kaybediyoruz." Bunu bana annem söyleyince bende ampul yandı çok sinirlendim anneme kızdım derlerse desinler benim g*tümü yesinler dedim affedersiniz ,ama araba kullanırken beynimde dönmeye başladı kızın sesi.Erkekte ona katılmıştı aynen falan demişti.Ne kadar acımasız insanlar var bir genç kıza bunu neden söylersin niye yaparsın ki ? Kompleksli bir kız değilim kilomdan dolayı hiç değilim hemde.Ama her kim ne olursa olsun insanlarla dalga geçmek aşağılamak sen dünya güzeli ol benim gözümde çöpsün.Keşke o an anlasaydım bana dediklerini hiç üstüme alınmadım bile dönüp lafımı soksaydım sende tipte yok güzellikte ahlakta diye dalsaydım ya !!!AH AH böyle üç kuruşluk insanlar laf söyleyebiliyor !! Ama g*tmüzü yesinler !
Neyse beni kızdıran olayı anlattıktan sonra menüme geçiyim,biliyorsunuz yarın erkek arkadasımla yıl dönümüz yüzden bütün gün kuafördeydim gün boyu
Sabah,
Nesfit kahvaltı gevreği,
kibrit süzme peynir 2 dlim tambuğday ekmeği
Öğle
Türk kahvesi
Akşam,
yarım dilim su böreği
1 kase tavuk suyla çorba
1 tanecikte çiğköftecik..çik..
Tüm öğleden sonra kuaförde geçtiği için öğle menümü aralarımı çiğköfteyle şey ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?