- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.541
aaa fındık falan da mı yiyemiyosun kuzum
kız bende yasak sandımYanımda birileri var ya onlarada getırmem lazım
kız yokkız bende yasak sandımyoo hiçte zorunda değilsin isteyen kendine getirir herkesin kendi maaşı var evinde fındık fıstıgı var sonucta
kız yokben yanımdakılere de vermeden yıyemem oyle de maliyetli
ben yiyorum sahsen kimse kimsee bişeyler vermek zorunda değil. ilk seneler bende snein gibiydim ama bazı seyleri ayırt etmek gerekiyo yani sürekli ordasın sonucta her sefernde sen ona o sana uzatırsa yürümez o iş bizim herkes kendi yer en son kalırsa dagıtırsın zaten
salata daha iyi olmaz mıydı ya da daha enerji vericek seyler meyve vs.Ya daha ben alısamadım
öğle yemegınde fırın sutlac soyledım bugun spora gıdıcez aksam eve gec gıderım dıye bunu 3 4 gıbı yerım eve gıttıgımde de bı elma yerım dıye dusundum hata mı ettım
salata daha iyi olmaz mıydı ya da daha enerji vericek seyler meyve vs.
poncikbirgelincik canim yiyicegin zaten ara olarak ya 10 badem ya 2 kayisi .cayi bitki cayini herkes iciyo zaten kuş kadar seyi sen yiyene kadar kimse gormez bile
o zaman evden getiriceksin artık meyveniiii hergün cantana bi elma mandalina atsan yeter sanacanım bizim ofisin altında lokanta var ordan söylüyoruz ordada meyve falan yok salatada yok yemek falan da söyleyebilirim ama o saatte lokantada yemek kalmıyor ee ofistede bekletemem sogur malum yemek en masum sütlaçtı onu aldım
hadi onu getirdim canım, spora başlarsam akşam yemeğini nasıl yapayımo zaman evden getiriceksin artık meyveniiii hergün cantana bi elma mandalina atsan yeter sana
unutmaa bu canimm fikrimii keptinnnnnnnnnbakalım bu haftada böyle geçsinde haftaya bakarız onasenin fikirlerini yerim ben
anladim cmmmCanım istemedi canım ya,sabahta geç kalmıstım yıyemedım
ayni benYanımda birileri var ya onlarada getırmem lazım
kız bende yasak sandımyoo hiçte zorunda değilsin isteyen kendine getirir herkesin kendi maaşı var evinde fındık fıstıgı var sonucta
hadi onu getirdim canım, spora başlarsam akşam yemeğini nasıl yapayım
Ya daha ben alısamadım
öğle yemegınde fırın sutlac soyledım bugun spora gıdıcez aksam eve gec gıderım dıye bunu 3 4 gıbı yerım eve gıttıgımde de bı elma yerım dıye dusundum hata mı ettım
kaptinn agzimdan aldin lafii ben esime isyerine yemek koyuyorum mesela termos yemek kaplarina hem sicak tutuyo hem saglikli meyve degil hersey gidebilir is yerine bence
unutmaa bu canimm fikrimii keptinnnnnnnnn
anladim cmmm
ayni benasla etrafimdakilere sunmadan bir sey yiyemem
Sen ne fena kitennnsinnn giii
Bak iste bubhic olmadi
Spora gitcen diye sutlaccc
Sporda gitmeden arkadasinla gidip bir yerde 1 kase corba icin sonra enerjik enerjik gidin spor yapin bu imkanin yokmu tatlimmm
Veyaa marketten kutu sut al at cantana yanina da galeta olabilir tam bugdayli iitirik olabilirimmm yer gidersin sporaaa
yeminle tam senin bide @SekerPancari71 nın profillere bakmaya gidiyodum en son ne zaman girmişiniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?