Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız yok ben yanımdakılere de vermeden yıyemem oyle de maliyetli

ben yiyorum sahsen kimse kimsee bişeyler vermek zorunda değil. ilk seneler bende snein gibiydim ama bazı seyleri ayırt etmek gerekiyo yani sürekli ordasın sonucta her sefernde sen ona o sana uzatırsa yürümez o iş bizim herkes kendi yer en son kalırsa dagıtırsın zaten

Ya daha ben alısamadım

öğle yemegınde fırın sutlac soyledım bugun spora gıdıcez aksam eve gec gıderım dıye bunu 3 4 gıbı yerım eve gıttıgımde de bı elma yerım dıye dusundum hata mı ettım

salata daha iyi olmaz mıydı ya da daha enerji vericek seyler meyve vs.

salata daha iyi olmaz mıydı ya da daha enerji vericek seyler meyve vs.

canım bizim ofisin altında lokanta var ordan söylüyoruz ordada meyve falan yok salatada yok yemek falan da söyleyebilirim ama o saatte lokantada yemek kalmıyor ee ofistede bekletemem sogur malum yemek en masum sütlaçtı onu aldım

o zaman evden getiriceksin artık meyveniiii hergün cantana bi elma mandalina atsan yeter sana

bakalım bu haftada böyle geçsinde haftaya bakarız ona senin fikirlerini yerim ben
unutmaa bu canimm fikrimii keptinnnnnnnnn

Canım istemedi canım ya,sabahta geç kalmıstım yıyemedım
anladim cmmm

Yanımda birileri var ya onlarada getırmem lazım
ayni ben asla etrafimdakilere sunmadan bir sey yiyemem

kız bende yasak sandım yoo hiçte zorunda değilsin isteyen kendine getirir herkesin kendi maaşı var evinde fındık fıstıgı var sonucta

Sen ne fena kitennnsinnn giii

Bak iste bubhic olmadi
Spora gitcen diye sutlaccc

Sporda gitmeden arkadasinla gidip bir yerde 1 kase corba icin sonra enerjik enerjik gidin spor yapin bu imkanin yokmu tatlimmm

Veyaa marketten kutu sut al at cantana yanina da galeta olabilir tam bugdayli iitirik olabilirimmm yer gidersin sporaaa

kaptinn agzimdan aldin lafii ben esime isyerine yemek koyuyorum mesela termos yemek kaplarina hem sicak tutuyo hem saglikli meyve degil hersey gidebilir is yerine bence

valla bizim yemekhane değişmeden bizde getiriyoduk evden herkes bi çeşit yemek getiriyodu dagıtıyoduk kendi aramızda

bak göörr ne cok secenek vaaarr senin için ugrasıyoz burda poncikbirgelincik
ayrıca sütlaç kamaka sayılır cınııım yirsen basına cok kötü şeyler gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…