Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzuuum boşver kim ne derse desin herkes kendi egosunu tatmin etme peşinde sen zayıfladıktan sonra hersey düzelicek ama onun ahlakı hayata bakış açısı düzelemicek malesef aynı kafayla yaşamaya devam edicek..

Ya zaten ben hiç takmıyorum bile dediğim gibi duymadım bana söylediklerini,ben değil de başkası olabilirdi..Kilolu zayıf ne farketti insan olmadıktan sonra tek sinir olduğum ben nasıl anlamadım,anlasaydım rezil ederdim onu neyse sakinim yüzünüde hatırlamıyorum kızın birdaha görsemde anlamam ki

ben de çiğ köfte yicektim dün yiyemedim
o börek olmasa ne iyiymiş canım yada onu öğle yeseymişsin
öğle full kuaförde olduğum için yiyemedimm..dengeleyeceğim cumaya kadar 2kg gitti bile Bu kadar düzensiz olmama rağmenn

Kırmızı bikini istiyorum bende Bu yaz olmaz belki ama kışın 2018de kayak tatiline falan gidersem orada havuzda giyeceğim

hem kırmızı hem bikini
hadi inşallah kuzum bi zayıflayalımda ben aldım bikini valla

herkesin ayıbı kendine iyi bişey yaptıgını mı sanıyo acaba kendni rezil etmis o zaman sen hiç takma seviyesizin tekiymiş.
çok iyi gidiyosun maşallah

inşallah kuzum aslında bikini giyebilrsin bence bu yaz
Ben lise 2ye kadar yüzüyordum o yüzden vücudumda çok kas var popom falan squat yapıyosunuz ya benim doğustan var o Yüzmede o kasları baya etkilemişti ama benim böylecesine kilom alınca o popo devasa birsey oldu,hem kalkık hem geniş kocaman kısacası..Kilo verince etlerimin yumusamasından biraz korkuyorum öyle olursa bikini giymem pek hoş olmaz inşallah spor geçmişim bana yardımcı olurda sarkmam kollarım falan göbek en zor kas yapan yer çünkü yağlar ilk orada birikiyor.Düz göbek sıfır yağ aynı şey..

bence bi süre sonra spora da baslarsan sorun olcanı sanmıyorum hiç spor yapmayan biri için daha zor olabilirdi bu durum ama senin sonucta bi alt yapın var. diyetini bi yoluna koy sonra spora da baslarsın seneye taş gibi olursun

ahaha ay daha demin yanlış yoruma cevap yazdımm inşallah ben henüz almadım daha yolum uzun benim :)

bence sende almalısın ciddi motive oluyo insan mesela ben 38 40 beden giyiyorum kendime 36 beden bikini aldım şimdi bacaklarım kötü duruyo diye onu düzeltmeye calışıyorum

Dünkü menüm;
Sabah; bi haşlanmış yumurta
Öğlen; Çorba ve bi porsiyon köfteli bi yemek
Akşam; haşlanmış tavuk

Bitane elma yedim, 1 litre kadar su içtim, aralarda şekersiz çay içtim

spor salonuna gidemedik dün arkadaşım gelmedi bende gitmedim bugün inşallah gideriz

Dün sabah 61.8 dim bu sabah 61.3 çıktım

Sabah az olmus canim suda az olmus sanki digerleri bence iyi

onu nası hesaplıcaz kuzum zor olur yani hadi bizim programda hesaplıyo ip atlama var squat yapan var onlar nası hesaplıcak
bak bence soyle yapariz bir spor ve kalori listesi nelirleriz bizlerin yaptigi sporlar dolayisuyla hic zor olmaz hemen kestirip atmayin bence cok faydali olacak farkli sporlarada tesvik eder bencee

tabi kabul edilmezsede sorun yokk

göbeğim gittikten sonra ilk işim bundan almak olcak

ayyy ne kaaa guzelllll

Gunaydin tatlis

Hani benn

Ben ustume alınmak istemiyorum dombili lafini ahahahajjajahajahh
kiz ben onu kendime hitaben diypmmm aranizda en dombilik ben sayilirimm ;D

kiz o me demek herkes uyur gezer sen uyur yer misin

Gunaydin balim

Kuzum benim program sizinkinden farkli ben 10. gunumu yapicam bugun bana cok iyi geldi bu programlar
Sen niden benim programi yapmisinnnnn bakimmm seninki neydi baaa da gunderirsin miii
Cokaz menunn sabah nasil tek yumurta ile besleniyon aksam salata yogurt neyin ekleseydin ya cnm

bakalım bu haftada böyle geçsinde haftaya bakarız ona senin fikirlerini yerim ben

günaydın canııımm
hiç kaçamak yok inanayım mı yemedin mi cidden
akşam yogurt falan yeseymişin ya o ne ölüm diyeti gibi

Canım istemedi canım ya,sabahta geç kalmıstım yıyemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…