- 19 Ocak 2017
- 84
- 147
- 8
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.521
kuzuuum boşver kim ne derse desin herkes kendi egosunu tatmin etme peşinde sen zayıfladıktan sonra hersey düzelicek ama onun ahlakı hayata bakış açısı düzelemicek malesef aynı kafayla yaşamaya devam edicek..
öğle full kuaförde olduğum için yiyemedimm..dengeleyeceğim cumaya kadar 2kg gitti bileben de çiğ köfte yicektim dün yiyemedim
o börek olmasa ne iyiymiş canım yada onu öğle yeseymişsin
Kırmızı bikini istiyorum bendeBu yaz olmaz belki ama kışın 2018de kayak tatiline falan gidersem orada havuzda giyeceğim
Ya zaten ben hiç takmıyorum bile dediğim gibi duymadım bana söylediklerini,ben değil de başkası olabilirdi..Kilolu zayıf ne farketti insan olmadıktan sonra tek sinir olduğum ben nasıl anlamadım,anlasaydım rezil ederdim onu neyse sakinim yüzünüde hatırlamıyorum kızın birdaha görsemde anlamam ki
öğle full kuaförde olduğum için yiyemedimm..dengeleyeceğim cumaya kadar 2kg gitti bileBu kadar düzensiz olmama rağmenn
Ben lise 2ye kadar yüzüyordum o yüzden vücudumda çok kas var popom falan squat yapıyosunuz ya benim doğustan var o Yüzmede o kasları baya etkilemişti ama benim böylecesine kilom alınca o popo devasa birsey oldu,hem kalkık hem geniş kocaman kısacası..Kilo verince etlerimin yumusamasından biraz korkuyorum öyle olursa bikini giymem pek hoş olmaz inşallah spor geçmişim bana yardımcı olurda sarkmam kollarım falan göbek en zor kas yapan yer çünkü yağlar ilk orada birikiyor.Düz göbek sıfır yağ aynı şey..inşallah kuzum aslında bikini giyebilrsin bence bu yaz
ahaha ay daha demin yanlış yoruma cevap yazdımm inşallah ben henüz almadım daha yolum uzun benim :)hem kırmızı hem bikini
hadi inşallah kuzum bi zayıflayalımdaben aldım bikini valla
Ben lise 2ye kadar yüzüyordum o yüzden vücudumda çok kas var popom falan squat yapıyosunuz ya benim doğustan var o Yüzmede o kasları baya etkilemişti ama benim böylecesine kilom alınca o popo devasa birsey oldu,hem kalkık hem geniş kocaman kısacası..Kilo verince etlerimin yumusamasından biraz korkuyorum öyle olursa bikini giymem pek hoş olmaz inşallah spor geçmişim bana yardımcı olurda sarkmam kollarım falan göbek en zor kas yapan yer çünkü yağlar ilk orada birikiyor.Düz göbek sıfır yağ aynı şey..
ahaha ay daha demin yanlış yoruma cevap yazdımm inşallah ben henüz almadım daha yolum uzun benim :)
Sutlac disinda bence hepsi makul canimgünaydın arkadaşlar
dünki menüm
sabah:tambugday ekmeginden tost ve meyve suyu
öğlen:kuru fasülye 2yk pilav
akşam:1kase şehriye çorbası,2yk tavuk sote sütlaç
1 fincan yeşil çay
2 litre su
Sabah az olmus canim suda az olmus sanki digerleri bence iyiDünkü menüm;
Sabah; bi haşlanmış yumurta
Öğlen; Çorba ve bi porsiyon köfteli bi yemek
Akşam; haşlanmış tavuk
Bitane elma yedim, 1 litre kadar su içtim, aralarda şekersiz çay içtim
spor salonuna gidemedik dün arkadaşım gelmedi bende gitmedim bugün inşallah gideriz
Dün sabah 61.8 dim bu sabah 61.3 çıktım
bak bence soyle yapariz bir spor ve kalori listesi nelirleriz bizlerin yaptigi sporlar dolayisuyla hic zor olmaz hemen kestirip atmayin bence cok faydali olacak farkli sporlarada tesvik eder benceeonu nası hesaplıcaz kuzum zor olur yani hadi bizim programda hesaplıyo ip atlama var squat yapan var onlar nası hesaplıcak
ayyy ne kaaa guzelllllgöbeğim gittikten sonra ilk işim bundan almak olcak
kiz ben onu kendime hitaben diypmmmGunaydin tatlis
Hani benn
Ben ustume alınmak istemiyorum dombili lafini ahahahajjajahajahh
kiz o me demek herkes uyur gezer sen uyur yer misinkızlar ben çok kötü bir şey yaptımbilenler bilir ben bazen gece kalkıp yiyorum dün gece yine yemişim.
3-4 dilim bitter ve iki bardak süt içtiğimi tahmin ediyorum.O nedenle kahvaltıyı atladım. O kadar yiyince sabahta zor uyandım 20 dakikalık sporum kaldı
ama işe yürüdüm yine de 25 dakikalık yürüyüşümü kurtardım
Sen niden benim programi yapmisinnnnn bakimmmGunaydin balim
Kuzum benim program sizinkinden farkli ben 10. gunumu yapicam bugun bana cok iyi geldi bu programlar
Cokaz menunn sabah nasil tek yumurta ile besleniyonDünkü menüm;
Akşam; haşlanmış tavuk
spor salonuna gidemedik dün arkadaşım gelmedi bende gitmedim bugün inşallah gideriz
bakalım bu haftada böyle geçsinde haftaya bakarız onabak bence soyle yapariz bir spor ve kalori listesi nelirleriz bizlerin yaptigi sporlar dolayisuyla hic zor olmaz hemen kestirip atmayin bence cok faydali olacak farkli sporlarada tesvik eder bencee
tabi kabul edilmezsede sorun yokk
ayyy ne kaaa guzelllll
kiz ben onu kendime hitaben diypmmmaranizda en dombilik ben sayilirimm ;D
kiz o me demek herkes uyur gezer sen uyur yer misin
Sen niden benim programi yapmisinnnnn bakimmmseninki neydi baaa da gunderirsin miii
Cokaz menunn sabah nasil tek yumurta ile besleniyonaksam salata yogurt neyin ekleseydin ya cnm
günaydın canııımmDünkü menüm;
Akşam; haşlanmış tavuk
bak bence soyle yapariz bir spor ve kalori listesi nelirleriz bizlerin yaptigi sporlar dolayisuyla hic zor olmaz hemen kestirip atmayin bence cok faydali olacak farkli sporlarada tesvik eder bencee
tabi kabul edilmezsede sorun yokk
ayyy ne kaaa guzelllll
kiz ben onu kendime hitaben diypmmmaranizda en dombilik ben sayilirimm ;D
kiz o me demek herkes uyur gezer sen uyur yer misin
Sen niden benim programi yapmisinnnnn bakimmmseninki neydi baaa da gunderirsin miii
Cokaz menunn sabah nasil tek yumurta ile besleniyonaksam salata yogurt neyin ekleseydin ya cnm
Sabah az olmus canim suda az olmus sanki digerleri bence iyi
günaydın canııımm
hiç kaçamak yok inanayım mı yemedin mi cidden
akşam yogurt falan yeseymişin ya o ne ölüm diyeti gibi
yok kız dun yoktu hıc kacamak ben ne dedım sana
taam o zamanyine de ara öğün falan yap bence beybi
aaa fındık falan da mı yiyemiyosun kuzumcanım burda yıyemıyorum ya getirsem bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?