Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
Iki yumurtadan peynirlu omlet,
yesillik,biber, zeytin, fume

Nescafe
Bir tabak kiymali ispanak yemegi
Yaninda 1 kase yogurt
Yulafciklarm
Karisik sebze firinda
1.8 su
150ip atlama
1 saat yuruyus
nasıl karışık sebze fırınla yaptın tarifini yazabilir misin canımcım :)Ben sebze yemeği üretmede sıkıntı yasıyorumda

nasıl karışık sebze fırınla yaptın tarifini yazabilir misin canımcım :)Ben sebze yemeği üretmede sıkıntı yasıyorumda
Hepsini firinlafim cnm kozlenmis gibi oldular. Normalde kucuk tencerede az yag katip biberleri iri iri yani 3 lu dograyip, ayrica domatesleride buyuk buyuk dograyip kisik ateste kavuruyorm suyunuda saliyo yumusuyo sonra yogurt.dokuyorm cok guzel oluyo yemeklerin yaninda ek olarak.

Tamam canım bende deneyeceğim :)

Afiyet olsun canım çok güzel

Sabah
Iki yumurtadan peynirlu omlet,
yesillik,biber, zeytin, fume

Nescafe
Bir tabak kiymali ispanak yemegi
Yaninda 1 kase yogurt
Yulafciklarm
Karisik sebze firinda
1.8 su
150ip atlama
1 saat yuruyus
Afiyet olsun canım çok güzel
senin menü de güzel canim

cnıım iyiyiz sen nasılsın nasıl oldun ?
Daha iyiyim canım kurtldm sanırıö depresif halimden ama gerçktn çok genaydım hala regl olmadm çünkü ilaçlarımı aksattım onun şişkinliği içindeyim ve bu bir ay daha sürücek sanırım

benimi dusunuyosun hadi cnm ordan valla cok seviniorm misafir severimmmmm amaa kendi beslenmem gibi olmucak ossun napalim bu hafta cok sanslisin haftayada seni secicem ozaman gorusurz
Bend3 misaif r cok severim ama yeme olayi cok skintili oluyor guzel seyler yapiyorum baliyle can cekiyooorrcok iddali donucem diyosun

ayy midem bulaniyor boyle insanlardan embesil gibi yasayim sirf vucutlari guzel diye kebdilerini dunyanin merkezi zanneden hastalikli insanlardan

canim o borek yerine 1 kase daha corba icseydin keskeee

Daha iyiyim canım kurtldm sanırıö depresif halimden ama gerçktn çok genaydım hala regl olmadm çünkü ilaçlarımı aksattım onun şişkinliği içindeyim ve bu bir ay daha sürücek sanırım

Evet canım 2 kombin yapmıştm biri siyah biri kırmızı kırmızı olanı giymeye karar verdim kısmetse:)

vuuu kirmiziii

Kızlar ben dün bilerek tartılmadım çünkü haftasonu ultra saçmaladımm palet paket cips ve çikolata yedim abartmıyorm hepsini paketleriyle yedim nerdeyse ama dün dikkatliydim isterseniz bugün tartılırım
Cips mi dedii ooo

kuzuuum boşver kim ne derse desin herkes kendi egosunu tatmin etme peşinde sen zayıfladıktan sonra hersey düzelicek ama onun ahlakı hayata bakış açısı düzelemicek malesef aynı kafayla yaşamaya devam edicek..

ben de çiğ köfte yicektim dün yiyemedim
o börek olmasa ne iyiymiş canım yada onu öğle yeseymişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…