- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.501
korkunun fazla kilolara faydası yok hadi bakimAyyyyyy çok korkuorummkii
Belkim baska eksik vardirrrrolsada geçemiyoz ki
Belkim baska eksik vardirrrr
Hem ois kiptennn sporumu nidennn kaale almiyosunn ben o sporu yapincaya kadar canim ciktiayrica arayida baaayyeee kapadik
Ben o favirinin ne oldugunu bilmirimmmvalla kuzum alıntıyı yanlış yapıyosunuz benle alakalı değil yani
bn en son yapılan sporu favori listesime ekliyorum ordan alıp getiriyorum sizde siz de yapsanız aynısını hiç kaışıklık olmıcakk
Ben o favirinin ne oldugunu bilmirimmm
Urret banaa da kiptennn
Bence bu spor okayi dk degilde kalori yakma olarak hesaplanmali niye derseniz boyle adaletsiz oluyor bence cunkuu 180 dk yuruyus yaparsin gezer tozarsin 300 kalori yakarsin cok yormaz 1 saat egzersiz yaparsin 300 yakarsin ve cok yorar sahsen bence zorluga gore degerlendirme olmalii bana katilanlaroneri sadece
ben aldim ilk 88 halimde kayitli
İvittt ince yaa
guzelll mikemmellll
Belim 65di 52 yken 67 olmus
Ayy gogusten kaybediyom ben 8590 60 90 o da görürüz inşallahhhh
Voovv harikasin bibigimm88 kiloyken
bel 87 ----- suan 75
Gobek 107----suan 87 ben sokk
3 hafta once 92 olmustu sisince incelmisim yine
Maşallah azim azim
Gunaydin canimm ❤❤❤Günaydın kızlar
Gunaydin tatlisGünaydın kızlarrr nekadrda erkenciyimmm
Hani benn@ParteMoralll canısııııı
Ben ustume alınmak istemiyorum dombili lafini ahahahajjajahajahhGunaydinnnn dombili hatunlarr
benim de bikini hayalim vargöbeğim gittikten sonra ilk işim bundan almak olcak
Gunaydin balimgünaydın herkeşlereeee
bugünde tartıldım 57,9 dum iniyorum yavaş yavaş
Kuzum benim program sizinkinden farkli ben 10. gunumu yapicam bugun bana cok iyi geldi bu programlar
Kırmızı bikini istiyorum bendegöbeğim gittikten sonra ilk işim bundan almak olcak
Anaaa onu nası yapıyon kuzu gece kalkıp yemek mi yenirkızlar ben çok kötü bir şey yaptımbilenler bilir ben bazen gece kalkıp yiyorum dün gece yine yemişim.
3-4 dilim bitter ve iki bardak süt içtiğimi tahmin ediyorum.O nedenle kahvaltıyı atladım. O kadar yiyince sabahta zor uyandım 20 dakikalık sporum kaldı
ama işe yürüdüm yine de 25 dakikalık yürüyüşümü kurtardım
benim de bikini hayalim varAllah'ın izni ve çabalarımızla ikimizinde hayali yakında gerçek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?